PcBuilder Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Όταν συνδέω το pc με το ρουτερ μέσω Ethernet οι άλλες συσκευές στο σπίτι δεν μπορούν να σσυνδεθούν στο ίντερνετ. Δλδ πιάνουν το σήμα του ίντερνετ αλλά η διαδικασία μένει στο "λήψη διεύθυνσης ip' Σας παρακαλώ δώστε τα φώτα σας. Τι μπορώ να κάνω για να μην γίνεται αυτό?
chios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρίς να ξέρουμε τι ρουτερ έχεις, τι ρυθμίσεις έχεις κάνει μην περιμένεις απάντηση.
PcBuilder Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξερω τπτ από αυτά που είπες...το μόνο που ξέρω είναι ότι το ρούτερ που έχω ειναι αυτό που δίνει ο οτέ σαν αρχικό...(το zte το ασπρο). Δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση ...γενικώς έτσι όπως το πήρα το έχω και τώρα... Απλά τώρα που αγόρασα σταθερό και δεν πιάνει ασύρματα και έβαλα το καλώδιο ethernet δεν εχουν οι αλλες συσκευες ιντερνετ ,,,
chios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αν έχεις άλλο ρουτερ δοκίμασε το, αλλιώς ζήτησε να στο αλλάξουν.
Λύση poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Λύση Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 α.δοκιμασε hard reset to router η δες τον dhcp στο ρουτερ ποσες ip δινει.αν ειναι κανα zte 108 απλα πετα το και παρε και τιποτα καλυτερο επι ευκερειας.και τυπικα θα περναγα νεους drivers στην καρτα ethernet του pc
PcBuilder Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 'Εκανα reset και όλα είναι μία χαρά... Εφτιαξε. Πιο ρουτερ θα προτείνατε στο budget 40-50 (max)?
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 καποιο tp link η καποιο asus σε αυτα τα λεφτα αν και με λιγα παραπανω μπορεις να παρεις κατι και σε vdsl για μελλοντικη χρηση.υπαρχει και sticky θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα