Προς το περιεχόμενο

πως θα κανω τη φωτογραφια επαγγελμα;


GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, ασχολουμαι αρκετα με τη φωτογραφια,,,προς το παρον ως χομπυ και πιο ερασιτεχικα και οχι τοσο επαγγελματικα ακομα.... η απορια μου ειναι πως μπορω αυτο να το κανω και επαγγελματικα? Περαν απο το οτι πρεπει λογικα να διαφημισω τον ευατο μου για να με μαθουν... Επισης, εγω φωτογραφιζω κατα κυριο λογω τοπια (το 70% των φωτογραφιων μου), κανω επισης macro photography, εχω ασχοληθει και λιγο με food photography. αυτα εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης και μαρεσουν αρκετα... αυτο που θελω να μαθω, ειναι πως περαν των γαμων και βαφτισεων, μπορει να κανει επαγγελματικα καποιος τη δουλεια του φωτογραφου και να βγαζει τοπια, και macro φωτογραφια ας πουμε...και αλλα ειδη φωτογραφιας...περαν των μυστηρίων δηλαδη, πως μπορω να κανω επαγγελμα το χομπυ του να φωτογραφιζω αυτο που γουσταρω πιο πολυ και οχι κατι που θα φερει ''ευκολο'' χρημα... θα ηθελα γνωμες...ευχαριστω προκαταβολικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και δουλευεις διαδικτυακα απο το σπιτι σου? πως γινεται ακριβως? επισης αλλου δεν γινεται σε αυτο το ειδος φωτογραφισης? μονο σε αυτους τους φορεις γινεται?

Επεξ/σία από GTI890
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους στελνεις φωτογραφιες σου και σου δινουν λεφτα αναλογα.. τωρα πολλες λεπτομερειες δεν ξερω αλλα μπορεις να στειλεις ενα μειλ και θα σε κατατοπισουν αυτοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά ρωτάς σε λάθος forum! To σωστό θα ήταν το www.dpgr.gr

 

Εσύ σε τι τομεα της φωτογραφίας θα ήθελες ας πουμε να ασχοληθείς?

 

Έχεις βγάλει κάποια σχετική σχολή / πτυχίο κλπ?

Επεξ/σία από sphinxgr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Το να πουλάς τις φωτογραφίες σου για ψίχουλα σε στοκ δεν έχει κανένα νόημα. Μπες σε μεγάλα σαιτ όπως national geographic, ή στο 500px και σύγκρινε με τις φωτογραφίες σου. Αν δεις ότι υπάρχουν χιλιάδες σαν τις δικές σου η καλύτερες, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου. Για να γίνεις γνωστός είναι κυρίως θέμα γνωριμιών και προβολής, δεν αρκεί απλά να είσαι καλός φωτογράφος, καλοί φωτογράφοι υπάρχουν πολλοί. Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάποια σεμινάρια ή αν έχεις γραφτεί σε κάποια φωτογραφική λέσχη. Να ξέρεις ότι χρειάζεσαι πολλά χρήματα για εξοπλισμό και εξορμήσεις.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επαγγελματικά στην Ελλάδα ...γάμοι & βαπτίσεις και με τα λεφτά που θα βγάζεις θα τα ρίχνεις σε εξοπλισμό και για να διατηρείς ένα προσωπικό site ή blog που θα δείχνεις την φωτογραφική δουλειά σου στο είδος της φωτογραφίας που πραγματικά αγαπάς. Επίσης ταξιδια ...πολλά ταξίδια για να βγάζεις φωτογραφίες τις οποίες θα πουλάς μέσα από το προσωπικό σου site. Θέλει δουλειά δεν είναι όπως νομίζουν όλοι βγάζω ένα λουλούδι με bokeh πάω να το πουλήσω να πάρω το iphone X.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...