Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop διαθέτει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, δύο από τα δημοφιλέστερα smartphones της Xiaomi, το Redmi Note 4X και το Mi6.

Με τιμή μόλις €133, το Redmi Note 4X αποτελεί ένα από τα καλύτερα smarphone της αγοράς που συνδυάζουν την τιμή με ικανοποιητικά τεχνικά χαρακτηριστικά και μεταλλική κατασκευή. Αναλυτικά:

Xiaomi-Redmi-4X_3.png

• Οθόνη: 5.5inch FHD Screen Display, 1920*1080pixel.
  • Επεξεργαστής: MTK Helio X20 Deca Core 2.1GHz CPU Processor
  • Μνήμη: 4GB RAM
  • Αποθηκευτικός χώρος: 4GB, Επέκταση 128GB TF Card
  • Κύρια Κάμερα: 13MP και 5.0MP Εμπρόσθια Κάμερα
  • Μπαταρία: 4100mAh
  • Network--Full Netcom, Dual Card Dual Standby (1 * Nano-SIM / 1 * Micro-SIM)
  • Function--Fingerprint ID, GPS, WiFi, Bluetooth 4.2, Bluetooth HID

Το Xiaomi Mi6, ένα από τα καλύτερα smartphone για το 2017 από την κινεζική εταιρεία με χαρακτηριστικά και σχεδιασμό που βλέπουμε σε πολύ πιο ακριβά smartphones, είναι διαθέσιμο με τιμή €343.

xiaomimi6.jpg

• Οθόνη: 5.15inch FHD Eye-protection Screen, 1920*1080pixel
  • Επεξεργαστής: Snapdragon 835 Octa Core 2.45GHz CPU Processor
  • Μνήμη: 6GB RAM
  • Αποθηκευτικός χώρος 64GB
  • Κύρια κάμερα: Dual 12.0MP και 8.0MP Εμπρόσθια κάμερα
  • Μπαταρία: 3350mAh
  • Network--Full Netcom, Dual Card Dual Standby (2 * Nano SIM Card)
  • Function--NFC, Fingerprint ID, QC3.0 technology, Type-C, GPS, WiFi, Bluetooth 5.0

post-39041-0-94271300-1504702181_thumb.png

Δημοσ.

and what about τελωνείο;.. Βλεπω ενα priority shipping 3-6 days αλλα δεν νομιζω να εννοει τριγωνική.

Με priority αποστέλλεται πρώτα σε Ευρωπαική αποθήκη και μετά Ελλάδα

Δημοσ.

Λοιπόν .... Η άποψη μου !

Κοιτάνε να ξε-stock-αρουν ότι ανοησία έπραξαν 

RedMi Note 4X = οτιδήποτε εκτός Global Edition Snapdragon 625 - with B20 Band, ΔΕΝ αξίζει . Έλλειψη υποστήριξης σε Mediatek από πλευράς Android Version .....θέλετε κι'άλλα?

Xiaomi Mi6 =  Έλλειψη 3,5 mini jack !!!!!!! Που θα βάλετε τα υπέροχα hands-free σας ? :D :D :D Μεγάλη "πατατιά" :D :D

• Like 3
Δημοσ.

Με priority αποστέλλεται πρώτα σε Ευρωπαική αποθήκη και μετά Ελλάδα

και αυτό τι σημαίνει ότι δεν περνάει τελωνείο;

Δημοσ.

Xiaomi Mi6 =  Έλλειψη 3,5 mini jack !!!!!!! Που θα βάλετε τα υπέροχα hands-free σας ? :D :D :D Μεγάλη "πατατιά" :D :D

Νομίζω βαζουν και ανταπτορακι μεσα αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Δημοσ.

Nope ! Δεν βάζουν ανταπτοράκι .... Απλά λούζεσαι το "τρέχα γύρευε" :D

και να μην σου βαζουν 90 λεπτα εχει http://www.ebay.com/itm/USB-Type-C-To-3-5mm-Jack-Headphone-Audio-Splitter-Converter-Charge-Adapter-Cable-/222624400121?var=&epid=2207330948&hash=item33d572c2f9:m:mXOsgMAWNfZb_B1vQcrmuZw μην κολλας εκει... 

Δημοσ.

Nope ! Δεν βάζουν ανταπτοράκι .... Απλά λούζεσαι το "τρέχα γύρευε" :D

αν δεις καλυτερα στην περιγραφη το γραφει ξεκαθαρα φιλε μου...

type c to audio cable

Package List:

1 * Xiaomi 6 Phone

1 * Battery (Built-in)

1 * Charger

1 * USB Type-C Cable

1 * Type-C TO AUDIO Cable

1 * Phone Case

1 * Card Pin

Δημοσ.

Έχει ανταπτοράκι κανονικά. Αυτο δεν αλλάζει τίποτα. Κατάρα σε οποιον σκέφτηκε να βγάλει την θύρα των ακουστικών.

Στο θέμα, το έχω κανα δυο βδομάδες το Mi6, και είναι πραγματικά μπόμπα. Απίστευτα γρήγορο, και η καλύτερη κάμερα που έχω πιάσει σε κινέζικο.Στο 340άρι είναι ληστεία

Δημοσ.

η τιμη ειναι αυτη που γραφει επανω.... χωρίς τελωνειο 

Όντως ειναι ξεστοκαρισμα αυτη η τιμη μια και οι περισσότεροι απο μας , οπως κι εγω προτημισα τον SD .

Το μειονέκτημα του εναντι της εκδοσης με snapdragon ειναι η διάρκεια της μπαταριας μια και ο media τραβαει πιο πολυ. κατα τα αλλα μια χαρα κινητο ειναι. Άλλωστε και παλαιοτερα που ειχα το redmi note 2 me mediatek ημουν πολυ ευχαριστημενος. 

Πιστευω οτι αυτη τη στιγμη σε σχεση με τις υπολοιπες εταιρείες τηλεφώνων ειναι απο τα πιο καλα value for money

Έχω αγοράσει το REDMI Note 4 με τον Mediatek για μένα και το Global Version με τον snapdragon για την σύζυγο. Οι διαφορές.....καμία, λίγο παραπάνω κατανάλωση στην ενέργεια, μιας και φοράνε ακριβώς την ίδια μπαταρία. Ξεστοκάρισμα ή μη, οι συσκευές είναι παραπάνω από εξαιρετικές, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή αγοράς.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...