Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπέρα, 

Διαβάζω αντικρουόμενες κριτικές σε review για το πληκτολόγιο butterfly στα macbook pro. 

Το έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις απο προσωπική εμπειρία?!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν το έχω προσωπικά , αλλά δοκίμασα φίλου που το πήρε και μπορώ να πώ ότι προτιμώ του macbook pro retina 2015 που έχω.

Όχι ότι είναι άσχημο , απλά έχει διαφορετικό feeling.

Αλλά είναι καθαρά προσωπική γνώμη, ο φίλος που δεν είχε πριν άλλο mac μια χαρά του αρέσει. 

Πέρνα απο κάποιο μαγαζί να το δείς και μόνος σου, ότι και να σου πούμε εμείς , εσύ θα γράφεις με αυτό :)

Δημοσ.

Δεν το έχω προσωπικά , αλλά δοκίμασα φίλου που το πήρε και μπορώ να πώ ότι προτιμώ του macbook pro retina 2015 που έχω.

Όχι ότι είναι άσχημο , απλά έχει διαφορετικό feeling.

Αλλά είναι καθαρά προσωπική γνώμη, ο φίλος που δεν είχε πριν άλλο mac μια χαρά του αρέσει. 

Πέρνα απο κάποιο μαγαζί να το δείς και μόνος σου, ότι και να σου πούμε εμείς , εσύ θα γράφεις με αυτό :)

To έχω δοκιμάσει για λίγο στα καταστήματα. Αλλά δε ξέρω απο κάποιον που τον έχει μόνιμα πως ειναι το feeling

Δημοσ.

To έχω δοκιμάσει για λίγο στα καταστήματα. Αλλά δε ξέρω απο κάποιον που τον έχει μόνιμα πως ειναι το feeling

Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία απο το butterfly του macbook?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελείως διαφορετικό από τα συμβατικά. Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει και μου αρέσει.

Όταν πιάνω πληκτρολόγιο από lenovo (επειδή έχω 2 των γονιών μου), απλά ξενερώνω.

Το καλύτερο είναι να πας και να το δοκιμάσεις στο κατάστημα. Αν και θέλεις μια μέρα να το συνηθίσεις.

Δημοσ.

ειχα παλιότερο μακ για χρόνια, αλλά τώρα με το νεο του 2017 έχω ξαναερωτευτεί το πληκτρολόγιο. Πιο άνετο, πιο γρήγορο αλλα και πιο θορυβώδες. Βέβαια αυτό το τελευταίο φαντάζομαι λύνεται με μια καλή μεμβράνη πληκτρολογίου

Δημοσ.

@ts,  μια χαρα ειναι το new keyboard, no worries.....

Χρησιμοποιω καθημερινα και τα 2 (2015 & 2016 ) και πλεον δεν με ξενιζει.

Ισως τις πρωτες 1-2 ωρες να ηταν διαφορετικη η αισθηση στο travel που κανει το καθε button, αλλα επειτα δεν ειχα θεμα.

Αν το δεις live σε καταστημα θα καταλαβεις καλυτερα.  :-)

Δημοσ.

Εχω και mbp 15αρι του 2015 και mbp 13 του 2016 με το new butterfly keyboard.

περισσοτερο με βολευει του 2016. τα πληκτρα ειναι πιο πλατια και ευθειασμενα και με σαφως μικροτερο button travel.

του 2015 με ξενιζει λιγο πλεον

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...