swtos_chem Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παίζει να έχει σε κάποιο μαγαζί και να μη φαίνεται ονλαιν? Ή να μην περάσω καθολου, δεν έχει νόημα?
Genatos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παίζει να έχει σε κάποιο μαγαζί και να μη φαίνεται ονλαιν? Ή να μην περάσω καθολου, δεν έχει νόημα? Απο την στιγμή που υπάρχει Online το ασημί στα 219€ δεν εχει νόημα και σε stock να το χουν την παλια τιμη θα δωσουν. http://www.mediamarkt.gr/el/product/_honor-6x-silver-1195781.html
keysmith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Για όσους το ήθελαν και δεν το πρόλαβαν (δεν το αποφάσισαν έγκαιρα) να μην στεναχωριούνται καθώς όπως αναφέραμε το redmi note 4 global μια χαρά το συναγωνίζεται (σε άλλα σημεία λίγο καλύτερο σε άλλα ίσως λίγο χειρότερο). Αν αλήθεια θέλουν κινητό μπορούν να διαλέξουν αυτό (168€ συν αποστολή κοστίζει από Ελλάδα). Ας το σκεφτούν.
sotiriadisc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια για πειτε εντυπωσεις οσοι το αγορασατε , τελικα σε αυτα τα λευτα αξίζει ? ειδικα εαν καποιος ηταν να παρει αυτο εναντι το redmi note ? το εχω κανει κρατηση και εδω και 2 μερες με περιμενει
terry308 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια για πειτε εντυπωσεις οσοι το αγορασατε , τελικα σε αυτα τα λευτα αξίζει ? ειδικα εαν καποιος ηταν να παρει αυτο εναντι το redmi note ? το εχω κανει κρατηση και εδω και 2 μερες με περιμενει2 χρόνια εγγύησης, δε πρόκειται να σου αναφέρω κάτι άλλο(Έχοντας φέρει πάνω από 20 συσκευές για συναδέρφους και φίλους όταν ήταν να αγοράσω για εμένα πήρα από Ελλάδα..) Κάνεις και μια ασφάλεια κινητού για τον 1ο χρόνο με ούτε 20€ και είσαι ξένοιαστος
sotiriadisc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 απο ελλαδα θα εκανα αγορα και το redmi note απλα λεω αναμεσα στα 2 απο ελλαδα και στην τιμη 180 ευρω ..... τελικα ειναι καλη αγορα ? η καποιος τωρα που το πηρε στα χερια του και ειδε πχ την μπαταρια , τις φωτογραφιες , την οθονη τα υλικα το εχει μετανοιωσει ..γενικα αφησε καλες εντυπωσεις ?
41ex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Για την τιμή της προσφοράς (179) πιστεύω αξίζει, για 230 που έχει στο σκρουτζ δε νομίζω.
rolexakias2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ παιδιά είχα και το xiaomi redmi note 4 και τώρα δουλεύω και το honor 6x,βλέπω ότι αυτό που έχω τώρα έχω μηδαμινα lag από ότι είχα με το άλλο.
procostas1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ παιδιά είχα και το xiaomi redmi note 4 και τώρα δουλεύω και το honor 6x,βλέπω ότι αυτό που έχω τώρα έχω μηδαμινα lag από ότι είχα με το άλλο. είχες lag με το redmi????
rolexakias2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι πολλές φορές όταν είχα ανοικτές πολλές σελίδες στο ίντερνετ το τηλέφωνο παγωνε...
procostas1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι πολλές φορές όταν είχα ανοικτές πολλές σελίδες στο ίντερνετ το τηλέφωνο παγωνε... μήπως είχες καμιά μούφα ρομ???? το απλό είχες με τον MTK ή το 4Χ με τον snap????
rolexakias2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Με τον snap είχα και μου έκανε μ@λ@κιουλες..
Antretng Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχεις φορτώσει με ίδια apps το honor 6x? Μου φαίνεται αδύνατο να είναι πιο αργό το redmi. Ποια έκδοση rom φοράς; 1
Antretng Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τα ίδια ακριβώς,Β365.. Στο redmi note 4 snapdragon εννούσα. Ποια έκδοση rom φορας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα