haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 θες δημοτικό εσύ! ρε σεις περίπου 745W είναι ένας ίππος έχουμε π.χ ένα μοτέρ που ρουφάει 90000W δύναμη πόση είναι αυτή η δύναμη σε ίππους? είναι 90000W/745W=120 ίππους .Επισης, φαίνεται να εχεις μπερδεψει την ισχυ με την δυναμη. Δεν υπαρχει δυναμη που μετριέται σε ιππους και watt οπως λανθασμένα γράφεις. Τα εχεις μπερδεψει τελειως. Αρχισε απο εδω για να μαθεις τα βασικα: www.google.gr
xenofonlive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 745W = 1 ίππος, σημαίνει 745W ανα ιππο, δηλαδη 745W/hp είναι η μοναδα μετατροπης. οκ. ας το πάρουμε αλλιώς! πες μου 10W πόσοι ίπποι είναι? και τι πράξεις κάνεις .
haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 οκ. ας το πάρουμε αλλιώς! πες μου 10W πόσοι ίπποι είναι? και τι πράξεις κάνεις . Το εχω γραψει και προηγουμένως, αλλα δυστυχώς δεν μπορεις να καταλάβεις κατι τοσο απλο. Κατσε να προσπαθησω να στο εξηγησω για πολλοστη φορα. Αυτο που γραφεις: "745W είναι ένας ίππος" σημαίνει 745W ανα ιππο, δηλαδη 745W/hp. Αρα οταν θελεις να βρεις ποσους ιππους ειναι τα 61000W, τοτε διαιρεις με τα 745W/hp, δηλαδη 61000W δια 745W/hp. Υ.Γ.: Το αν είναι 735 ή 746 δεν είναι σημαντικό, οποτε το προσπερναμε.
xenofonlive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Επισης, φαίνεται να εχεις μπερδεψει την ισχυ με την δυναμη. Δεν υπαρχει δυναμη που μετριέται σε ιππους και watt οπως λανθασμένα γράφεις. Τα εχεις μπερδεψει τελειως. Αρχισε απο εδω για να μαθεις τα βασικα: www.google.gr Και τα δύο είναι δύναμη ισχύς και τα W και οι ίπποι , είναι σαν να μου λες ότι δεν μπορώ να μετρήσω μία απόσταση σε ίντσες και σε εκατοστά δεν είναι το ίδιο πράγμα.ότι νανε
haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Και τα δύο είναι δύναμη ισχύς και τα W και οι ίπποι , είναι σαν να μου λες ότι δεν μπορώ να μετρήσω μία απόσταση σε ίντσες και σε εκατοστά δεν είναι το ίδιο πράγμα.ότι νανεΠαμε ξανα.Δεν ειπα οτι οι ιπποι και τα watt δεν είναι μοναδες μετρησης ισχυος. Φυσικα και είναι και τα δυο. Αυτο που ειπα είναι οτι εχεις τοσες ελλειψεις που μπερδευεις την ισχυ με την δυναμη και αναφερεις: "90000W δύναμη πόση είναι αυτή η δύναμη σε ίππους". Δεν ειναι δυναμη, ειναι ισχυς.
xenofonlive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το εχω γραψει και προηγουμένως, αλλα δυστυχώς δεν μπορεις να καταλάβεις κατι τοσο απλο. οκ. ας το πάρουμε αλλιώς! πες μου 10W πόσοι ίπποι είναι? και τι πράξεις κάνεις . γράψε μου το αποτέλεσμα που βρίσκεις
NT1G Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το επόμενο παράδειγμα θα είναι με μήλα και πορτοκάλια και τα δύο είναι φρούτα, ίσως γίνει κατανοητό. ΙΣΩΣ. 1
haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 οκ. ας το πάρουμε αλλιώς! πες μου 10W πόσοι ίπποι είναι? και τι πράξεις κάνεις . γράψε μου το αποτέλεσμα που βρίσκεις Πιστευα οτι βασει αυτου θα μπορουσες και μονος σου: Κατσε να προσπαθησω να στο εξηγησω για πολλοστη φορα. Αυτο που γραφεις: "745W είναι ένας ίππος" σημαίνει 745W ανα ιππο, δηλαδη 745W/hp. Αρα οταν θελεις να βρεις ποσους ιππους ειναι τα 61000W, τοτε διαιρεις με τα 745W/hp, δηλαδη 61000W δια 745W/hp. Υ.Γ.: Το αν είναι 735 ή 746 δεν είναι σημαντικό, οποτε το προσπερναμε. Αλλα κατσε να σε βοηθησω. Εχουμε 10Watt. Ο 1 ιππος είναι 746 Watt, δηλαδη 746Watt ανα ιππο, αρα η μοναδα μετατροπης είναι 746W/hp. Αρα για τα 10W: (10W) / (746W/hp) = 0.0134hp
xenofonlive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Πιστευα οτο βασει αυτου θα μπορουσες και μονος σου: εγώ ξέρω 100% και το έχω αποδείξει μαθηματικός ! κάθομαι και ασχολούμαι με ανθρώπους που θα έπρεπε να τους είχαν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα λόγο νοημοσύνης! Πιστευα οτι βασει αυτου θα μπορουσες και μονος σου: Αλλα κατσε να σε βοηθησω. Εχουμε 10Watt. Ο 1 ιππος είναι 746 Watt, δηλαδη 746Watt ανα ιππο, αρα η μοναδα μετατροπης είναι 746W/hp. Αρα για τα 10W: (10W) / (746W/hp) = 0.0134hp όταν με ακολουθείς όλα είναι σωστά και γίνεσαι και πιο σοφός και μαθαίνεις πράγματα 1
NT1G Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 μαθηματικώς. Επίρρημα. μαθηματικός. Αυτός που διδάσκει μαθηματικά. 1
haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 όταν με ακολουθείς όλα είναι σωστά και γίνεσαι και πιο σοφός και μαθαίνεις πράγματα Το καλύτερο είναι οτι εισαι τοσο αδαης που δεν καταλαβαινεις οτι εγω εγραψα κατι διαφορετικό απο εσενα και τις ανακρίβειες σου. Ισως αργοτερα καταλαβεις οτι εγω εγραψα (W δια W/hp) = hp και οχι W/W=hp οπως λανθασμένα επιμενεις. Με λιγα λογια, αυτο είναι σωστο: 90000W / 745W/hp = 120 hp Και αυτο που εγραψες λανθασμενο: 90000W/745W =120 hp
xenofonlive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλύτερο είναι οτι εισαι τοσο αδαης που δεν καταλβαινεις οτι εγω εγραψα κατι διαφορετικό απο εσενα και τις ανακρίβειες σου. Ισως αργοτερα καταλαβεις οτι εγω εγραψα (W δια W/hp) = hp και οχι W/W=hp οπως λανθασμένα επιμενεις. δεν μπορείς να γράψεις κάτι διαφορετικό καθώς το αποτέλεσμα είναι σωστό w/w το έγραψα στο παράδειγμα μου ότι τα τάδε βατ / τάδε βατ που αντιστοιχούν στον 1 ίππο μας δίνουν τους ίππους . σε απάντηση ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν σωστό ενώ ήταν! και καταλήγουμε πάλι μετά από δυο σελίδες ότι ότι είπα κι έγραψα είναι 100% σωστά. 1
haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 δεν μπορείς να γράψεις κάτι διαφορετικό καθώς το αποτέλεσμα είναι σωστό Δεν εχεις κανενα σωστο αποτέλεσμα. Διαιρεσες Watt δια Watt και εβγαλες ιππους κατι που προφανώς δεν ισχύει και ακομα να το καταλαβεις. Σωστο: (W δια W/hp) = hp Λαθος: (W δια W) = hp οπως λανθασμένα επιμενεις. w/w το έγραψα στο παράδειγμα μου ότι τα τάδε βατ / τάδε βατ που αντιστοιχούν στον 1 ίππο μας δίνουν τους ίππους . σε απάντηση ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν σωστό ενώ ήταν! και καταλήγουμε πάλι μετά από δυο σελίδες ότι ότι είπα κι έγραψα είναι 100% σωστά.Οχι, δεν ηταν σωστο.Οπως σωστο δεν ηταν και αυτο: "90000W δύναμη πόση είναι αυτή η δύναμη σε ίππους". Τα Watt και οι ιπποι δεν είναι μοναδες μετρησης δυναμης που γραφεις, αλλα ισχυος. Γενικότερα, κανεις λαθη δημοτικου και το αστειο είναι οτι λες για νοημοσύνη και αφαιρεση πολιτικων δικαιωματων! Ποσο ειρωνικο..
xenofonlive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχεις κανενα σωστο αποτέλεσμα. Διαιρεσες Watt δια Watt και εβγαλες ιππους κατι που προφανώς δεν ισχύει και ακομα να το καταλαβεις. Σωστο: (W δια W/hp) = hp Λαθος: (W δια W) = hp οπως λανθασμένα επιμενεις. Αν είναι δυνατών τόσο κόμπλεξ? δηλαδή έχω γράψει πράγματα που δεν θα μαθαίνατε πότε στη ζωή σας και μου γράφεις δύο σελίδες ,στην ουσία για ορθογραφικό λόγο, μετά τα τόσα κατεβατά που έχω γράψει κι έχοντας και το αποτέλεσμα σωστό? κι όλα τα έγραψα σωστά και με απλά λόγια για να καταλάβουν όλοι όσοι θέλουν να αποκτήσουν γνώση επί του θέματος . δηλαδή ΕΛΕΟΣ. και τα δύο μετρούνται και σαν δύναμη αλλά και σαν μέτρηση ισχύος. 1
haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι δυνατών τόσο κόμπλεξ? Κατι ελεγες για κομπλεξ: Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τα βασικά. εγω τα ξέρω σε βάθος . ναι ακριβός W/W και βρίσκεις αλάνθαστα τους ίππους μου αρέσει που πάνε να κάνετε και τους έξυπνους και τρώτε τα μούτρα σας. γιατί είναι λάθος? 1+1=2 πιο απλό δεν γίνετε. το απέδειξα μαθηματικός στο προηγούμενο σχόλιο μου ότι πάλι μπαρούφες λες. θες δημοτικό εσύ! ρε σεις περίπου 745W είναι ένας ίππος έχουμε π.χ ένα μοτέρ που ρουφάει 90000W δύναμη πόση είναι αυτή η δύναμη σε ίππους? είναι 90000W/745W=120 ίππους . εγώ ξέρω 100% και το έχω αποδείξει μαθηματικός ! κάθομαι και ασχολούμαι με ανθρώπους που θα έπρεπε να τους είχαν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα λόγο νοημοσύνης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα