lambros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα σας, Παιδικο ταβλετ χωρις καρτα σιμ με εκδοση 4.4.2 και 4.4.4 θελουμε καπως να εμφανιζονται οι επαφες που ειναι στο gmail αποθηκευμενες. Πως γινεται? Δεν εχει google contacts και στις ρυθμισεις δεν εμφανιζει Συγχρωνισμος Επαφων.
chralexo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Στις ρυθμίσεις του tablet, στους Λογαριασμούς έχεις καταχωρήσει το gmail λογαριασμό σου;
lambros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 βεβαιως, λειπει η εφαρμογη , ποια να βαλω??? Εγκατεστησα και το παρακατω https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-contacts-sync/google-contacts-sync-4-4-4-1227136-release/google-contacts-sync-4-4-4-1227136-android-apk-download/
chralexo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα πας στις επαφές, στις ομάδες δεν σου βγαζει λογαριασμο gmail και τις επαφές του;
pp6210 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 βεβαιως, λειπει η εφαρμογη , ποια να βαλω??? Εγκατεστησα και το παρακατω https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-contacts-sync/google-contacts-sync-4-4-4-1227136-release/google-contacts-sync-4-4-4-1227136-android-apk-download/ σε καλό δρόμο είσαι όσον αφορά το αίτιο, το έχω ξαναπάθει και εγώ σε ένα teclast πιο παλιά. Είναι δύο που χρειάζεσαι, το google contacts και το google contacts sync, εγώ δοκίμασ 2-3 διαφορετικά που βρήκα (προσοχή, είναι άκρως επικύνδυνο γιατί όλα τα apk που κατεβάζουμε από όπου βρούμε μπορεί να έχουν spyware) αλλά τελικά τη λύση την έδωσε ένα "μαγαζί" εφαρμογών της teclast που είχε διάφορα apps και κατέβασα από εκέι κάποιες version που δούλεψαν. Αν έχεις teclast με andoid 4.4. να δω να στα αντιγράψω μόλις ξαναπιάσω το ταμπλετ. Φαντάζομαι είσαι rout για να μπορείς να εγκαταστήσεις σωστά τα system apps?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα