Red21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι το γράφει το priority direct mail στις λεπτομέρειες μετά την παραγγελία "priority air mail". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHN ONLY Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Eιναι φυσιολογικο δηλαδη; Να ακυρωσουμε την αγορα αμα ειναι οσο προλαβαινουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 εμένα έτσι μου ήρθε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHN ONLY Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και σε μενα το ιδιο αλλα μεσα απο το σαιτ τους στο my order λεει priority air mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Eιναι φυσιολογικο δηλαδη; Να ακυρωσουμε την αγορα αμα ειναι οσο προλαβαινουμε. απο τη στιγμή που έχει μια επιλογή για priority αυτή είναι και κατά 99% δεν θα έχουμε πρόβλημα.....(ελπίζω... ) αλλα απο την άλλη και να έχουμε κανα 25άρι - 30άρι να είναι το τελωνείο ..... πάλι συμφέρει νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHN ONLY Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μακαρι να ναι οπως τα λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 τα λέω για να τα ακούω και εγώ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 απο τη στιγμή που έχει μια επιλογή για priority αυτή είναι και κατά 99% δεν θα έχουμε πρόβλημα.....(ελπίζω... ) αλλα απο την άλλη και να έχουμε κανα 25άρι - 30άρι να είναι το τελωνείο ..... πάλι συμφέρει νομίζω αν μας κάτσει g@m@ τα. Θα το κοστολογήσουν 150 οπότε 54 ΦΠΑ + 15 = 69 επιπλέον, δλδ σαν να το πήρες απο δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 απο τη στιγμή που έχει μια επιλογή για priority αυτή είναι και κατά 99% δεν θα έχουμε πρόβλημα.....(ελπίζω... ) αλλα απο την άλλη και να έχουμε κανα 25άρι - 30άρι να είναι το τελωνείο ..... πάλι συμφέρει νομίζω κάνα 25άρι θα είναι ο φπα και 15 τα ΕΛΤΑ.Αν μπεί τελωνείο το 40+ είναι σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ε ρίσκο ........ αν την γλιτώσουμε έχει καλός.... αν όχι... πάντως με priority δεν έχω ακούσει να σταματάει τελωνείο υπομονή και θα δούμε ....... ακόμα δεν ξεκίνησε......ας μην κινδυνολογούμε απο την πρώτη μέρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Κανενα κουπονι δεν λειτουργει σε μενα πλεον, εμεινα εξω υπαρχει κανα νεο κουπονι; Τελειωσαν τα κουπονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εντάξει είστε ρε σεις αν τα γράφουν οπως λέτε. Μην τρελαίνεστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν παει τελωνειο λεμε με priority direct απο banggood. εχουν γινει χιλιαδες παραγγγελιες και μερικοι ακομα φοβαστε. Αμα φοβαστε τοσο πολυ δεν ειναι για εσας οι παραγγελιες απο Κινα, παρτε απο σκρουτζ καλυτερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τελειωσαν τα κουπονια, τελειωσε και ο φοβος μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adamakos33 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 κανε δοκιμη με το 11bgnote41 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις