Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ειπαν οτι στη δουλεια σε ενα υπολογιστη μετα απο διακοπη ρευματος ζηταει για να διορθωσει  , αν και το βλεπω χλωμο , το λειτουργικο cd windows .

Ειχε windows 7 και αναβαθμιστηκαν απο microsoft αυτοματα σε 10 αρια .

Πρεπει να ξεκινησω με cd απο 10αρια ?

Αν δεν πετυχει ποιο lιve cd προτεινεται για ανακτηση αρχειων κυριως word , excel ?Αν δεν εχει χτυπησει διασκο ...Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ναι θέλεις να έχεις το αντίστοιχο σε windows 10 αλλά καλύτερα είναι να πάρεις τα αρχεία με άλλο τρόπο σε εξωτερικό δίσκο και εάν θέλεις μετά το στηνεις ή προσπαθείς να το επιδιορθωσεις..

Κατέβασε Link.png Site: αυτό

διάβασε άμα θες και το θέμα Link.png Site: αυτό που έχουν ανοίξει θα βρεις και άλλα για μεταφορά,

εάν φτάσεις στην ανάκτηση δοκίμασε Link.png Site: αυτό 'active' που κυκλοφορεί.

Δημοσ.

Πρεπει να δοκιμασω ανακτιση με cd με ιδια ακριβως εκδοση windows ?

Ναι θέλεις να έχεις το αντίστοιχο σε windows 10 αλλά καλύτερα είναι να πάρεις τα αρχεία με άλλο τρόπο σε εξωτερικό δίσκο και εάν θέλεις μετά το στηνεις ή προσπαθείς να το επιδιορθωσεις..

Κατέβασε Link.png Site: αυτό

Τι κατεβαζω απο αυτη τη σελιδα ? Ευχαριστω

Δημοσ.

Πρέπει να δοκιμάσω ανάκτηση με cd με ίδια ακριβώς έκδοση windows ?

Εάν εννοείς επιδιόρθωση διάβασε Link.png Site: εδώ μία περίπτωση troubleshooting και θα καταλάβεις εάν ναι ή όχι όσο αφορά για την έκδοση, δε ξέρω τι συμβαίνει στο δικό σου.

Ένα live iso είναι για να πάρεις αρχεία μπορείς και με κάποια έκδοση linux εάν σε εξυπηρετεί, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.repair.png

Δημοσ.

Θυμαμαι  παλια ειχα ενα live cd με windows XP που εκανε εισοδο στο pc με εικονοκο λειτουργικο windows xp και εβλεπες και εσωζες οτι αρχεια ηθελες αλλα δεν θυμμαι που το εχω .

Δημοσ.

Θυμαμαι  παλια ειχα ενα live cd με windows XP που εκανε εισοδο στο pc με εικονοκο λειτουργικο windows xp και εβλεπες και εσωζες οτι αρχεια ηθελες αλλα δεν θυμμαι που το εχω .

Το Hirens Boot CD είναι

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και ανοιξα το θεμα να το κλεισω.Ηταν  ενα pc στη δουλεια σε ενα απο τα κοριτσια που εχω στο γραφειο . Λειπω με αδεια και ελεγα να το δω απο Δευτερα.

Πηρα τηλ ανοιξαν το pc και εβγαζε μια μπλε οθονη με καποιο μενου ...Καταλαβα οτι ειναι στο bios ..

Ειπα και πατησαν F10 και enter το pc ξεκινησε , εκανε καποιες ενημερωσεις σε windows 10 , αλλη μια επανεκκινηση και δουλευει κανονικα .

Τι ειχε δεν καταλαβα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...