Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι τι λύση να πω στον τεχνικό να δοκιμάσει ,μηπως φτιάξει 

για ποιο λογο τοτε το εστειλες στον τεχνικο αν ειναι να σου πουμε εμεις την λυση;;;;ο ρολος του τεχνικο ποιος ειναι τοτε;;;;;

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ψέκασες με αντισκουριακό; Με ποια λογικη  :mellow: , σε περίπτωση που δεν τρολλάρεις αποσυναρμολόγησε τον και ξεκίνα να δοκιμάζεις parts ένα ένα,το τροφοδοτικό λειτουργεί;

Δημοσ.

εχω 4 χρονια να ανοιξω το λαπτοπ για καθαρισμα,

να το ψεκασω με αντισκουριακο ? απο πανω πιανει ?

*δηλαδη να παρεις το κουτακι και να το φυσηξεις μονο με αερα η με πανακι τα παρεις τα χοντρα οχι εε?

ηθελες να γυαλιζουν οι πλακετες? μηπως το μπερδεψες με το σπρει επαφων ? αλλα και παλι..

Δημοσ.

εχω 4 χρονια να ανοιξω το λαπτοπ για καθαρισμα,

να το ψεκασω με αντισκουριακο ? απο πανω πιανει ?

*δηλαδη να παρεις το κουτακι και να το φυσηξεις μονο με αερα η με πανακι τα παρεις τα χοντρα οχι εε?

ηθελες να γυαλιζουν οι πλακετες? μηπως το μπερδεψες με το σπρει επαφων ? αλλα και παλι..

Συμπιεσμένος αέρας too mainstream,ζήτω το αντισκουριακό.

Δημοσ.

αν είναι αλήθεια αυτό,συγγνώμη αλλά...ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧ

αν είχε και σκόνη και πέταξε πάνω το λάδι,έχει κάνει λάσπη και βούρκο εκεί μέσα χαχχααχαχαχχ
ας είναι και ψέμα κλαίω!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.Ψεκασα όλο τον υπολογιστή μου αξίας 1300€ με WD-40 και τώρα δεν δουλεύει.Υπάρχει κάποια λύση να τον κάνω να δουλέψει πάλι?Τα έβγαλα όλα τα κομμάτια τα σκούπισα αλλά πάλι μετά όταν τα ξανασύνδεσα δεν δουλέυει ούτε τώρα

Υπάρχει λύση?

WHAT THE FUCK??? ποιος ο λόγος να βάλεις αντισκουριακό ρε φίλε? κοπρεσάκι αέρα δεν είχες? έστω να το έπαιρνες στο τεχνικό να στο καθάριζε μεγάλη βλακεία τώρα προσευχές πρέπει να κάνεις δοκίμασε όπως λένε και τα υπόλοιπα παιδιά ένα ένα τα parts να δεις τη δουλεύει και τι όχι 

Δημοσ.

Το σημαντικο φιλε μου ειναι να το χαρηκες, εαν το χαρηκες τοτε αξιζε. Μπραβο σου.

Δεν σχολιαζω σοβαρα αυτο το θεμα, πραγματικα ειμαι σιγουρος οτι ειναι τρολοθεμα,

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήξερα με τι να πρωτογελάσω... με τον τίτλο; με το avatar; με τον συνδυασμό;;  :')

Τρολλιά είναι παίδες άλλα όχι για τον λόγο που οδύρεστε ολοι αλλά πολύ απλά γιατι δεν θα έπρεπε να είχε πάθει τίποτα το PC με WD-40... δεν ειναι καλός αγωγός και μάλιστα χρησιμοποιείται και για να διώξει υγρασία (επειδή το νερό θα ανεβεί πάνω απο το wd40) σε πλακέτες...

Οπότε προφανώς ο μαγκάκος κάθισε και σκέφτηκε κάτι που θα του φαινόταν του ίδιου κουλό για να τρολλιάσει.. και διάλεξε και τέλειο avatar μόνο βρεγμένο που δεν ήταν το τρομαγμένο αυτό γατάκι :P 3 αστέρια απο εμένα :P

:P

• Like 1
Δημοσ.

wd40 ούτε στην αλυσίδα του ποδηλάτου δεν κάνει καλό αν το ψάξεις σε σχετικό forum

θα απαντήσω γενικά για όποιον τύχει και κάνει τέτοιο λάθος, πάει και παίρνει σπρει καθαρισμού επαφών χωρίς λάδι [degreaser] και το μουλιάζει για να φύγει η γλίτσα

μόλις στεγνώσει θεωρητικά είναι έτοιμο αλλά καλά θα κάνει να το αφήσει μερικές ώρες γιατί με πολλή ποσότητα έχει και ψυκτικό αποτέλεσμα και υγροποιεί την υγρασία του αέρα επάνω στα εξαρτήματα

Δημοσ.

Δεν ήξερα με τι να πρωτογελάσω... με τον τίτλο; με το avatar; με τον συνδυασμό;; :')

Τρολλιά είναι παίδες άλλα όχι για τον λόγο που οδύρεστε ολοι αλλά πολύ απλά γιατι δεν θα έπρεπε να είχε πάθει τίποτα το PC με WD-40... δεν ειναι καλός αγωγός και μάλιστα χρησιμοποιείται και για να διώξει υγρασία (επειδή το νερό θα ανεβεί πάνω απο το wd40) σε πλακέτες...

Οπότε προφανώς ο μαγκάκος κάθισε και σκέφτηκε κάτι που θα του φαινόταν του ίδιου κουλό για να τρολλιάσει.. και διάλεξε και τέλειο avatar μόνο βρεγμένο που δεν ήταν το τρομαγμένο αυτό γατάκι :P 3 αστέρια απο εμένα :P

:P

Ναι μόνο που εγώ το ψεκασα με το ορίτζιναl wd40 το μπλε...Για αυτό μάλλον υπάρχει προβλημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...