Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μην τρολλάρετε, έλεος πια. Το παιδί προφανώς το ψέκασε γιατί είχε lag. Με το WD-40 θα λιπανθούν τα εξαρτήματα και θα τρέχει ρολόι το pc.

Στα + είναι ότι δεν θα σκουριάσει ποτέ!

Δημοσ.

περα απο την πλακα τωρα, το παιδι εχει θεμα και μεις κανουμε πλακιτσα....φιλε μου πες στον τεχνικο που το πηγες να σου βαλει 97 οκτανια βενζινη μεσα στο κουτι, μπορει να καθαρισει...αλλιως δοκιμασε 100 οκτανια...το εχω δοκιμασει στο αυτοκινητο και καθαρισε το ντεποζιτο και πηγαινε αισθητα καλυτερα το αυτοκινητο...μπορει να πηγαινει καλυτερα και το pc μετα...συζητα το με τον τεχνικο σου...παρτον τηλ και πες του το.... :-)

Δημοσ.

Το καλυτερο θεμα ever! :-D :-D :-D

Παντως ο τυπος εχει ανοιξει κ αλλα ωραια θεματα εδω

"Καλημέρα.Τους τελευταίους μήνες από τότε που τοποθέτησα το κομοδίνο ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου,ανα περιόδους όταν κοιμάμαι ξυπνάω χωρίς να καταλαβαίνω τι μου γίνεται και το κεφάλι μου πάει ασυνείδητα και το χτυπάω (ευτυχώς όχι με πολύ δύναμη) με την μύτη μου πάνω στην γωνία του κομοδίνου (που είναι και μυτερή) με αποτέλεσμα μετά να πονάει λιγο η μύτη μου.

Σήμερα το εβγαλα το κομοδίνο για μην το ξαναπάθω.

Πως εξηγείται αυτό;"

• Like 2
Δημοσ.

Το καλυτερο θεμα ever! :-D :-D :-D

Παντως ο τυπος εχει ανοιξει κ αλλα ωραια θεματα εδω

"Καλημέρα.Τους τελευταίους μήνες από τότε που τοποθέτησα το κομοδίνο ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου,ανα περιόδους όταν κοιμάμαι ξυπνάω χωρίς να καταλαβαίνω τι μου γίνεται και το κεφάλι μου πάει ασυνείδητα και το χτυπάω (ευτυχώς όχι με πολύ δύναμη) με την μύτη μου πάνω στην γωνία του κομοδίνου (που είναι και μυτερή) με αποτέλεσμα μετά να πονάει λιγο η μύτη μου.

Σήμερα το εβγαλα το κομοδίνο για μην το ξαναπάθω.

Πως εξηγείται αυτό;"

μαλλον το κομοδινο θελει wd-40

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...