hasiotis_john Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/knack-2/cid=EP9000-CUSA07670_00-KNACK20000000000 Σύμφωνα με χρήστες του NeoGaf, το Knack 2 που μόλις κυκλοφόρησε, εμφανίζεται ως δωρεάν τίτλος. Συγκεκριμένα, ο δημιουργός του θέματος στο διάσημο forum ανέφερε το PS Store της Νέας Ζηλανδίας, ωστόσο στη συνέχεια εμφανίστηκε και σε άλλες χώρες. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει και το soundtrack του τίτλου και απ'ότι φαίνεται πρόκειται για ένα μεγάλο λάθος. Όπως φαίνεται από απόδειξη του PS Store που μπορείτε να δείτε παρακάτω, αφορά το Full Game και όχι κάποιο trial. Αναμένουμε λεπτομέρειες για το πως θα χειριστεί την κατάσταση η Sony, αλλά μέχρι τότε πολλοί χρήστες κατεβάζουν τον τίτλο εντελώς δωρεάν. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2017 από hasiotis_john 4
petran91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το έβαλα να κατεβαίνει. Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μας το χαρίσει ετσι η σονι πάντως..
naruto14 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραίος. Δεν έχω καν PS4, αλλά το τσίμπησα 3
hasiotis_john Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Βέβαια με τρομάζει που είναι μόνο 6.4GB ενώ αν δείτε στο ξένο φόρουμ λένε μερικοί για 36GB!Εσάς τι μέγεθος είναι?(το demo πάντως στο store είναι 2GB)
naruto14 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Στο purchase history μου δείχνει 37. Και μαζί και το soundtrack 2
petran91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Βέβαια με τρομάζει που είναι μόνο 6.4GB ενώ αν δείτε στο ξένο φόρουμ λένε μερικοί για 36GB! Εσάς τι μέγεθος είναι? (το demo πάντως στο store είναι 2GB) 30-φευγα μου έδειξε κι εμένα..
hasiotis_john Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι μόλις μου το εμφάνισε και μένα. Απλά στην αρχή έδειχνε ότι κατεβάζει μόνο 6.4 Gb αλλά μόλις εμφάνισε άλλη μια μπάρα από κάτω που λέει 35!Λοιπόν μάγκες, το κατεβάζουμε και μετά τραβάμε την πρίζα από το ίντερνετ μέχρι να το τερματίσουμε... χαχαχαχα!Θα είναι αργά μέχρι η sony να κάνει κάτι για να το αναιρέσει! Αν και μου λέει 13 ώρες μέχρι να το κατεβάσει. Λέτε να το σταματήσουν αυτοί όταν το πάρουν χαμπάρι? 2
hasiotis_john Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα το ανοίγει, το δείχνει τώρα 40 ευρώ ! Όσοι πάντως το έχουν κατεβάσει που γράφουν στο ξένο φόρουμ, παίζουν κανονικά και είναι ήδη σε προχωρημένες πίστες. Δοκίμασε να το κάνεις search από μέσα. Αλλά εφόσον το έχει με τιμή, μάλλον όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν!
Damachi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 #$^%^ τελικα δεν το προλαβα μετα τις 02:00 τελος
stelios18120 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει να ημουν βρυκολακας γαμωτο. Κριμα δεν το προλαβα. 2
coyote2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει να ημουν βρυκολακας γαμωτο. Κριμα δεν το προλαβα. έλα ντε.... χάσαμε και στο μπάσκετ και το έριξα στον ύπνο 1
vrwmiaris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Γύρω στις 1.15 το είδα και το τσίμπησα.40γιγα ήταν το παιχνίδι
hasiotis_john Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχει κάνει κάτι η Sony ακόμα για να διορθώσει το λάθος. Κάτι ανάλογο είχε γίνει με το Season Pass του Fallout 4 αλλά η Sony έβγαλε μετά ανακοίνωση και το απέσυρε από όσους το είχαν κατεβάσει! Το Knack 2 το κατέβασα όλο και έχω ήδη παίξει τα 3 πρώτα επίπεδα που είναι τεράστια. Είναι τρομερό παιχνίδι με απίστευτα γραφικά και είναι σίγουρο πως απευθύνετε σε μικρούς αλλά και σε ....μεγάλους!Απ' ότι λένε πάντως στο neogaf.com/ καλό είναι όσοι προλάβατε και το κατεβάσατε, να κάνετε την κονσόλα offline μέχρι να το τερματίσετε, ώστε να μην μπορεί η sony να επέμβει. Πως γίνετε αυτό? Κλείνεις το ίντερνετ ή πας στις ρυθμίσεις --> psn --> και το βάζεις offline ? Θα παίζει μετά το παιχνίδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα