LastSurvivor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μην τρολλάρετε, έλεος πια. Το παιδί προφανώς το ψέκασε γιατί είχε lag. Με το WD-40 θα λιπανθούν τα εξαρτήματα και θα τρέχει ρολόι το pc. Στα + είναι ότι δεν θα σκουριάσει ποτέ!
GTI890 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 περα απο την πλακα τωρα, το παιδι εχει θεμα και μεις κανουμε πλακιτσα....φιλε μου πες στον τεχνικο που το πηγες να σου βαλει 97 οκτανια βενζινη μεσα στο κουτι, μπορει να καθαρισει...αλλιως δοκιμασε 100 οκτανια...το εχω δοκιμασει στο αυτοκινητο και καθαρισε το ντεποζιτο και πηγαινε αισθητα καλυτερα το αυτοκινητο...μπορει να πηγαινει καλυτερα και το pc μετα...συζητα το με τον τεχνικο σου...παρτον τηλ και πες του το....
Galnazar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Για συνδέστε για συνδεστε με τον τεχνικό. Νίκος Κούκος. εκλαψα
wwweeewwweee Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Θα μπορουσες να το ψεκασεις με contact cleaner αν και δεν ξερω αν θα ωφελουσε καπου
paulchro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλυτερο θεμα ever! :-D Παντως ο τυπος εχει ανοιξει κ αλλα ωραια θεματα εδω "Καλημέρα.Τους τελευταίους μήνες από τότε που τοποθέτησα το κομοδίνο ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου,ανα περιόδους όταν κοιμάμαι ξυπνάω χωρίς να καταλαβαίνω τι μου γίνεται και το κεφάλι μου πάει ασυνείδητα και το χτυπάω (ευτυχώς όχι με πολύ δύναμη) με την μύτη μου πάνω στην γωνία του κομοδίνου (που είναι και μυτερή) με αποτέλεσμα μετά να πονάει λιγο η μύτη μου. Σήμερα το εβγαλα το κομοδίνο για μην το ξαναπάθω. Πως εξηγείται αυτό;" 2
GTI890 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλυτερο θεμα ever! :-D Παντως ο τυπος εχει ανοιξει κ αλλα ωραια θεματα εδω "Καλημέρα.Τους τελευταίους μήνες από τότε που τοποθέτησα το κομοδίνο ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου,ανα περιόδους όταν κοιμάμαι ξυπνάω χωρίς να καταλαβαίνω τι μου γίνεται και το κεφάλι μου πάει ασυνείδητα και το χτυπάω (ευτυχώς όχι με πολύ δύναμη) με την μύτη μου πάνω στην γωνία του κομοδίνου (που είναι και μυτερή) με αποτέλεσμα μετά να πονάει λιγο η μύτη μου. Σήμερα το εβγαλα το κομοδίνο για μην το ξαναπάθω. Πως εξηγείται αυτό;" μαλλον το κομοδινο θελει wd-40
SigmaDelta Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αγαπητέ φίλε, ελπίζω ειλικρινά να μην είσαι σε ηλικία ψήφου. Αν πάλι ψηφίζεις, ξέρω τι ψήφισες!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις