Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα home cinema αρχικά για το ps4 και ταινίες και μετά για το pc! Ψάχτηκα για τα Logitech Z906 μιας και έχω Blu-ray player (ps3-ps4) αλλά τα 300 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Άσε που δεν έχω ιδέα αν οι είσοδοι - έξοδοι κάνουν για σύνδεση με ps4 και tv. Κοίταξα προς τα ολοκληρωμένα συστήματα τα οποία είναι πιο κοντά στο budget μου -250 ευρώ! Βρήκα δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις

1)  http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html?gclid=CMrxqsaHj9YCFUM8GwodnAsLMQ

2)http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-lhb625-1163345.html

Το πρώτο ήταν σε προσφορά 219 τώρα δεν είναι αλλά μπαίνει συχνά, το δεύτερο είναι στα 179!

Είναι αξιόπιστα?

Αρχικά ο χώρος μου είναι είναι ένα gaming room 3,2 Χ 3m, η τηλεόραση μου είναι η Samsung 42F5000 

https://www.whathifi.com/samsung/ue42f5000ak/specs

Κάπου εδώ ξεκινούν οι απορίες. Όσο και αν προσπάθησα να βγάλω άκρη οι συνδέσεις-καλώδια μου φαίνονται βουνό. Αν κατάλαβα καλά η καλύτερη λύση για ταυτόχρονη σύνδεση ps4-pc-tv με home cinema είναι μέσω hdmi arc κάτι το οποίο απ ότι βλέπω στα specs της tv ΔΕΝ έχω. Άρα πάω για σύνδεση μέσω optical, σωστά? Χάνω κάτι που δεν έχω arc ? H ποιότητα του ήχου θα είναι λιγότερο καλή με τη χρήση optical? Γίνεται έτσι όπως έχουν τα πράγματα να συνδεθούν όλα ταυτόχρονα πάνω στο home cinema ή θα πρέπει να βάζω βγάζω καλώδια? Επίσης αν κατάλαβα σωστά οι τηλεοράσεις που δεν έχουν arc πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να "περνούν" το 5.1 σήμα που δέχονται στο home cinema. Η δική μου δεν ξέρω καν αν έχει αυτό το feature ( δε θυμάμαι πως λέγεται). Το hdmi 1 πάνω λέει stb , βοηθάει κάπου αυτό? Ακόμα και αν δεν έχει αυτό το feature η tv αν συνδεθεί απευθείας με το home cinema μέσω οπτικής ίνας θα παίζει κανονικά έτσι? Πφφφ... Είμαι πολύ μπερδεμένος!! Το βασικό μου θέμα είναι να σιγουρευτώ ότι οι παραπάνω συσκευές μου θα μπορούν να συνδεθούν με το home cinema και να βγάζουν αληθινό 5.1 ήχο! Ταινίες λογικά θα βλέπω απο το player του home cinema , αλλά παιχνίδια αποκλειστικά απο το ps4 άρα με ενδιαφέρει πολύ να υπάρχει συμβατότητα!  

Μπορείτε να μου κάνετε και άλλες προτάσεις έως 250e όμως!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας μάγκες!!

Δημοσ.

Έχω το πρώτο τίμιο για τα λεφτά του.θα περιμένεις να βγει στα bf στα 220€ το πολύ ευρώ.περίμενε και μην βιάζεσαι να το πάρεις.αλλιώς κοιτάς σε ηχομπαρα

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ειπε και ο φιλος απο πανω. Περιμενε να πεσουν. Βαλε και κανα reminder στο amazon για την τιμη.

Εχουν 2 εισοδους οπτiκης οποτε εκει θα συνδεσεις ps4 και pc και θα εισαι οκ.

Δημοσ.

Έχω το πρώτο τίμιο για τα λεφτά του.θα περιμένεις να βγει στα bf στα 220€ το πολύ ευρώ.περίμενε και μην βιάζεσαι να το πάρεις.αλλιώς κοιτάς σε ηχομπαρα

Ενα καλό soundbar είναι αρκετό, πιστεύω, αν ο χώρος δεν είναι σαλόνι.

Δημοσ.

Οτι ειπε και ο φιλος απο πανω. Περιμενε να πεσουν. Βαλε και κανα reminder στο amazon για την τιμη.

Εχουν 2 εισοδους οπτiκης οποτε εκει θα συνδεσεις ps4 και pc και θα εισαι οκ.

Δίαβασα τα specs και βλέπω ότι λέει οπτική (1). Είσαι σίγουρος ότι έχει 2 εισόδους οπτικής? Δηλαδή προτείνετε να πάω προς το samsung? Στα χαρτιά το LG χωρίς να ξέρω πολλά φαίνεται καλύτερο πάντως. Δεν έχω ιδέα για ποιότητα ήχου όμως για κανένα από τα δύο! 

Δημοσ.

Δίαβασα τα specs και βλέπω ότι λέει οπτική (1). Είσαι σίγουρος ότι έχει 2 εισόδους οπτικής? Δηλαδή προτείνετε να πάω προς το samsung? Στα χαρτιά το LG χωρίς να ξέρω πολλά φαίνεται καλύτερο πάντως. Δεν έχω ιδέα για ποιότητα ήχου όμως για κανένα από τα δύο! 

Μην περιμενεις καμια ποιοτητα σ αυτα τα λεφτα... παρε τα z906 ειναι μακραν καλυτερα απ οτιδηποτε all in one σ αυτα, ακομα και περαπανω, τα λεφτα

Δημοσ.

Μην περιμενεις καμια ποιοτητα σ αυτα τα λεφτα... παρε τα z906 ειναι μακραν καλυτερα απ οτιδηποτε all in one σ αυτα, ακομα και περαπανω, τα λεφτα

Αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των logitech απο τα all in one τότε ας μαζέψω άλλα 80 ευρώ να πάρω τα logitech! Λογική ,μου φαίνεται η καλύτερη ποιότητα των Logi μιας και μόνα τους χωρίς player είναι πιο ακριβά από τα all in one που έβαλα πιο πάνω! Το μόνο που με προβληματίζει μόνο είναι ότι πλέον είναι λίγο παλιά. Κυκλοφόρησαν το 2011 νομίζω. Μήπως τα παραπάνω home cinema υποστηρίζουν περισσότερες μορφές ήχου όπως dolby true hd κτλ? Είναι πρόβλημα αυτό για τα Logi ? μιας και βλέπω ότι υποστηρίζουν απλά DTS και DOLBY !

Δημοσ.

Η τιμη απο μονη δεν σημενει παντα οτι ειναι και καλυτερο κατι. αλλα αυτα ειναι. 
Εχουν και DD και DTS οποτε εισαι καλυμενος. Ετσι και αλλιως master audio και dolby true Hd δεν μπορεις να ακουσεις γιατι η πτικη ινα δεν οερναει το σημα. Θες συστημα με HDMI in υποχρεωτικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...