Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εγινα κατοχος του ανωθεν κινητου με ελληνικο menυ, αγορα απο ελληνικο site. Kαθε φορα που συνδεομαι με wifi η με δεδομενα μου πεταει το συγκεκριμενο μηνυμα οτι η εφαρμογη της εφαρμογης.. και μου λεει να κανω ακυρωση η αποστολη αναφορας για διορθωση του προβληματος αν ανοιξω τις περιττερω πληροφοριες μου αναφερει κατι gia java script running και κατι αλλα ακαταλαβιστικα.. Γνωριζει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο?

Δημοσ.

Προσφατα εγινα κατοχος του ανωθεν κινητου με ελληνικο menυ, αγορα απο ελληνικο site. Kαθε φορα που συνδεομαι με wifi η με δεδομενα μου πεταει το συγκεκριμενο μηνυμα οτι η εφαρμογη της εφαρμογης.. και μου λεει να κανω ακυρωση η αποστολη αναφορας για διορθωση του προβληματος αν ανοιξω τις περιττερω πληροφοριες μου αναφερει κατι gia java script running και κατι αλλα ακαταλαβιστικα.. Γνωριζει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο?

Από πού το πήρες και δώσε ένα screenshot να δούμε τη rom φοράει.
Δημοσ.

Αυτα εδω μου βγαζει..

Περιττερω???? Ή μηπως περαιτέρω????

Ναι σωστος γραψε λαθος εκ παραδρομης.

Από πού το πήρες και δώσε ένα screenshot να δούμε τη rom φοράει.

Aπο το www.youhou.gr

post-457757-0-34405200-1504772512_thumb.jpg

post-457757-0-96862900-1504772520_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

screenshot με την ROM που φοράει το κινητό θέλει ο saruman .....

Επειδη δεν ειμαι σχετικος με αυτα που ακριβως το βρισκω αυτο? Εννοεις τα χαρακτηριστικα της συσκευης?

Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι σχετικος με αυτα που ακριβως το βρισκω αυτο? Εννοεις τα χαρακτηριστικα της συσκευης?

Ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο

Περίεργο έχω πάρει 2 από το Youhou και δεν υπάρχει το παραμικρό ....

Αν και ξέρω ότι φέρνει Global version.

Σε ποια εφαρμογή το κάνει ?

Δημοσ.

Αυτο εννοεις?

Ναι αυτό .

Μια χαρά είσαι .

Όταν έκανες την αναβάθμιση σε android 7 του έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Δημοσ.

Ναι αυτό .

Μια χαρά είσαι .

Όταν έκανες την αναβάθμιση σε android 7 του έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Οχι την αναβαθμιση την εκανε αυτοματα τιποτα δεν πειραξα εγω.. αν καταλαβα καλα προφανως πρεπει να ειναι σφαλματα δικτυου σελιδες του google η του facebook και στελνει αυτοματοποιημενα μηνυματα για αναφορα?

Δημοσ.

Ίσως αλλά πρώτα κάνε αυτό που σου είπα .

Ρυθμίσεις-προσθετες ρυθμίσεις-αντ.ασφ.και επα/φορα-επα/φορα εργοστ/κων δεδ.

Δημοσ.

Κανε μια διαγραφη cache (προσωρινη μνημη). Παντως,οταν κανεις μεγαλο update(απο μια εκδοση ανδροιδ σε αλλη), χρειαζεται το hard reset που ειπε ο Νικολας

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως αλλά πρώτα κάνε αυτό που σου είπα .

Ρυθμίσεις-προσθετες ρυθμίσεις-αντ.ασφ.και επα/φορα-επα/φορα εργοστ/κων δεδ.

Eγινε σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Δημοσ.

Κανε μια διαγραφη cache (προσωρινη μνημη). Παντως,οταν κανεις μεγαλο update(απο μια εκδοση ανδροιδ σε αλλη), χρειαζεται το hard reset που ειπε ο Νικολας

Μανάρι άμα κάνει hard reset τι διαγραφή να κάνει !
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...