elpaso1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Για να εχω ταχυτητα USB 3.0 περα απο την θυρα στον υπολογιστη θα πρεπει να ειναι και το καλωδιο USB 3.0; Επισης λογικα να το υποστηριζει και η συσκευη, ετσι; Δλδ δεν εχει ουσια να βαζω κινητο 4ετιας σε usb 3.0 νομιζοντας οτι θα μεταφερθουν τα δεδομενα γρηγοροτερα;
Alexlooker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Για να εχω ταχυτητα USB 3.0 περα απο την θυρα στον υπολογιστη θα πρεπει να ειναι και το καλωδιο USB 3.0; Επισης λογικα να το υποστηριζει και η συσκευη, ετσι; Δλδ δεν εχει ουσια να βαζω κινητο 4ετιας σε usb 3.0 νομιζοντας οτι θα μεταφερθουν τα δεδομενα γρηγοροτερα; οχι δεν εχει ουσια.
Manjaro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 έχει ουσία (το καλώδιο δεν παίζει ρόλο ) απλά θα δεις μικρή διαφορά. αν συσκευή USB 2 μπει σε USB 3 θύρα μητρικής όχι αν συσκευή USB 3 μπει se USB 2 θύρα μητρικής.Αλλά εξαρτάται και απο την συσκευή το κινητό σου ίσως δει καμιά αύξηση 5 με 10 MB/s
elpaso1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Σίγουρα δεν υπάρχουν καλώδια USB 3.0; Κάπου έχω πετύχει και έχουν και μπλε χρώμα μέσα στο βύσμα.
Manjaro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 τον ίδιο χαλκό έχουν και κουμπώνουν σε type Α τρύπα στο PC που είναι ίδια και για τα δύο πρότυπα το χρώμα μόνο αλλάζει. μικροαλλαγές υπάρχουν σε συνδέσεις για τροφοδοσία ρεύματος και για άλλες συσκευές αλλά δεν σε αφορά εσένα εσύ απο τον υπολογιστή με micro σε type A θα συνδέσεις που είναι ίδιο και στα δύο πρότυπα (2 και 3)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα