Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω Εν παλιό λαπτοπ και θεκω να αντικαταστήσω τον παλιό hdd με sdd. Θεκω να κλωνοποιήσω τον παλιό με το easy us tod στον καινούργιο απλά δε ξέρω πως να το συνδέσω τον sdd ώστε να τον δει και μόλις περάσω όλα τα αρχεία με clone να τον βγάλω τον παλιό και να αφήσω μόνο τον sdd. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; υπάρχει κάποιος ανταπτορας sdd το USB ώστε να τον αναγνωρίσει;

Δημοσ.

Πάρε ένα image του hhd σε ένα εξωτερικό μέσο π.χ. έναν εξωτερικό σκληρό. Βάζεις στο λάπτοπ τον ssd και φορτώνεις το image που έχεις φυλάξει στον εξωτερικό σκληρό.

Ο 2ος τρόπος είναι να πάρεις έναν αντάπτορα sata to usb

https://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?keyphrase=sata+to+usb&page=1

Από εταιρίες orico/raidsaonic.

Δημοσ.

Πως θα φορτώσω το image? Υποτίθεται ο δίσκος είναι άδειος..

Επίσης είχα παλιά μια θήκη sata που είχα κάνει έναν παλιό hdd ως εξωτερικό . Το δοκίμασα με τον sdd αλλά δε τον αναγνωρίζει. Γιατί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το image(κλώνος) θα το σώσεις σε έναν άλλο εξωτερικό δίσκο ή στον hdd και όχι στον ssd. Όπως θα το αποθηκεύσεις στον εξωτερικό έτσι και θα το φορτώσεις. Θα βάλεις τον ssd στο λάπτοπ και θα το φορτώσεις είτε από ένα εξωτερικό δίσκο είτε από τον hdd αφού βέβαια τον κάνεις εξωτερικό με μία θήκη ή με έναν αντάπτορα που έβαλα πιο πάνω.

Edit: Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Χρησιμοποίησε το ΑΟΜΕΙ BACKUPPER FREE αντί για το easy(δεν έχω πρόχειρο πως λειτουργεί αυτό). Με αυτό μπορείς να δημιουργήσεις ένα bootable φλασάκι ή cd με το AOMEI. Δηλ. θα έχεις το ΑΟΜΕΙ σε φλασάκι. Έτσι μπορείς να φορτώσεις το image.

Επεξ/σία από BlueBlood7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...