iakoboss7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 και ενα 20αρικο το priority line βγαινει 150 ευρω συνολο, δεν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pure Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 πιο κατω παει στα 136 βαλε το κουπονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ξαναδιαβασε τι εγραψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κουπόνι και priority, όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω €150.35, δεν αξίζει με την καμία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohNickZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ναι το θέμα είναι να πέσει λίγο η τιμή αλλιώς στα 150 είναι πολλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneral Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να το πάρεις unregistered air mail, δεν θα εχεις tracking ωστόσο εμένα μου εχουν έρθει όλα. Κατά 90% δεν έχει τελωνείο (εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά λέω 90 γιατί πότε δεν ξέρεις) και αν στο κλέψουν κάνεις dispute και πέρνεις τα λεφτά σου πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 πανε αυτα που ξερες φιλε μου, τωρα πια ελεγχουν και πολλα unregistered, για ακριβες αγορες μονο priority line Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 σημερα παρελαβα το 20000mah 15 ευρω ολα κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlas2000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_704640.html?wid=4 coupon note4eubgq τί έκπτωση έχει με το κουπόνι; ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 τιποτενια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasece Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά, μήπως έχει παραγγείλει κανείς για Γερμανία από gearbest; Το priority line είναι ίδια φάση με την Ελλάδα; Αποφεύγει τελωνείο; Επειδή για Γερμανία είναι χωρίς χρέωση, σκέφτομαι να το χτυπήσω το κινητάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Για Γερμανία το priority line είναι χωρίς χρέωση;;; μπράβο ρε ελλαδαρα, τελικά μας έχουνε πάρει για πολύ μεγάλους μ@λ@κες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 μπράβο ρε ελλαδαρα, τελικά μας έχουνε πάρει για πολύ μεγάλους μ@λ@κες...Χρειαζόταν το priority line για να το καταλάβεις? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skoundouflis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παίδες τέλειο το κινητό και πάλι μπράβο στον op για τη προσφορά Μου κάηκε όμως ο φορτιστής μετά από δύο φορτίσεις, να φανταστώ για εγγύηση θα μου ζητήσουν να το στείλω πίσω κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Στείλε τους φωτογραφίες (ή βίντεο) ότι δεν δουλεύει και ζήτα να σου δώσουν partial refund για να αγοράσεις άλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις