Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υποψιν πως με το λουμια 930 προπερσι ειχα το one με συνολο 400 ευρα.

με 1 ή και με 2 παιχνιδια δωρο ειχε τοτε,

αν κ τοτε μην ηταν καμμια προσφορα της ms...

Δημοσ.

Sorry για το off topic αλλά επειδή έψαχνα για 4K Ultra HD Player είδα ότι το Xbox One S είναι ενώ το PS4 Pro ΔΕΝ είναι.
Παράπλευρη λειτουργία θα μου πείτε για το Gaming που αφορά κινηματογραφόφιλους αλλά καλό είναι να το έχει κάποιος υπόψιν του.
Σαλάτα τα έχεις κάνει Sony, πάμε για το V.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει αυτό αν και η υποστήριξη ως τώρα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή γενικά στο 4k.

Επίσης και το blu ray player παλιά ήταν selling point αλλά μόλις έφαγε σφαλιάρα ο κόσμος βλέποντας τις τιμές των BR ταινιών ξεχάστηκε.

Δημοσ.

Sorry για το off topic αλλά επειδή έψαχνα για 4K Ultra HD Player είδα ότι το Xbox One S είναι ενώ το PS4 Pro ΔΕΝ είναι.

Παράπλευρη λειτουργία θα μου πείτε για το Gaming που αφορά κινηματογραφόφιλους αλλά καλό είναι να το έχει κάποιος υπόψιν του.

Σαλάτα τα έχεις κάνει Sony, πάμε για το V.

Να σου πω ένα πράγμα από προσωπική εμπειρία μίας και πήρα πέρσι μια 4k 65c6v και τσίμπησα το xbox για δώρο. Αν είσαι κινηματογραφόφιλος και υποθέσω ότι έχεις ενισχυτή και 5.1 ή 7.1 σύστημα πρέπει ο ενισχυτής σου να έχει HDMI 2.0 out (χοντρικά και χωρίς έρευνα θα πω μοντέλο του 2016 και μετά)

Γιατί αυτό? Αν έχεις όπως εγώ ένα Yamaha rxv767 toy 2012 με HDMI out 1.3 θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε ήχο ή εικόνα! Αν συνδέσεις το XBOX (ή το κάθε 4k player) μέσω ενισχυτή και από κει στην τηλεόραση θα έχεις τον ήχο τον καλό αλλά το video output θα είναι 1080p και μετά θα το κάνει upscale η t.v σε 4κ. Αν συνδέσεις το XBOX (ή το κάθε 4k player) στην τηλεόραση και δίνεις ήχο στον ενισχυτή μέσω optical ή ARC θα έχεις την original 4k εικόνα αλλά ξέχνα τα DTS-HD κλπ

Τι έχω κάνει εγώ? Μιας και είμαι κάτοχος ενός και μόνο και 4k Blu Ray disc έχω πάρει ένα spliter και όταν θέλω να παίξω HDR-4k-mothafucka παιχνίδια επιλέγω σύνδεση μέσω t.v για να έχω την εικόνα με απλό 5.1 ήχο και όταν βλέπω απλά Blu-ray που είναι 1080p το συνδέω μέσω ενισχυτή για να έχω ήχο :-)

Τι έκανα όταν έβαλα αυτό το ένα '4κ Blu ray' που έχω? Επέλεξα σύνδεση μέσω τηλεόρασης φυσικά, επέλεξα μάτι αντί για αυτί , πήρα ένα swiffer και μάζευα το σαγόνι μου απ'το πάτωμα. Αυτό το λέω για να σου πώ ότι δουλεύει σαν 4k player και είναι καλό!Με 249€ native 4k Blu ray player δε βρίσκεις αλλά και που ξέρεις, μπορεί να βρεις και κάνα παιχνιδάκι που να σου αρέσει

Αυτά για ενημέρωση σε όποιον ενδιαφέρεται!

• Like 4
Δημοσ.

Με την τιμή του ps4 να έχει φτάσει στα ύψη (από 294 σκέτο χωρίς παιχνίδι) πιστεύω ότι όσοι θέλουν κονσόλα και δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι τις γιορτές, τα συγκεκριμένα bundles αποτελούνε πολύ δελεαστικές προτάσεις. Από τα παραπάνω θα πρότεινα την έκδοση με το forza horizon (πέρα ότι μιλάμε για τον καλύτερο arcade racing τίτλο) είναι και πιο ακριβό αν πει κανείς να το αγοράσει ξεχωριστά από τα τρία. Μην ξεχνάμε ότι το Battlefield 1 μπήκε πρόσφατα και στο ea access και μπορεί κάποιος να το παίξει κι από κει μαζί με ένα σωρό άλλα παιχνίδια. Επίσης, για τους φίλους των racing δίνουν και με τα games with gold αυτό τον μήνα το forza 5 που παρά τα χρόνια του αποτελεί ακόμα και σήμερα έναν πολύ δυνατό sim racing τίτλο. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό και με το 4k blu ray player που ανέφεραν και οι φίλοι προηγουμένως, αποτελούν ένα πολύ καλό deal για όποιον ψάχνεται αυτό τον καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχουν αλλαξει δραματικα τα πραγματα δεν υπαρχει εδω και 4+ χρονια 4κ HDR real game ειτε σε ps4 ειτε xbox s ή x .

απλα rendering(upscaling) κανουν..

Οποτε καμμια σχεση τα games 4k με τις ταινιες σε br..

Υ.γ. σε 4χιλιαρικα tv 65" μονο κανα 4 8κ youtube βλεπεις τελικα καλα?σε ριπαρισμενα 1080 παιζει να δειχνει χειροτερα και απο 40αρα με τοσο upscaling..

Δημοσ.

Να σου πω ένα πράγμα από προσωπική εμπειρία μίας και πήρα πέρσι μια 4k 65c6v και τσίμπησα το xbox για δώρο. Αν είσαι κινηματογραφόφιλος και υποθέσω ότι έχεις ενισχυτή και 5.1 ή 7.1 σύστημα πρέπει ο ενισχυτής σου να έχει HDMI 2.0 out (χοντρικά και χωρίς έρευνα θα πω μοντέλο του 2016 και μετά)

Γιατί αυτό? Αν έχεις όπως εγώ ένα Yamaha rxv767 toy 2012 με HDMI out 1.3 θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε ήχο ή εικόνα! Αν συνδέσεις το XBOX (ή το κάθε 4k player) μέσω ενισχυτή και από κει στην τηλεόραση θα έχεις τον ήχο τον καλό αλλά το video output θα είναι 1080p και μετά θα το κάνει upscale η t.v σε 4κ. Αν συνδέσεις το XBOX (ή το κάθε 4k player) στην τηλεόραση και δίνεις ήχο στον ενισχυτή μέσω optical ή ARC θα έχεις την original 4k εικόνα αλλά ξέχνα τα DTS-HD κλπ

Τι έχω κάνει εγώ? Μιας και είμαι κάτοχος ενός και μόνο και 4k Blu Ray disc έχω πάρει ένα spliter και όταν θέλω να παίξω HDR-4k-mothafucka παιχνίδια επιλέγω σύνδεση μέσω t.v για να έχω την εικόνα με απλό 5.1 ήχο και όταν βλέπω απλά Blu-ray που είναι 1080p το συνδέω μέσω ενισχυτή για να έχω ήχο :-)

Τι έκανα όταν έβαλα αυτό το ένα '4κ Blu ray' που έχω? Επέλεξα σύνδεση μέσω τηλεόρασης φυσικά, επέλεξα μάτι αντί για αυτί , πήρα ένα swiffer και μάζευα το σαγόνι μου απ'το πάτωμα. Αυτό το λέω για να σου πώ ότι δουλεύει σαν 4k player και είναι καλό!Με 249€ native 4k Blu ray player δε βρίσκεις αλλά και που ξέρεις, μπορεί να βρεις και κάνα παιχνιδάκι που να σου αρέσει

Bρεθηκα κοντα στο να κινηθω αντιστοιχα με εσενα. Επεξαργαζομουν τη λυση του splitter δλδ. Τελικα πουλησα τον ενισχυτη, πηρα εναν με 4Κ HDR passthrough κ ξενοιασα. Πλησιαζει και η κυκλοφορια του Χ...

Δημοσ.

Αν δεν εχουν αλλαξει δραματικα τα πραγματα δεν υπαρχει εδω και 4+ χρονια 4κ HDR real game ειτε σε ps4 ειτε xbox s ή x .

απλα rendering(upscaling) κανουν..

Οποτε καμμια σχεση τα games 4k με τις ταινιες σε br..

Υ.γ. σε 4χιλιαρικα tv 65" μονο κανα 4 8κ youtube βλεπεις τελικα καλα?σε ριπαρισμενα 1080 παιζει να δειχνει χειροτερα και απο 40αρα με τοσο upscaling..

Μια χαρά δείχνει αν κατεβάσεις σοβαρό release. Όχι 1080p με 3-4 mbps bitrate, αυτά είναι για πέταμα. Αν δεις blue ray rip με 30 mbps bitrate δεν έχεις θέμα.

Δημοσ.

Ωραίο το μήνυμα σου γιατί καλό είναι να τα γνωρίζουμε αυτά τα μικροθεματάκια.

Έχω τον RX-A820 και το μόνο που ξέρω προς το παρόν είναι ότι υποστηρίζει 4K Ultra HD Pass-through and upscaling χωρίς όμως να μπορώ να βρω τι Version είναι το HDMI out.

Γενικά απ ότι βλέπω το XBOX One S το συμπεριλαμβάνουν σε 4K Player test χωρίς ιδιαίτερα μειονεκτίματα απέναντι στον ανταγωνισμό, πέραν του οφθαλμοφανέστατου ότι είναι Gaming Console με ότι σημαίνει αυτό.

http://www.techradar.com/news/video/the-best-4k-blu-ray-players-you-can-buy-right-now-1321481

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το μήνυμα σου γιατί καλό είναι να τα γνωρίζουμε αυτά τα μικροθεματάκια.

Έχω τον RX-A820 και το μόνο που ξέρω προς το παρόν είναι ότι υποστηρίζει 4K Ultra HD Pass-through and upscaling χωρίς όμως να μπορώ να βρω τι Version είναι το HDMI out.

Γενικά απ ότι βλέπω το XBOX One S το συμπεριλαμβάνουν σε 4K Player test χωρίς ιδιαίτερα μειονεκτίματα απέναντι στον ανταγωνισμό, πέραν του οφθαλμοφανέστατου ότι είναι Gaming Console με ότι σημαίνει αυτό.

http://www.techradar.com/news/video/the-best-4k-blu-ray-players-you-can-buy-right-now-1321481

Αν έχεις(που έχεις) 4k pass through είσαι έτοιμος. Η κατάσταση με το Xbox είναι όπως ήταν με το PlayStation 3 σαν Blu-Ray player όταν είχε βγει και τα stand alone players στοίχιζαν 1000€. Είναι μία χαρά και επαρκές. Τα stand alone players ίσως να είναι πιο γρήγορα στο αρχικό loading μιας και έχουν να ασχοληθούν μόνο με αυτό, είναι πιο αθόρυβα (υποθέτω) καθώς και κάποια από αυτά έχουν 2 HDMI outs για τύπους σαν και μένα με πιο παλιό ενισχυτή για να δίνουν απο τη μία βίντεο στην τηλεόραση και απο την άλλη ήχο στον ενισχυτή.

Εσύ είσαι μία χαρά με τον δικό σου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...