Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μου ειπαν οτι στη δουλεια σε ενα υπολογιστη μετα απο διακοπη ρευματος ζηταει για να διορθωσει , αν και το βλεπω χλωμο , το λειτουργικο cd windows . Ειχε windows 7 και αναβαθμιστηκαν απο microsoft αυτοματα σε 10 αρια . Πρεπει να ξεκινησω με cd απο 10αρια ? Αν δεν πετυχει ποιο lιve cd προτεινεται για ανακτηση αρχειων κυριως word , excel ?Αν δεν εχει χτυπησει διασκο ...Ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι θέλεις να έχεις το αντίστοιχο σε windows 10 αλλά καλύτερα είναι να πάρεις τα αρχεία με άλλο τρόπο σε εξωτερικό δίσκο και εάν θέλεις μετά το στηνεις ή προσπαθείς να το επιδιορθωσεις.. Κατέβασε Site: αυτό διάβασε άμα θες και το θέμα Site: αυτό που έχουν ανοίξει θα βρεις και άλλα για μεταφορά, εάν φτάσεις στην ανάκτηση δοκίμασε Site: αυτό 'active' που κυκλοφορεί.
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού ζητά διόρθωση δεν έχει πάθει κάτι ο δίσκος. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει να δοκιμασω ανακτιση με cd με ιδια ακριβως εκδοση windows ? Ναι θέλεις να έχεις το αντίστοιχο σε windows 10 αλλά καλύτερα είναι να πάρεις τα αρχεία με άλλο τρόπο σε εξωτερικό δίσκο και εάν θέλεις μετά το στηνεις ή προσπαθείς να το επιδιορθωσεις.. Κατέβασε Site: αυτό Τι κατεβαζω απο αυτη τη σελιδα ? Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει να δοκιμάσω ανάκτηση με cd με ίδια ακριβώς έκδοση windows ? Εάν εννοείς επιδιόρθωση διάβασε Site: εδώ μία περίπτωση troubleshooting και θα καταλάβεις εάν ναι ή όχι όσο αφορά για την έκδοση, δε ξέρω τι συμβαίνει στο δικό σου. Ένα live iso είναι για να πάρεις αρχεία μπορείς και με κάποια έκδοση linux εάν σε εξυπηρετεί, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Θυμαμαι παλια ειχα ενα live cd με windows XP που εκανε εισοδο στο pc με εικονοκο λειτουργικο windows xp και εβλεπες και εσωζες οτι αρχεια ηθελες αλλα δεν θυμμαι που το εχω .
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Θυμαμαι παλια ειχα ενα live cd με windows XP που εκανε εισοδο στο pc με εικονοκο λειτουργικο windows xp και εβλεπες και εσωζες οτι αρχεια ηθελες αλλα δεν θυμμαι που το εχω . Το Hirens Boot CD είναι 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και ανοιξα το θεμα να το κλεισω.Ηταν ενα pc στη δουλεια σε ενα απο τα κοριτσια που εχω στο γραφειο . Λειπω με αδεια και ελεγα να το δω απο Δευτερα. Πηρα τηλ ανοιξαν το pc και εβγαζε μια μπλε οθονη με καποιο μενου ...Καταλαβα οτι ειναι στο bios .. Ειπα και πατησαν F10 και enter το pc ξεκινησε , εκανε καποιες ενημερωσεις σε windows 10 , αλλη μια επανεκκινηση και δουλευει κανονικα . Τι ειχε δεν καταλαβα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα