overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα. Μια φιλη εχει θεμα με το ethernet του σταθερου. Λεω σταθερου επειδη οταν το συνδεσε το ethernet στο λαπτοπ δεν ειχε θεμα (και με το wifi ολα good). Αρχικα της ειπα να ακολουθησει το troubleshoot guide χωρις λυση και στην συνεχεια να δοκιμασει το network reset (εμενα με ειχε βοηθησει) αλλα ουτε αυτο εκανε κατι (W10). Υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασουμε? Κατα 99% και οι 2 σκεφτομαστε την καρτα δικτυου της μητρικης και μιας και που δεν ειναι ευκολο να το στειλουμε πισω λεμε να αγορασει μια απλη pci. http://www.skroutz.gr/c/128/network_interface.html?from=cat-match&o=καρτα+δικτυου Αρκει μια οποιαδηποτε 1000 mbps?
benign Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις εχει θεμα?Δεν εχει καθολου η απλα σερνεται? Γιατι το windows 10 εχει καποιες εφαρμογες που ρουφανε το ιντερνετ και δεν μπορεις ουτε να σερφαρεις.
overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις εχει θεμα?Δεν εχει καθολου η απλα σερνεται? Γιατι το windows 10 εχει καποιες εφαρμογες που ρουφανε το ιντερνετ και δεν μπορεις ουτε να σερφαρεις. καθολου. Και αυτο 1η φορα το ακουω, αλλα δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε εδω. (εχω και εγω windows 10)
benign Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 καθολου. Και αυτο 1η φορα το ακουω, αλλα δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε εδω. (εχω και εγω windows 10) Εχουν γραφτει πολλες φορες θεματα για αυτο το τρομερο προβλημα,αν ψαξεις στην κατηγορια windows του site,θα τα βρεις. Να ενα προφατο : http://www.insomnia.gr/topic/653542-windows-10-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-windows-ever-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B7%CE%BB%CE%AF/ Αφου εισαι σιγουρος οτι ειναι hardware προβλημα ας παρει ,οπως εγραψες,μια καρτα δικτυου,εξαλλου φτηνες ειναι,αλλα ας προτιμησει μια TP Link, ειναι καλυτερες.
LastSurvivor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως χρειάζεται να εγκαταστήσει τα driver για την κάρτα δικτύου;
benign Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως χρειάζεται να εγκαταστήσει τα driver για την κάρτα δικτύου; Το windows 10 τα βλεπει ολα αυτοματα.
overpower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Και τελικα απλα ψαχνω μια οποιαδηποτε 1000mbps (περα απο μαρκα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα