Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα ... έχω πρόβλημα με το μόντεμ "Thomson TG585 v8" τόσα χρόνια λειτουργεί ρολόι ...πρόσφατα παρουσιάζει το εξής πρόβλημα ...όταν συνδέω το MacBook Pro 2010' δεν μπορεί να συνδεθεί κανένας μετά (συνδέεται στο wifi αλλά δεν του δίνει πρόσβαση ) μπορεί να είναι συνδεμένες 5-6 συσκευές να είναι όλα μια χαρα και μόλις συνδέεται το laptop υπάρχει πρόβλημα ... το έδωσα με Ethernet και γίνεται πάλι το ίδιο ... Αν γίνει αποσύνδεση του συγκεκριμένου το πρόβλημα συνεχίζεται μέχρι να κάνω restart το μόντεμ όπου και στρώνει μέχρι να ξανά συνδεθεί .... το τρελό στην υπόθεση είναι ότι μερικές φορές οι υπόλοιποι υπολογιστές έχουν πρόσβαση μόνο στο google και sto YouTube με κανονικές ταχύτητες αλλά μόνο σε αυτά πράγμα πολύ περίεργο.... εχει κανείς καμία ιδέα ; Απο την στιγμή που στρώνει μετά από ρρ πιστεύω ότι ειναι κάποια ρύθμιση που αλλάζει αυτόματα κατά την σύνδεση του MB , το μυαλό μου πάει στα κανάλια μεταδωσησης (είχα θέμα με άλλο μόντεμ , όταν έμπαινε στο Channel 11 έμπαινε κανονικά στο mac αλλά ένα άλλο λαπτοπ hp δεν έβρισκε και το δυκτιο ) δεν έχω γνώσεις πάνω σε αυτό τον τομέα , όποτε ζήτω συγνώμη εκ τον προτέρων .... Ζήτω τα φώτα σας

Δημοσ.

θα δοκιμαζα α.hard reset.β.να δεις ποσες ip δινει ο dhcp.γ.firmware update ειτε με το generic firmware 8.2.7.8 ειτε με της forthnet το 8.2.7.8.δοκιμη αλλο ρουτερ

Δημοσ.

Δοκίμασα hard reset, έκανα και update to firmware από την σελίδα της forthnet αλλά τίποτα ...αυτό για το ip τι εννοείς ; πω γίνεται

Δημοσ.

Δες εάν το Macbook έχει στατική ip. Ίσως υπάρχει κι άλλη συσκευή με την ίδια και δημιουργεί θέματα. Εάν έχει, βάλε δυναμική και παρακολούθησέ το. 

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απάντηση φιλε μου ... πως μπορω να το δώ αυτό, πως το αλλάζω και τι ακριβώς να βάλω σαν επιλογή ? δεν έχω καθόλου ιδέα :/ .... ? Setting > network > wifi > advanced > TCP/IP ?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα βαζεις στο αυτοματο oλα τα Pc-mac.κινητα/tablet.πιο πολυ κοιτα τα pc/mac.

για τον dhcp δεν πειραζεις κατι αφου το εκανες Hard reset.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...