Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι αν θελει μπορει ν επεμβει κ αμεσα.

Παντως το ιδιο ειχε γινει τωρα προσφατα παλι γ το final fantasy αν θυμαστε που μερικοι το κατεβασατε free και ηταν ετσι γ καμια ωρα αλλα εκει δεν ειπαν κατι.το αφησαν το θεμα ως εχει.

Δημοσ.

Εγώ το δα χτες βράδυ, στην αρχή μου έβγαζε το ντέμο, μετά με αναζήτηση μου έβγαζε 3 , η το ένα το ντέμο,, το άλλο το σάουντρακ και το άλλο ολόκληρο το παιχνίδι, πρόλαβα και επαιξα λίγο το πρωί πριν φύγω για δουλειά, το υπόλοιπο απόγευμα (αν υπάρχει ακόμα)

Δημοσ.

Σωκράτη, έχει πέσει σήμα και όλοι έχουμε βγει off line. Έτσι δεν μπορεί να κάνει τίποτα προς το παρόν.
Πέρα από αυτό, νομίζω ότι είναι άσκοπο να κάνει κάποια κίνηση. Εξάλλου δεν θα πάθει και κάτι η εταιρεία που μερικές χιλιάδες χρήστες κατέβασαν ένα παιχνίδι δωρεάν. Ίσα ίσα που τέτοιες τακτικές κάνουν ακόμα και οι ίδιες οι εταιρείες και δίνουν δωρεάν το παιχνίδι τους για περιορισμένο χρόνο για διαφημιστικούς λόγους. Εγώ για παράδειγμα είπα σε μερικούς πως είναι παιχνιδάρα και ειδικά για παιδιά είναι όνειρο. Τσάμπα διαφήμιση τους έκανα, όπως και τώρα που γράφουμε εδώ και γενικά ασχολούμαστε με το παιχνίδι!

Όπως και να έχει, .... ευχαριστούμε Sony για το δωράκι!

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς δεν το κλειδώνουν;

Σε κάποιο season pass (δεν είμαι σίγουρος για ποιο, νομίζω το fallout 4) αφαίρεσαν τα license από τους λογαριασμούς που τα κατέβασαν δωρεάν.

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν το κλειδώνουν;

Σε κάποιο season pass (δεν είμαι σίγουρος για ποιο, νομίζω το fallout 4) αφαίρεσαν τα license από τους λογαριασμούς που τα κατέβασαν δωρεάν.

Σωστά νομίζεις. Το Season Pass του Fallout 4 ήταν, όπου έβαλαν ημερομηνία λήξης στην άδεια...Το μόνο που γλυτώνει το κλέιδωμα είναι οτι το παιχνίδι είναι της Sony και όχι κάποιας άλλης εταιρείας πχ Bethesda

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι αν θελει μπορει ν επεμβει κ αμεσα.

Παντως το ιδιο ειχε γινει τωρα προσφατα παλι γ το final fantasy αν θυμαστε που μερικοι το κατεβασατε free και ηταν ετσι γ καμια ωρα αλλα εκει δεν ειπαν κατι.το αφησαν το θεμα ως εχει.

Όχι στο final fantasy επειδή το είχα πάρει κι εγώ και το έχω ακόμα από τότε δεν το είχαν δώσει δωρεάν απλά είχαν κάνει λάθος στην τιμή και εκανε 14€ για λίγες ώρες ενώ μάλλον ηθελαν η έκπτωση να είναι στο 45αρι ή 35αρι γιατί ήταν ακόμη σχετικά καινούριο

Παρόλα αυτά όσοι το πήραμε 14 μας το άφησε

Είναι αρκετά διαφορετικό το δωρεάν, εκεί περιμένω να πέσουν άκυρα μόνο και μόνο γιατί δεν χρεώθηκαν καθόλου κάρτες

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα.το παιχνιδι ειναι ηδη 4 μερες δωρεαν και απο οτι διαβασα εχει διαρκεια περιπου 11 ωρες.το παω σιγα σιγα ειμαι στο 5ο επιπεδο καπου διαβασα οτι εχει 15 συνολο.προσωπικη μου αποψη χωρις να θελω να το γρουσουζεψω δε νομιζω να κανουν κατι.το 90% απο οσους το κατεβασαν σιγουρα θα το χει τερματισει.παντως γενικα ειχα ασχημη γνωμη για το knack τωρα που το ειδα εχω αλλαξει τελειως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...