nikos1982 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το θέμα είναι τι λύση να πω στον τεχνικό να δοκιμάσει ,μηπως φτιάξει για ποιο λογο τοτε το εστειλες στον τεχνικο αν ειναι να σου πουμε εμεις την λυση;;;;ο ρολος του τεχνικο ποιος ειναι τοτε;;;;;
Pinkakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το ψέκασες με αντισκουριακό; Με ποια λογικη , σε περίπτωση που δεν τρολλάρεις αποσυναρμολόγησε τον και ξεκίνα να δοκιμάζεις parts ένα ένα,το τροφοδοτικό λειτουργεί;
makiss8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 εχω 4 χρονια να ανοιξω το λαπτοπ για καθαρισμα,να το ψεκασω με αντισκουριακο ? απο πανω πιανει ?*δηλαδη να παρεις το κουτακι και να το φυσηξεις μονο με αερα η με πανακι τα παρεις τα χοντρα οχι εε? ηθελες να γυαλιζουν οι πλακετες? μηπως το μπερδεψες με το σπρει επαφων ? αλλα και παλι..
Pinkakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 εχω 4 χρονια να ανοιξω το λαπτοπ για καθαρισμα, να το ψεκασω με αντισκουριακο ? απο πανω πιανει ? *δηλαδη να παρεις το κουτακι και να το φυσηξεις μονο με αερα η με πανακι τα παρεις τα χοντρα οχι εε? ηθελες να γυαλιζουν οι πλακετες? μηπως το μπερδεψες με το σπρει επαφων ? αλλα και παλι.. Συμπιεσμένος αέρας too mainstream,ζήτω το αντισκουριακό.
countass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 αν είναι αλήθεια αυτό,συγγνώμη αλλά...ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧ αν είχε και σκόνη και πέταξε πάνω το λάδι,έχει κάνει λάσπη και βούρκο εκεί μέσα χαχχααχαχαχχας είναι και ψέμα κλαίω! 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Ψεκασα όλο τον υπολογιστή μου αξίας 1300€ με WD-40 και τώρα δεν δουλεύει.Υπάρχει κάποια λύση να τον κάνω να δουλέψει πάλι?Τα έβγαλα όλα τα κομμάτια τα σκούπισα αλλά πάλι μετά όταν τα ξανασύνδεσα δεν δουλέυει ούτε τώρα Υπάρχει λύση? WHAT THE FUCK??? ποιος ο λόγος να βάλεις αντισκουριακό ρε φίλε? κοπρεσάκι αέρα δεν είχες? έστω να το έπαιρνες στο τεχνικό να στο καθάριζε μεγάλη βλακεία τώρα προσευχές πρέπει να κάνεις δοκίμασε όπως λένε και τα υπόλοιπα παιδιά ένα ένα τα parts να δεις τη δουλεύει και τι όχι
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον, σας χαιρεταω τωρα... Παω εξω να πιω εναν καφε να "ξεσκουριασω" λιγο... Η΄μηπως να μην παω και απλα να πιω ενα...WD-40! 10
orck Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το σημαντικο φιλε μου ειναι να το χαρηκες, εαν το χαρηκες τοτε αξιζε. Μπραβο σου.Δεν σχολιαζω σοβαρα αυτο το θεμα, πραγματικα ειμαι σιγουρος οτι ειναι τρολοθεμα, 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δραμα...Ασε ..μόνο που σκέφτομαι οτι δεν θα χαρώ το fifa 18 φέτος στο pc,το bitcoin mining κτλ.Για να μαζέψω πάλι 1000€ θέλω 7-8 μήνες
Undertaker25 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ο άνθρωπος έχει δώσει άλλη διάσταση στο trolling.... Απλά προσκυνώ... Βλέπω και το γατί στη φώτο και κλαίω... 5
Manjaro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ήξερα με τι να πρωτογελάσω... με τον τίτλο; με το avatar; με τον συνδυασμό;; :') Τρολλιά είναι παίδες άλλα όχι για τον λόγο που οδύρεστε ολοι αλλά πολύ απλά γιατι δεν θα έπρεπε να είχε πάθει τίποτα το PC με WD-40... δεν ειναι καλός αγωγός και μάλιστα χρησιμοποιείται και για να διώξει υγρασία (επειδή το νερό θα ανεβεί πάνω απο το wd40) σε πλακέτες... Οπότε προφανώς ο μαγκάκος κάθισε και σκέφτηκε κάτι που θα του φαινόταν του ίδιου κουλό για να τρολλιάσει.. και διάλεξε και τέλειο avatar μόνο βρεγμένο που δεν ήταν το τρομαγμένο αυτό γατάκι 3 αστέρια απο εμένα 1
sil_unique Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 wd40 ούτε στην αλυσίδα του ποδηλάτου δεν κάνει καλό αν το ψάξεις σε σχετικό forum θα απαντήσω γενικά για όποιον τύχει και κάνει τέτοιο λάθος, πάει και παίρνει σπρει καθαρισμού επαφών χωρίς λάδι [degreaser] και το μουλιάζει για να φύγει η γλίτσα μόλις στεγνώσει θεωρητικά είναι έτοιμο αλλά καλά θα κάνει να το αφήσει μερικές ώρες γιατί με πολλή ποσότητα έχει και ψυκτικό αποτέλεσμα και υγροποιεί την υγρασία του αέρα επάνω στα εξαρτήματα
Manjaro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=H4FHjf74D1c
benign Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εχουμε γεμισει τρολ και ψωνια,κατι πρεπει να γινει.
Ιάσωνbitc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ήξερα με τι να πρωτογελάσω... με τον τίτλο; με το avatar; με τον συνδυασμό;; :') Τρολλιά είναι παίδες άλλα όχι για τον λόγο που οδύρεστε ολοι αλλά πολύ απλά γιατι δεν θα έπρεπε να είχε πάθει τίποτα το PC με WD-40... δεν ειναι καλός αγωγός και μάλιστα χρησιμοποιείται και για να διώξει υγρασία (επειδή το νερό θα ανεβεί πάνω απο το wd40) σε πλακέτες... Οπότε προφανώς ο μαγκάκος κάθισε και σκέφτηκε κάτι που θα του φαινόταν του ίδιου κουλό για να τρολλιάσει.. και διάλεξε και τέλειο avatar μόνο βρεγμένο που δεν ήταν το τρομαγμένο αυτό γατάκι 3 αστέρια απο εμένα Ναι μόνο που εγώ το ψεκασα με το ορίτζιναl wd40 το μπλε...Για αυτό μάλλον υπάρχει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις