ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα θα ηθελα να παρω ενα κινητο στο μικρο μου αδελφο , θα ειναι το πρωτο του κινητο οποτε θα ηθελα να μεινει οσο το δυνατον πιο ικανοποιημενος , ευχαριστω 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Περιπου 130€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):youtube , facebook messanger , κανα παιχνιδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:νομιζω το μαξ 5,5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οσο ειναι δυνατον καλο ηχειο , αλλα δεν ειναι κατι δεσμευτικο . 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να εχει αξιοπρεπη καμερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; οσο γινεται , να μην μενει χωρις μπαταρια οτσν το χρειαζεται 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν θα ηθελα να μπλεξω με αγορες απο εξω .. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Να αναφερω οτι καλο θα ηταν στην περιπτωση που δεν εχει μεγαλη μνημη η συσκευη να μπορει να βαλει μια καρτα . Ευχαριστω !
x_vagos_x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω πως σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρείς κάτι που να είναι ικανοποιητικό KAI να του κρατήσει πάνω από χρόνο χωρίς κολλήματα. Τουλάχιστον όχι από Ελλάδα. Το φτηνότερο vfm αυτή την περίοδο -και απ' όταν κυκλοφόρησε δηλαδή - είναι το Xiaomi Redmi Note 4, που ανάλογα την έκδοση η τιμή του κυμαίνεται στα 160-180+ ευρώ. Προσωπικά θα κοιτούσα αυτό.
saruman123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα θα ηθελα να παρω ενα κινητο στο μικρο μου αδελφο , θα ειναι το πρωτο του κινητο οποτε θα ηθελα να μεινει οσο το δυνατον πιο ικανοποιημενος , ευχαριστω 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Περιπου 130€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):youtube , facebook messanger , κανα παιχνιδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:νομιζω το μαξ 5,5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οσο ειναι δυνατον καλο ηχειο , αλλα δεν ειναι κατι δεσμευτικο . 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να εχει αξιοπρεπη καμερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; οσο γινεται , να μην μενει χωρις μπαταρια οτσν το χρειαζεται 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν θα ηθελα να μπλεξω με αγορες απο εξω .. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Να αναφερω οτι καλο θα ηταν στην περιπτωση που δεν εχει μεγαλη μνημη η συσκευη να μπορει να βαλει μια καρτα . Ευχαριστω ! http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171913-xiaomi-redmi-4a-32gb-dual-sim-grey
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 το 4Χ αξιζει ??Αξίζει.... καλύτερο από το 4A.
BritGreek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το 4a έχει πάρα πολύ υψηλό δείκτη SAR στο σώμα.
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το εψαξα αυτο που λες και δεν βρηκα κατι ..μπορεις να δωσεις καποιο λινκ με τις πηγες σου ? Ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το 4a έχει πάρα πολύ υψηλό δείκτη SAR στο σώμα.Καλά μην λέμε και ότι θέλουμε τώρα !!!!Τα Xiaomi έχουν χαμηλό sar. Το εψαξα αυτο που λες και δεν βρηκα κατι ..μπορεις να δωσεις καποιο λινκ με τις πηγες σου ? ΕυχαριστωΦίλε μου θα σου δώσω εγώ από την επίσημη σελίδα τις Xiaomi Redmi 4A(Model 2016117) Head: 0.525 W/kg Body: 1.181 W/kg Redmi 4X (Model MAE136) Head: 0.39 W/kg Body: 1.41 W/kg Redmi 4X(Model MAG138) Head:0.583W/Kg Body: 1.5W/Kg Και ότι άλλο θες πες μου.
BritGreek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά μην λέμε και ότι θέλουμε τώρα !!!! Τα Xiaomi έχουν χαμηλό sar. Φίλε μου θα σου δώσω εγώ από την επίσημη σελίδα τις Xiaomi Redmi 4A(Model 2016117) Head: 0.525 W/kg Body: 1.181 W/kg Redmi 4X (Model MAE136) Head: 0.39 W/kg Body: 1.41 W/kg Redmi 4X(Model MAG138) Head:0.583W/Kg Body: 1.5W/Kg Και ότι άλλο θες πες μου. 1.181 είναι υψηλό. Δεν λέμε ο,τι θέλουμε. Εγώ που λόγω δουλειάς μιλάω 3 ώρες την ημέρα, το μετράω πολύ αυτό.
saruman123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 1.181 είναι υψηλό. Δεν λέμε ο,τι θέλουμε. Εγώ που λόγω δουλειάς μιλάω 3 ώρες την ημέρα, το μετράω πολύ αυτό.Είναι στο όριο τον 2W/Kg που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση,οπότε μια χαρά είναι.Και να κοιτάς ποιο πολύ το κεφάλι αν μιλάς πολύ και οχι το σώμα
BritGreek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι στο όριο τον 2W/Kg που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση,οπότε μια χαρά είναι. Και να κοιτάς ποιο πολύ το κεφάλι αν μιλάς πολύ και οχι το σώμα Το κεφάλι αν μιλάς με handsfree έχει πολύ μικρότερη σημασία, με δεδομένο ότι τη συσκευή ή την κρατάς ή την έχεις στην τσέπη σου όταν μιλάς. Το ίδιο είναι να μιλάς με αυτό, σε σχέση με ένα J3 που έχει body 0,304;
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο με το sar μιας και ο φιλτατος saruman ανεφερε οτι ειναι απο την επισημη σελιδα της xiaomi , υπαρχει καποιος τριτος ο οποιος ελεγχει το σαρ των συσκευων ? Καποιος αντικειμενικος ελεγχος που βηαζει αυτους τους δεικτες ? Η μηπως η καθε εταιρια κανει τις δικες της εκτιμησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα