tokyo_pig Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν, έκανα Format επειδή είχα ένα πολύ παράξενο πρόβλημα. Έκανα κανονικά την εγκατάσταση των Windows, αλλά όταν πάω να βάλω την γρήγορη εκκίνηση μου πετάει το εξής μήνυμα: Επίσης, δεν έχω την επιλογή να βάλω κάποιο skin των windows XP και έτσι τα έχω σαν τυπικά Windows.. Να κοιτάξτε και μόνοι σας: Και τέλος, δεν μπορώ να κάνω ανασυγκρότηση δίσκου και κάτι άλλα πράγματα που έχει εκεί... Ορίστε: Τι μπορώ να κάνω παιδιά για να τα φτιάξω και να είναι όπως όλα τα άλλα windows; Plz, μην μου πείτε πάλι format γιατί εκτός του ότι ο σκληρός είναι 120GB και θα αργήσει πολύ, βαριέμαι να ξαναδίνω-παίρνω τον φάκελο από το δίκτυο ο οποίος είναι τεράστιος (Περίπου 70Gb). Τι μπορώ να κάνω εκτός του Format; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzoulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 REPAIR... και μπορεί να είσαι τυχερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις δικαιώματα (παρ'όλο που βλέπω ότι έχεις κάνει Login σαν Admin) για να κάνεις οτιδήποτε. Μου θυμίζει κάτι σαν εγκατάσταση OEM που σου δίνει περιορισμένο μενού και δικαιώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tokyo_pig Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 REPAIR... και μπορεί να είσαι τυχερός. Πως το κάνω το Repair; Κατάλαβα πιο λες αλλά δεν ξέρω τις εντολές... :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Το πρώτο μήνυμα λάθους δεν παραπέμπει σε έλλειψη privileges (συνήθως πετάει κάτι σαν "You do not have sufficient privileges. Please contact your...") αλλά σε κάποιο corruption. Κάποτε μου έτυχε κάτι αντίστοιχο και δεν μπορούσα να ανοίξω το Computer Management, το uninstall, το defragmenter και κάτι άλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.