Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξύ το έχω πάει σε ένα τεχνικό το pc από προχθές και 2 μέρες τώρα το παλικάρι προσπαθει να καθαρίσει αλλά τίποτα.ίσως σε μερικές μέρες αμα στεγνώσει καλύτερα ισως φτιάξει.Αμα δεν με πιστέυετε να σας δώσω και το τηλ του τεχνικού να τον ρωτήσετε οτι όντως υπάρχει ένα pc ποτισμένο με wd -40

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

βρε παιδι μου για ριξε μας 2-3 φωτος ,επειδης ξερεις τι λενε μια φωτογραφια χιλιες λεξεις

στον τεχνικό είναι το pc μου τώρα.αμα είναι να σας δώσω το τηλ να ρωτήσετε

Δημοσ.

σιγα μην παρουμε τηλ για το πισι που ψεκασες με αντισκουριακο...περαστικα απλα αν δεν σου εχει καψει τα παντα ..

Δημοσ.

Απομακρύνετε τα παιδιά απο την οθόνη, οι εικόνες θα είναι σκληρές.

Δημοσ.

Αντε και πες οτι εγινε...Τι σοϊ τεχνικος ειναι αυτος που θα του δωσεις συμβουλες απο εδω μεσα για το τι θα κανει?Κι αμα τον παρουμε τηλ. οπως λες και βγει ο βρωμυλος η΄ ο σπαζοκλαμπανιας? :-)

ΥΓ.   Αν σου περισσεψε καθολου wd-40 το θελω για το ποδηλατο γιατι ειναι παλιο κι οσο να ναι.... :-)

ΥΓ2.   Η΄ βαλε φωτογραφιες η΄ αλλιως ωραια ηταν και σημερα..

ΥΓ3.  Μακαρι παντως να κανεις πλακα για το καλο σου βασικα...

• Like 2
Δημοσ.

Επόμενο θέμα, έπλυνα το αμάξι με αλατόνερο και σκούριασαν ακόμα και τα τζάμια, τι μπορεί να φταίει; :mellow:

Επόμενο θέμα, ψέκασα το αμάξι με paint remover, πως μπορώ να σώσω την βαφή του? :cry:

wd ρε φίλε πώ πώ κλαίω :eek:

Έπρεπε να είχες φυσήξει όλα τα εξαρτήματα με κομπρεσεράκι (αν δεν εχεις εσύ εχει σιγουρα ο τεχνικός ή ο βενζινάς της γειτονιάς, μετά να τα άφηνες έξω να στεγνώσουν καλά, 1-2 μέρες, και να μην προσπαθούσες να τον ξεκινήσεις γιατί προφανώς έκαψες μητρική ή επεξεργαστή από βραχυκύκλωμα. Έστω και αργά σαν τελευταία ελπίδα μπορείς να κάνεις τα παραπάνω μπάς και ξεκινήσει.

Το τροφοδοτικό λειτουργεί? Η μητρική χωρίς συνδεμένο τίποτα πάνω κάνει κάποια μπίπ?

:huh:

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι τι λύση να πω στον τεχνικό να δοκιμάσει ,μηπως φτιάξει 

Κανονικά  όλες οι πλακέτες θέλουν καλό σαπούνισμα με πινέλο και άφθονο τρεχούμενο νερό επάνω τους να φύγει όλο το πετρέλαιο που έχουν επάνω τους και μετά φύσιμα με κομπρεσέρ αέρος να φύγει όλη η υγρασία από επάνω τους. Μην κάθεσαι και κάνεις δοκιμές διότι στο τέλος δεν θα μείνει τίποτε όρθιο για να στηθεί ξανά το μηχάνημα.

• Like 4
Δημοσ.

εγω θα σχολιασω τον τιτλο ''ψεκασα όλο τον υπολογιστή μου αξίας 1300€ με wd 40..." δηλαδη παιζει ρολο η τιμη του? αν εκανε 500 θα χαλαγε πιο ευκολα ή αν εκανε 2000 δεν θα καταβαινε τπτ?

και απο που κι ως που το wd-40 το βαζουμαι για να φυγει η σκονη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...