ALXIOA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν .... Η άποψη μου ! Κοιτάνε να ξε-stock-αρουν ότι ανοησία έπραξαν RedMi Note 4X = οτιδήποτε εκτός Global Edition Snapdragon 625 - with B20 Band, ΔΕΝ αξίζει . Έλλειψη υποστήριξης σε Mediatek από πλευράς Android Version .....θέλετε κι'άλλα? Xiaomi Mi6 = Έλλειψη 3,5 mini jack !!!!!!! Που θα βάλετε τα υπέροχα hands-free σας ? :D Μεγάλη "πατατιά" :D για το mi6 εχει και ανταπροτα μεσα ρε μυρωδια εσυ.. αμεσως να ειρωνευτεις..!! απλα τραγικος... 1
Stratos2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 για το mi6 εχει και ανταπροτα μεσα ρε μυρωδια εσυ.. αμεσως να ειρωνευτεις..!! απλα τραγικος... Δεν ειρωνευτικα εγω .... Απλα ξεπερνας το "τραγικος" !
ALXIOA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν .... Η άποψη μου ! Xiaomi Mi6 = Έλλειψη 3,5 mini jack !!!!!!! Που θα βάλετε τα υπέροχα hands-free σας ? :D Μεγάλη "πατα τιά" αν αυτο δεν ειναι ειρωνια τοτε τι ειναι..?? ξαναλεω απλα τραγικος.. πολυ τραγικος.... αφου δεν το κατεχεις. βγηκες ομως να πεις την εξυπναδα σου.. (πατατια σου)
Stratos2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) αν αυτο δεν ειναι ειρωνια τοτε τι ειναι..?? ξαναλεω απλα τραγικος.. πολυ τραγικος.... αφου δεν το κατεχεις. βγηκες ομως να πεις την εξυπναδα σου.. (πατατια σου) Προφανώς δεν διαβασες το "Λοιπόν .... Η άποψη μου !" Κατι που σημαινει πως ΔΕΝ τυγχανει ειρωνιας , οπως και επισης μετεπειτα αναρτησεις απο αλλα μελοι που με ενημερωσαν με το γεγονως πως υπαρχει ο ανταπτορας για την συνδεση Hands-free σε 3.5 mini-jack !!! Παραμενει ομως να ειναι "Η αποψη μου" που ΜΟΝΟ εσυ ΕΙΡΩΝΙΚΑ και επιθετικα, εκρινες! Εντελει παραμενεις ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟΣ μεσα απο την ΕΙΡΩΝΙΚΗ διαθεση σου. Και για τελος.... Ουδεποτε έθιξα ατομο μελος με το να τον "χαρακτηρίσω" μεσα απο την "αποψη" μου ! Πολυ προσεχτικά διαλεξα να κανω κωμικο σχολιο και ΟΧΙ ειρωνικο οπως εσυ το εκλαβες .... Αλλαξε λοιπον "υφος" στο να τρεχεις και να χαρακτηριζεις ατομα στο forum γιατι δεν ειναι πρέπων . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από Stratos2004
valkon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Με priority πάει σε διαφορά με τα ελληνικά μαγαζιά περίπου στα 25 ευρώ. Δεν αξίζει η ταλαιπωρία πλέον δυστυχώς
GBorb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Απορια: International & Global με Snap 625 ειναι ιδια ?
froyd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 skroutzαρετε το, δεν αξιζει η αναμονή, παρτε το απο σκρουτζ
yanniss28 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Paides exw redmi 4 prime edw kai ena xrono sxedon , miden provlima mpataria teras othoni teleia kai me akoustika sony kai gamo ton hxo . gia ta lefta tou den exw vrei kalutero , exw parei iphone samsung kai oloi thn wra me fortisth sto xeri. varethika , dokimasa to redmi kai telos , 9 wres me dedomena radio apo app kai othoni anoixth , menei akoma 20 %.
Προτεινόμενες αναρτήσεις