Ola150 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, πήρα προσφορά από ΟΤΕ, OTE TV Full Pack, 24MBps (30 όταν γίνει διαθέσιμο στην περιοχή μου), απεριόριστο σταθερά, κάποιες ώρες σε κινητά και 1 sim με 2 ώρες προς όλους κάθε μήνα για ένα χρόνο με 36κάτι τον μήνα. Προσφορά NOVA : Nova full pack, 24mbps (50 όταν γίνει διαθέσιμο στην περιοχή μου με +5€), απεριόριστο σταθερά 720λεπτά προς κινητά με 43κάτι τον μήνα, 48 με πενηντάρα σύνδεση. Τι λέτε να διαλέξω; Ποια από τις δυο είναι καλύτερη σε sports και ποια σε movies και γενικά καλύτερη σε όλα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
chipakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εσύ δεν γνωρίζεις αν θέλεις Movies ή sports..??Εσύ δεν γνωρίζεις πόσα λεφτά θέλεις να πληρώνεις κάθε μήνα..??
Ola150 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον δεν το έπιασες, ΠΟΙΑ είναι καλύτερη σε ταινίες και ΠΟΙΑ σε αθλητικά ρώτησα. Από την στιγμή που θα είναι full pack δεν επιλέγω ανάμεσα σε αθλητικά και ταινίες στην ίδια εταιρία αλλά ανάμεσα σε εταιρίες. Οι τιμές βρίσκονται εκεί για να μπορεί να εκτιμήσει ο κάθε ένας το πακέτο για να με βοηθήσει να επιλέξω ανάμεσα στο πιο συμφέρον πακέτο. Αν είχα επιλέξει ήδη δεν θα ρωτούσα. Σε παρακαλώ άλλη φορά διάβασε τι γράφει ο κάθε ένας πριν απαντήσεις. Σε ευχαριστώ πάραυτα.
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 πάνω κάτω τα ίδια παρέχουν αν θελεις μπες δες το εβδομαδαιο προγραμμα τους
diafanos__21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρτάται από το τι ακριβώς θέλεις... Στα αθλητικά για παράδειγμα η νόβα ουσιαστικά το μόνο που προσφέρει είναι το ελληνικό πρωτάθλημα (και γαλλικό) και ευρωλίγκα... Γενικά πολύ φτωχό πρόγραμμα. Ο οτε έχει όλα τα υπόλοιπα (Αγγλικό, Γερμανικό, Ισπανικό, Ιταλικό, ch. league-europa league). Από ταινίες έχω την εντύπωση ότι η νόβα είναι λίγο καλύτερη... Προσωπικά θεωρώ ότι η νόβα είναι πολύ ακριβή για αυτά που προσφέρει...
idefixius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Για ταινίες, η nova είναι καλύτερη. Για αθλητικά, εξαρτάται από το τι βλέπεις. Για παράδειγμα εγώ που θέλω οπωσδήποτε το ελληνικό πρωτάθλημα, η nova είναι μονόδρομος. Άμα δε σε ενδιαφέρει, η cosmote έχει εκτός από τα παραπάνω πρωταθλήματα που είπε ο φίλος, το κύπελλο Ελλάδας, formula 1 (αυτήν τη δείχνει και η ΕΡΤ), moto gp, WRC, NASCAR, τα 1000ρια και τα 500ρια τουρνουά ATP τένις, το NBA κ.α.: Αντίθετα η nova έχει τα 250ρια τουρνουά τένις αλλά και το Wimbledon, το πρωτάθλημα Ολλανδίας, τη Β' Αγγλίας, κύπελλα Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ισπανίας, champions league basketball και κάτι άλλα ψιλά, κυρίως αμερικάνικα σπορ: Οπότε επιλέγεις ανάλογα με τα γούστα σου και τις προτιμήσεις σου.
SouthTune Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μου απο που πήρες τετοια προσφορα για Cosmote?
Damachi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και τι εχεις τωρα ; Και μην πεις 13888 κτλ εκει σου λενε τις τιμες καταλογου λες και σου κανουν και χαρη
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ακριβως αυτες οι τιμες δεν υφιστανται για νεο πελάτη και αυτό ειναι γελοιο...
d_crazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως αν ενδιαφέρεσε για κινητά ,θεωρώ οτι η Nova σου παρέχει καλύτερη προσφορά καθώς ο Οτε σου δίνει μερικά λεπτά ενώ η Nova ουσιαστικά απεριόριστα.Aπο κει και μετα για το προγράμμα στο full pack μπαίνεις στο site των 2 και αποφασίζεις.Μάλλον,θα έκανες αίτημα φορητότητας απο οτε nova και για αυτό και αυτή η προσφορά...
idefixius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα μου κάνει εντύπωση η προσφορά της Nova: 43 κάτι ευρώ το μήνα, όταν εγώ που έχω τα ίδια πληρώνω €54,58
slk200gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 για σπορ δεν ξερω,δεν παρακολουθω αλλα για ταινειες ο οτε ειναι απαραδεκτος,πολυ παλιες και αν βαλει καποια πιο καινουρια ειναι ινδικη η κινεζικη,στις πρεμιερες πολλες φορες βαζει ταινειες που εχουν παιξει στην ελληνικη τιβι,την σταματησα ,αφου τους ειπα τα παραπωνα μου μου προτεινανε ΜΕ 5 Ε και δεν το δεχτηκα,τοσο χαλια
Ola150 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Για ταινίες, η nova είναι καλύτερη. Για αθλητικά, εξαρτάται από το τι βλέπεις. Για παράδειγμα εγώ που θέλω οπωσδήποτε το ελληνικό πρωτάθλημα, η nova είναι μονόδρομος. Άμα δε σε ενδιαφέρει, η cosmote έχει εκτός από τα παραπάνω πρωταθλήματα που είπε ο φίλος, το κύπελλο Ελλάδας, formula 1 (αυτήν τη δείχνει και η ΕΡΤ), moto gp, WRC, NASCAR, τα 1000ρια και τα 500ρια τουρνουά ATP τένις, το NBA κ.α.: Αντίθετα η nova έχει τα 250ρια τουρνουά τένις αλλά και το Wimbledon, το πρωτάθλημα Ολλανδίας, τη Β' Αγγλίας, κύπελλα Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ισπανίας, champions league basketball και κάτι άλλα ψιλά, κυρίως αμερικάνικα σπορ: Οπότε επιλέγεις ανάλογα με τα γούστα σου και τις προτιμήσεις σου. Μάλλον θα μείνουμε στη nova, οι γονείς μου θέλουν τις ταινίες περισσότερο καθώς και την σούπαλίγκα ο πατέρας μου. Φίλε μου απο που πήρες τετοια προσφορα για Cosmote? Από την cosmote, τους κάλεσα για να μου πουν πακέτα, μου είπαν ένα με 55+€ τους είπα "είναι ακριβό, σας ευχαριστώ" και με κάλεσαν την επόμενη μέρα με την προσφορά αυτή. Βέβαια αυτή την προσφορά την "ήξερα" από την κοπέλα μου που έβαλε αυτό το πακέτο στο σπίτι της. Και τι εχεις τωρα ; Και μην πεις 13888 κτλ εκει σου λενε τις τιμες καταλογου λες και σου κανουν και χαρη Τώρα φίλε μου έχω nova που έχει λήξει, nova starter pack (+sports1,cinema1), 24MBp/s, απεριόριστο σταθερά και λεπτά σε κινητά (δεν γνωρίζω πόσο) με 32 ή 35 το μήνα, ωστόσο πλέον έρχονται 40 και δεν ξέρω γιατί, θα αλλάξει μετά την ανανέωση προφανώς. ακριβως αυτες οι τιμες δεν υφιστανται για νεο πελάτη και αυτό ειναι γελοιο... Δεν σε πιάνω φίλε μου. Πάντως αν ενδιαφέρεσε για κινητά ,θεωρώ οτι η Nova σου παρέχει καλύτερη προσφορά καθώς ο Οτε σου δίνει μερικά λεπτά ενώ η Nova ουσιαστικά απεριόριστα.Aπο κει και μετα για το προγράμμα στο full pack μπαίνεις στο site των 2 και αποφασίζεις.Μάλλον,θα έκανες αίτημα φορητότητας απο οτε nova και για αυτό και αυτή η προσφορά... Κι αυτό είναι στα συν για τους γονείς μου που λόγω δουλειάς. Εμένα μου κάνει εντύπωση η προσφορά της Nova: 43 κάτι ευρώ το μήνα, όταν εγώ που έχω τα ίδια πληρώνω €54,58 Καλά αν δεις πιο πάνω, δίνουμε 32 ή 35 το μήνα και δεν έχουμε τίποτα ουσιαστικά.
propatzis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 να σου πω την δικη μου περιπτωση. Ειχα τον οτε κ εφυγα γτ ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ οσο αφορα τις ταινειες.Για οσκαρ βατομουρου καλος ειναι.Τωρα στην nova εχω full pαck 54€ με πολυ καλο περιεχομενο στις ταινεις.σειρες.Για τα αθλητικα,εχω αρχισει κ υποψιαζομαι οτι απλα τα μοιραζουν οι 2 εταιρειες.Αν σε ενδιαφερει ελληνικο πρωταθλημα πας Nova,αν κ φετος πηρε κ την β'αγγλιας οπου για οποιους δν ειναι μυρωδιαδες ειναι ενα απο τα καλυτερα πρωταθληματα,εχει κ ολα αυτα που ειπαν πιο πανω τα παιδια.Το μονο μειον που ΔΕΝ εχει ειναι το Cl-Europa L. Οσο για το ιντερνετ δν εχω συναντησει 3 χρονια κανενα προβλημα.Μενω πατρα. Με λιγα λογια οτι βλεπεις διαλεγεις.
yiannis2002s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Προσφορά NOVA : Nova full pack, 24mbps (50 όταν γίνει διαθέσιμο στην περιοχή μου με +5€), απεριόριστο σταθερά 720λεπτά προς κινητά με 43κάτι τον μήνα, 48 με πενηντάρα σύνδεση. Καλησπέρα! Πως βρήκες την προσφορα αυτή? Ειναι πολύ καλή! Αυτή που μου δίνουν είναι με 48,5 ευρώ το Sports Pack με 50αρι internet και απεριόρισατα κινητά και σταθερά.... Το full το έχουν στα 59,50 αν δεν κάνω λάθος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα