yianom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς μια απότομη αύξηση της τιμής των κινητών τηλεφώνων (και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών) και μάλιστα μεγάλη. Για παράδειγμα το s7 edge που είχε φτάσει σε τιμή πώλησης κατά μέσο όρο κάτω από 450 τωρα έχει φτάσει μέσο όρο τιμής τα 550. Πήρα γνωστά καταστήματα από τα οποία προμηθεύομαι τα κινητα μου τηλέφωνα συνήθως και όλοι μου είπαν πως από την περασμένη παρασκευή ενεργοποίηθηκε ένας νόμος που τους αναγκάζει αν κατάλαβα καλά να κόβουν 2 φορές τον ΦΠΑ. Μία στον προμηθευτή και μία στον πελάτη. Ξέρει κανείς καμία πληροφορία...
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς μια απότομη αύξηση της τιμής των κινητών τηλεφώνων (και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών) και μάλιστα μεγάλη. Για παράδειγμα το s7 edge που είχε φτάσει σε τιμή πώλησης κατά μέσο όρο κάτω από 450 τωρα έχει φτάσει μέσο όρο τιμής τα 550. Πήρα γνωστά καταστήματα από τα οποία προμηθεύομαι τα κινητα μου τηλέφωνα συνήθως και όλοι μου είπαν πως από την περασμένη παρασκευή ενεργοποίηθηκε ένας νόμος που τους αναγκάζει αν κατάλαβα καλά να κόβουν 2 φορές τον ΦΠΑ. Μία στον προμηθευτή και μία στον πελάτη. Ξέρει κανείς καμία πληροφορία... Για το συγκεκριμένο που σου είπανε. δεν το πολύ πιστεύω και πάλι αν ισχύει έαν εσυ ενδιαφέρεσαι για ένα κινητό υπάρχουν λύσης και στο εξωτερικό amazon.gearbest.κλπ εγώ λέω ότι το κάνουν επειδή έχει και το s8 και θα βγεί και το iphone 8 σε λίγες μέρες οπότε θα έχουν αυξημένο κέρδος όσοι δεν έχουν επιλογή για αγορά από το εξωτερικό τότε την πάτησαν. ένας λόγος που των θεωρό normal για την απότομη αλλαγή τιμών. 1
ksessalonikios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456626 υπηρχε σαν νεο κι εδώ πιο παλιά για το νεο συστημα φπα αλλά δεν το βρήκα
ziaba Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς μια απότομη αύξηση της τιμής των κινητών τηλεφώνων (και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών) και μάλιστα μεγάλη. Για παράδειγμα το s7 edge που είχε φτάσει σε τιμή πώλησης κατά μέσο όρο κάτω από 450 τωρα έχει φτάσει μέσο όρο τιμής τα 550. Πήρα γνωστά καταστήματα από τα οποία προμηθεύομαι τα κινητα μου τηλέφωνα συνήθως και όλοι μου είπαν πως από την περασμένη παρασκευή ενεργοποίηθηκε ένας νόμος που τους αναγκάζει αν κατάλαβα καλά να κόβουν 2 φορές τον ΦΠΑ. Μία στον προμηθευτή και μία στον πελάτη. Ξέρει κανείς καμία πληροφορία... αφου δεν σου παν για 3 φορες παλι καλα 2
spyros007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 βασικα οι τιμές εχουν παρει την ανηφορα οποτε σιγουρα κατι παιζει και καλο ειναι να το ψαξουμε λιγο. Στο αρθρο λεει και για υπολογιστες και ταμπλετ οποτε εχει ζουμι το θεμα.
WebDevGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ανεβάζουν τώρα τις τιμές για να κάνουν εκπτώσεις στο Black Friday
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ανεβάζουν τώρα τις τιμές για να κάνουν εκπτώσεις στο Black Friday Τα σκρουτζομαγαζα δεν κανουν εκπτωσεις. 2
ChimairaX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 βασικα οι τιμές εχουν παρει την ανηφορα οποτε σιγουρα κατι παιζει και καλο ειναι να το ψαξουμε λιγο. Στο αρθρο λεει και για υπολογιστες και ταμπλετ οποτε εχει ζουμι το θεμα. Βασικά δε λέει για υπολογιστές, απλά αναγράφει "Ταμπλετών ηλεκτρονικών υπολογιστών" Η μετάφραση "Tablet PC" του νομοθέτη Έχει παρατηρήσει κανείς μια απότομη αύξηση της τιμής των κινητών τηλεφώνων (και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών) και μάλιστα μεγάλη. Για παράδειγμα το s7 edge που είχε φτάσει σε τιμή πώλησης κατά μέσο όρο κάτω από 450 τωρα έχει φτάσει μέσο όρο τιμής τα 550. Πήρα γνωστά καταστήματα από τα οποία προμηθεύομαι τα κινητα μου τηλέφωνα συνήθως και όλοι μου είπαν πως από την περασμένη παρασκευή ενεργοποίηθηκε ένας νόμος που τους αναγκάζει αν κατάλαβα καλά να κόβουν 2 φορές τον ΦΠΑ. Μία στον προμηθευτή και μία στον πελάτη. Ξέρει κανείς καμία πληροφορία... Άσχετο. Ο νόμος λέει ότι υπόχρεος για την καταβολή ΦΠΑ είναι ο αγοραστής. Άρα ο ΦΠΑ κόβεται μία φορά στο τέλος. (από το κατάστημα στον τελικό πελάτη). Με απλά λόγια στην χονδρική δεν θα δουλεύουν καθόλου τον ΦΠΑ και τον αναλαμβάνει πλήρως η λιανική. https://www.e-forologia.gr/lawbank/document.aspx?digest=7DC38D0A614986E0.2A23185ADA10&version=2017/08/01
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Οντως η τιμη πηρε μεγαλη ανοδο (ειδικα το s7 edge)
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Οντως η τιμη πηρε μεγαλη ανοδο (ειδικα το s7 edge) Που την ειδες την μεγαλη ανοδο? Για δες p10 και s8 πχ και τα ξαναλεμε για τα κοντα 25 ευρω του edge.
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Που την ειδες την μεγαλη ανοδο? Για δες p10 και s8 πχ και τα ξαναλεμε για τα κοντα 25 ευρω του edge. Ωχ οντως Γιατι εγινε αυτο;
alex999 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και το honor 8 και πολλα αλλα κινητά τις τελευταιες μέρες έχουν ανεβασμένες τιμές αρκετά
leriban Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 εχει βγει ενας κανουριος νομος που λεει οτι το καθε μαγαζι θα αγοραζει χωρις φπα κινητα λαπτοπ και ταμπλετ. περιμενουμε και εμεις ενημερωση. ενω περιμεναμε πτωση τιμων μας ειπαν απο μια εταιρια οτι οι τιμες των κινητων θα αυξηθουν! υπαρχει και στο πλαισιο αν δειτε διαφημιση που λεει αγοραστε λαπτοπ χωρις φπα
idefixius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Λόγω της επικείμενης παρουσίασης των νέων iPhone, παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες την τιμή του iPhone 7 plus (128GB). Παρατηρώ και εγώ καθημερινές αυξήσεις στις τιμές, που ξεπέρασαν τα 50 ευρώ από την προηγούμενη εβδομάδα. Και η τάση παραμένει ανοδική
duende Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 καποια που ειδα σημερα σε σχεση με αρχες του μηνα (ελαχιστη τιμη σκρουτζ) P10 410->476 G6 385->419 S8 528->576 S8+ 616->667 Iphone 7 554->610 HTC U11 645->718 OP5 670->727 Xperia XZs 501->540 Mate 9 482->519 γενικα βλεπω οτι μετα απο μερικα σκαμπανεβασματα οι αυξησεις εχουν "κατασταλαξει" γυρω στο 50ρικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα