Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω γιατι δεν την εβγαλες εσύ ή οι φωστήρες που το είδαν?

Να δεις τουλάχιστον αν είναι το κύκλωμα φόρτισης

Η μπαταρία κρατάει?

Δημοσ.

Για πες, η κάρτα LAN ή η wifi έχει το θέμα;

Α καμιά από τις δύο δεν έχει αισθητήρα θερμοκρασίας, πως προέκυψε το 90 βαθμοί.

Μου έχει τύχει βραχυκυκλωμένη κάρτα wifi που έκαιγε - την βγάζεις και βάζεις μια καινούρια με μικρό κόστος αν έχεις τέτοιο θέμα.

Στην λειτουργία τους οι κάρτες πως τα πάνε;

Δημοσ.

χωρις να εχω τις γνωσεις των ατομων, που απαντησαν παραπάνω, επειδη έχω κ εγω ένα 7 χρονων Acer Laptop, θερμοκρασια 90 με 100 βαθμών, δεν μου χει ανεβασει ποτέ.. Κ επειδή διάβασα, για τις καρτες γραφικών ΑΤΙ, που καποιος ειπε εδω, οτι ειναι χάλια ..το δικό μου λαπτοπ εχει τετοια καρτα γραφικών και μπορω να πω, ότι για 7 ολοκληρα χρόνια που δουλευει 24ωρα... μια χαρα κρατιεται η θερμοκρασια της.. κ η κατασταση της.. ενω κατι NVDIA, που ειχα παλια, τα παιξανε πανω στην 3ετια..  Εμένα το λαπτοπ μου στις πιο βρωμικες στιγμές του, η υψηλοτερη θερμοκρασια που ανεβασε, ηταν 75 βαθμοι.. μετα απο 12ωρο που δουλευα .. Οταν ειναι στα καθαρα του, ειναι νορμαλ θερμοκρασιες, παρόλη την παλαιοτητα του.. εχω ενα σκρην.. με το μοντέλο της ΑΤΙ καρτας γραφικών και τι θερμοκρασια εχει , μετα απο 14 συνεχομενες ωρες που το χω ανοιχτο και δουλευω...

post-453680-0-03870200-1505081025_thumb.png

Δημοσ.

^^Στελλα εχει να κανει και με τη vga: αν ηταν για παραδειγμα η Ati 3470 θα χτυπαγε 70 χαχα! :devil:

Επισης, οταν το ξανανοιξετε για καθαρισμο, χτυπηστε του και εναν i5-560m για cpu upgrade B)
http://www.ebay.co.uk/itm/INTEL-DUAL-CORE-i5-560M-2-66MHz-SLBTS-LAPTOP-CPU-PROCESSOR-B2Q-/142500771390?hash=item212db5363e:g:B6UAAOSwlY1ZLvzt
http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-i5-560M-2-66GHz-Dual-Core-SLBTS-CP80617005487AA-Processor-w-Grease-/272692392093?epid=109597856&hash=item3f7dbbb09d:g:RW0AAOSw7GRZLEvH

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...