GTI890 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Ψεκασα όλο τον υπολογιστή μου αξίας 1300€ με WD-40 και τώρα δεν δουλεύει.Υπάρχει κάποια λύση να τον κάνω να δουλέψει πάλι?Τα έβγαλα όλα τα κομμάτια τα σκούπισα αλλά πάλι μετά όταν τα ξανασύνδεσα δεν δουλέυει ούτε τώρα Υπάρχει λύση? γιατι εβαλες wd-40, για να μην σκουριασει?? Το θέμα είναι τι λύση να πω στον τεχνικό να δοκιμάσει ,μηπως φτιάξει πες του να βαλει aerozol, μην εχει καμια κατσαριδα μεσα και στην εκανε αυτη τη ζημια...
Manjaro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι μόνο που εγώ το ψεκασα με το ορίτζιναl wd40 το μπλε...Για αυτό μάλλον υπάρχει προβλημα το ίδιο είναι και τα δύο απλά το μπλέ δεν στεγνώνει τόσο γρήγορα.. Μη μου πεις στο καπάκι μετά άναψες και τον υπολογιστή; τέσπα στο 1% να μην είναι τρολλ ίσως να παρέσυρε μπόλικη μπίχλα σε επαφές και με την μπίχλα να έγινε αγώγιμο.. με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει Αυτό που πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να βρεις κάποιο τεχνικό όχι Η/Υ τουλάχιστον όχι απο αυτούς του σορού αλλά κάποιον μηχανικό/ηλεκτρονικό που να επισκευάζει PCB και τέτοια.. αυτός θα έχει πλυντήριο υπερήχων τέτοιο χρειάζεται για να φύγουν τα πάντα απο την μητρική . 1
Kotsos87 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Χαίρεται, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ρωτησα εναν τεχνικό η/υ για καθαρισμό λάπτοπ και μου είπε ακριβή τιμή και είπα να το καθαρίσω μόνος μου...το έβαλα στο πλυντήριο ρούχων το λάπτοπ, το άπλωσα και τωρα πατάω να ανοίξει και δεν δίνει σήμα....μήπως έκανα καμια γκάφα που δεν έπρεπε;; :-D :P :P 3
Manjaro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Χαίρεται, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ρωτησα εναν τεχνικό η/υ για καθαρισμό λάπτοπ και μου είπε ακριβή τιμή και είπα να το καθαρίσω μόνος μου...το έβαλα στο πλυντήριο ρούχων το λάπτοπ, το άπλωσα και τωρα πατάω να ανοίξει και δεν δίνει σήμα....μήπως έκανα καμια γκάφα που δεν έπρεπε;; :-D :P :P εγώ έτσι μια φορά είχα βάλει το nokia 3310 μου στο πλυντήριο (το ξέχασα στην τσέπη του παντελονιού) και μου χάλασε το πλυντήριο... 5
Kotsos87 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 εγώ έτσι μια φορά είχα βάλει το nokia 3310 μου στο πλυντήριο (το ξέχασα στην τσέπη του παντελονιού) και μου χάλασε το πλυντήριο... κριμα.... δοκιμασες να ψεκασεις το πλυντήριο με WD-40;;; 3
Ιάσωνbitc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Να ΣτΕ καλά παιδιά πάντως παρόλη την στεναχώρια μου με κάνετε και γελάω με τις ατάκες σας 2
WoodSell3r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Για συνδέστε για συνδεστε με τον τεχνικό. Νίκος Κούκος. 1000 δεν θα φτάσουν. 5
Kotsos87 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 1000 δεν θα φτάσουν. θες να στειλω τα 300; 3
nk_surfer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το PC δεν ξέρω αν θα δουλέψει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ξανατρίξει ποτέ!! 5
WoodSell3r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 θες να στειλω τα 300; Τρικιτράγκα κάνει το τηλέφωνο γιατί είμαστε σε οικοδομή 1
benign Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ηταν 4 ετών το PC ίσως γι αυτό παρακινήθηκα να το δοκιμάσω Αμα ηταν 4 ετων δεν αξιζε 1300 ευρω ,το πιο πιθανο τωρα να αξιζει κανενα 200αρι. Οποτε δες το φιλοσοφικα,ευκαιρια να αγορασεις ενα καινουργιο ,με λιγοτερα χρηματα και πολυ καλυτερο.Μεχρι τοτε διαβασε κανενα βιβλιο. 1
Damachi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 TS ψεκασου καλα και εσυ με το αντισκωριακο και θα φτιαξει - εχει και ενα σωληνακι ξέρεις που μπαινει ε ;
Kotsos87 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τρικιτράγκα κάνει το τηλέφωνο γιατί είμαστε σε οικοδομή εγω ασχολουμαι με τις ταβανοπροκες 2
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Είχαν κολλήσει τα ρουλεμάν της motherboard για αυτό έριξε wd40 1
afantos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ψέκασα το pc μου με αγνό παρθένο ελαιόλαδο, να ρίξω και φέτα-τομάτα ή χρειάζεται οπωσδήποτε και αγγούρι; Έλεος φίλε πάει το pc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις