Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν media player με τροφοδοτικο με τα εξης χαρακτηριστικά:

input 100-240v 50/60Hz 0,4A

output 5v 2A

η απορία μου ειναι η εξης..επειδη τον μεταφερω συχνα απο σαλονι δωματιο μπορω να χρησιμοποιήσω στο δωματιο κ να του συνδέω το εξης τροφοδοτικο με αυτά τα χαρακτηριστικά?

input 100-240v 50/60Hz 0,8A

output 12v 2A

γινετε? ή θα τον καψει τον media player? ή τα 12v που γραφει το 2ο τροφοδοτικο σημαινει οτι μεχρι 12v δινει κ μπορεί να δωσει κ 5v και αντιστοιχα 0,4Α αντι 0,8Α?

Δημοσ.

Aπο τα λίγα που σκαμπάζω νομίζω πως δεν κάνει. Χρειάζεσαι τροφοδοτικό με έξοδο 5V ειδάλλως θα το κάψεις.

Aν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς ^^
Κατά καιρούς βγαίνουν φορτιστές κινητού καλοί με έξοδο 2Α. Πχ κάτι Samsung. Θα σε υπερκαλύψει.

Καλύτερη επιλογή το κάτω φυσικά.

|

\/

Δημοσ.

Το official PSU του Raspberry Pi 3 που είχα νομίζω ήταν 5V 2,1A (σταθερά 5V ακόμα και όταν δίνει πολύ ρεύμα, όχι όπως ενας φορτιστής). Δεν ήταν ακριβό.

Δημοσ.

μαλιστα..καταλαβα..αρα πρέπει να βρω ενα ιδιο..ισως αγορασω ενα μετασχηματιστή που ρυθμίζεις εσυ τα v κ τα Α που θες κ τα προσαρμοζεις αναλογα την συσκευη σου..θα μείνει κ για το μελλον..

σας ευχαριστώ για τις απαντησεις

Δημοσ.

μπορείς να πάρεις και κάτι τέτοιο με τιμή χώμα

http://www.ebay.com/itm/AC100-240V-To-DC-1A-2A-3A-Power-Supply-Adapter-Converter-Cord-Cable-5-5mm-2-1mm-/302379968326?var=&hash=item4667402746:m:mKsdt_26me2h1338__HnsHA

το βύσμα να ταιριάζει αλλά μπορείς να το κόψεις και να βάλεις τηε επιλογής σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...