Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει βγει ενας κανουριος νομος που λεει οτι το καθε μαγαζι θα αγοραζει χωρις φπα κινητα λαπτοπ και ταμπλετ. περιμενουμε και εμεις ενημερωση. ενω περιμεναμε πτωση τιμων μας ειπαν απο μια εταιρια οτι οι τιμες των κινητων θα αυξηθουν! υπαρχει και στο πλαισιο αν δειτε διαφημιση που λεει αγοραστε λαπτοπ χωρις φπα

Μπορεί αυτή να είναι η εξήγηση. Παράλληλα με τη τιμή που ανεβαίνει κατακόρυφα, κατακόρυφα πέφτει και ο αριθμός τον καταστημάτων που τα πουλάνε. Για αυτό και η αύξηση της τιμής μάλλον. Ίσως μπορεί να περιμένουν μερικοί κάτι τέτοιο και δεν κάνουν παραγγελίες.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλεια θα πουλάνε πάλι εδώ μέσα iPhone 5s μεταχειρισμένο 3ων ετών σαν καινούργιο με μοναδικό ψεγάδι δε πιάνει wifi, η μπαταρία τελειώνει σε 12 λεπτά και δε δουλεύει το δαχτυλικο αλλά το κουμπί κανονικότατα, 300 ευρώ

• Like 4
Δημοσ.

δηλαδη μεχρι τωρα αγοραζαν απ'εξω χωρις φπα, χρεωναν το φπα στον πελατη αλλα δεν το απεδιδαν στο κρατος και γινονταν καπνος,

ενω τωρα υποτιθεται ειναι υποχρεωμενοι οταν αγοραζουν χονδρικη να αποδωσουν το φπα προκαταβολικα κατα την εισαγωγη και μετα να το εισπραξουν αυτοι απο τον πελατη? καταλαβα καλα, η κατι αλλο ισχυει?

Δημοσ.

δηλαδη μεχρι τωρα αγοραζαν απ'εξω χωρις φπα, χρεωναν το φπα στον πελατη αλλα δεν το απεδιδαν στο κρατος και γινονταν καπνος,

ενω τωρα υποτιθεται ειναι υποχρεωμενοι οταν αγοραζουν χονδρικη να αποδωσουν το φπα προκαταβολικα κατα την εισαγωγη και μετα να το εισπραξουν αυτοι απο τον πελατη? καταλαβα καλα, η κατι αλλο ισχυει?

Πρόβλημα έχουν οι εταιρείες χονδρικής. Δεν είναι απαραίτητο τα τελικά μαγαζιά (λιανική) να εισάγουν μόνα τους τις συσκευές, μπορεί να συνεργάζονται με προμηθευτές χονδρικής από Ελλάδα.

Πχ

Εγώ έχω μια εταιρεία εισαγωγική και φέρνω κινητά και τα πουλάω μόνο σε μαγαζιά, δηλαδή δεν έχω κατάστημα για να ασχοληθώ με την λιανική πώληση, κι εσύ έχεις κανονικό κατάστημα λιανικής χωρίς την ιδιότητα να εισάγεις από την ΕΕ.

Εγώ λοιπόν πρέπει να κόψω από δω και πέρα τιμολόγια σε σένα χωρίς ΦΠΑ βάσει του νέου νόμου. Εσύ θα που πουλήσεις στον κόσμο (λιανική) το εμπόρευμα που αγόρασες από εμένα, θα είσαι αυτός που θα αποδόσει τον ΦΠΑ στην εφορία καθώς τον εισέπραξες από τον πελάτη με την πώληση. Με απλά λόγια οι χονδρέμπορες δεν έχουν να ασχοληθούν με τον ΦΠΑ.

Πληροφοριακά το ποσό που θα αποδοθεί στο κράτος είτε με τον νέο, είτε με τον παλιό τρόπο θα είναι ακριβώς το ίδιο ποσό.

Δημοσ.

Που το άκουσες αυτό ότι από δευτέρα θα ανέβουν η τιμές. 

σε ενα καταστημα που πηρα για να ρωτησω σημερα φιλε μου για το 7plus ...δεν ειναι τυχαιο το καιζερ το απο σημερα 829!!

Δημοσ.

Nexus 5X (κινητό 2 χρονών) πριν ένα χρόνο το πήρα 260 και τώρα το ίδιο μαγαζί στο skroutz (kaizerstore) το έχει 277 ευρώ. Πριν κανένα μήνα που είχα τσεκάρει το είχε 234 ευρώ.

Δημοσ.

Θα ξαναπειτε οι τιμές γιατι αυτοί που αλλάζουν συχνά κινητά και όχι μόνο περιμένουν να πέσουν οι τιμές.

Και εγώ για το g6 ήμουν αλλά 40ευρω περιπου χωρίς λόγο δεν τα δίνω.Αγοραζω θήκη,και ακουστικά με τα χρήματα αυτά(η και TG)..

Και όπως τυχαιως αυτό εφαρμόζεται λίγες μέρες πριν ανακοινωθουν τα νέα iphone(περίπου 3α στην Ελλάδα).

Δημοσ.

σε ενα καταστημα που πηρα για να ρωτησω σημερα φιλε μου για το 7plus ...δεν ειναι τυχαιο το καιζερ το απο σημερα 829!!

Αυτές διακυμάνσεις τιμών  στα μαγαζιά στο skroytz  είναι συχνό φαινόμενο τουλάχιστον 2-3 φορές το χρόνο  κρατάνε 20-30 μέρες και ύστερα επανέρχονται στα φυσιολογικά τους η τιμές τους.  

• Confused 1
Δημοσ.

αγοραασ σημερα  τελικα ,iphone plus 7 32g  716.... σε 2 -3 μαγαζια που πηγα αθηνα εχουν 100+ στην τιμη (στην μεση ειναι ο φορος δεν νομιζω να πεσουνε ξανα) δεν ειναι μονο στα iphone...

Δημοσ.

το htc 10 evo απο 350 πηγε στα 500€  :shock:

Και φαντάζομαι αυτό το κατάστημα που το ανέβασε 150 ευρώ θα ειναι για καινούρια παραλαβή που αγόρασε με μεγαλυτερη τιμη  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...