hara75gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως είναι μια από τις πιο ενοχλητικές "εξελίξεις" στη σχεδίαση των κινητών...έκθεση οθόνης σε φθορά προς χάριν μιας σχεδιαστικής καινοτομίας χωρίς πρακτικά οφέλη, παρά απόπειρα διαφοροποίησης των προϊόντων για λόγους εμπορικής προώθησης. καλά δε το λες και πολύ πρόσφατη εξέλιξη, από το nexus 6(3 χρόνια κινητό) βγάλανε την καμπυλωτή οθόνη.Θήκη που προεξέχουν οι άκρες, για να προστατεύει τα πλαϊνά σε περίπτωση πτώσης θέλετε και μια χαρά είστε με ότι tempered ή ζελατίνα κι αν βάλετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Για τα εύκαμπτα πλαστικά προστατευτικά, δεν νομίζω ότι είναι αναγκαίο πως θα "παίρνουν αέρα", αν κολλήσουν καλά στην αρχή. Πάντως είναι μια από τις πιο ενοχλητικές "εξελίξεις" στη σχεδίαση των κινητών...έκθεση οθόνης σε φθορά προς χάριν μιας σχεδιαστικής καινοτομίας χωρίς πρακτικά οφέλη, παρά απόπειρα διαφοροποίησης των προϊόντων για λόγους εμπορικής προώθησης. καποιος που εχει ηδη μεμβρανη να μας προτεινει καποια σε καλη ποιοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μου ήρθε μια χαρά. Φοράει τη ρομ "MIUI Global 8.2 | Σταθερή 8.2.10.0(MCFMIDL)" 1. Eσάς με ποια ήρθε; 2. Το αφήνουμε με αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 δεν είδα πια είχε αρχικά .....( με το πρώτο boot μου έβγαλε ενημέρωση, και φυσικά την έκανα ) τώρα φοράω αυτή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα και εγώ σήμερα. Όλα τέλεια. Εμένα έχει την 8.2 και ζητάει ενημέρωση σε αυτή που επισυνάπτω στο screening να προχωρήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 σταματηστε να ρωτατε για τις εκδοσεις κλπ, ΟΛΑ της προσφορας την επίσημη εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ηρθε και εμενα μια χαρα σε ολα,εχεις να προτεινει κανεις θηκη για το κινητο?glass χρειαζεται παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον Nillkin tempered glass. Εχει πολλες τιμες διαλεξε. Παρε μια H αν μπορεις + https://www.banggood.com/Bakeey-Simple-Drop-resistance-Soft-Silicone-TPU-Back-Case-For-Xiaomi-Redmi-NOTE-4-Redmi-NOTE-4X-p-1097896.html Βαλε priority γιατι αλλιως θα ερθει το 2018 ή περιμενε σαν εμενα πανω απο μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπον Nillkin tempered glass. Εχει πολλες τιμες διαλεξε. Παρε μια H αν μπορεις + https://www.banggood.com/Bakeey-Simple-Drop-resistance-Soft-Silicone-TPU-Back-Case-For-Xiaomi-Redmi-NOTE-4-Redmi-NOTE-4X-p-1097896.html Βαλε priority γιατι αλλιως θα ερθει το 2018 ή περιμενε σαν εμενα πανω απο μηνα η nillkin εφαρμόζει ωραια ? ανεβασε φωτο να δουμε πως φαίνεται!. εγω εβαλα ενα tempered glass και ηταν μαυρο χαλι γυρω γυρω αφηνε μεγαλο κενο γιατι δεν παταγε καλα! .σκέφτομαι να παρω αυτην εδω https://www.ebnb.gr/el-Μεμβράνες-Προστασίας/μεμβράνες-xiaomi/31708-full-cover-tempered-glass-9h-για-xiaomi-redmi-note-4-med-μαύρο.html αν την εχει δοκιμάσει καποιος ας πει αν εφαρμοζει σωστα ???? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2017 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paramedic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 H θήκη αυτή δεν κάνει για το δικό μας μιας και κλείνει την θύρα υπερύθρων. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό κάνει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 το αντιθετο μαλιστα... αυτη ειναι για το κινητο μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paramedic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 το αντιθετο μαλιστα... αυτη ειναι για το κινητο μας. Mόνο αν η περιγραφή λέει αλήθεια και όχι οι φωτογραφίες. Εγώ βάση της φωτογραφίας βλέπω ότι δεν κάνει. Η μάλλον ψέματα απο μια φωτογραφία χρήστη βλέπω οτι κάνει αλλά φαίνεται και η τρύπα για το μοντέλο με τον mediatek επεξεργαστή οπότε είναι συμβατή αλλά δεν είναι 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 οι φωτογραφιες προιοντος ειναι του απλου redmi note 4 και οχι του global.ξαναλεω, η θηκη ειναι η σωστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Άραγε θα ξαναβγεί σύντομα η προσφορά ξανά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν εχεις κονε με τον κινεζο πως να ξερεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις