Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και λιγα λες !! Εδω ρε Μαργαρίτα έκανα το έγκλημα και πήγα τον Ιούνιο να φάω σε αυτές τις παράγκες που έχουν φτιάξει πάνω στην θάλασσα στο καβούρι, φαγαμε δυο άτομα οτι πιο ελεεινό κ τρισάθλιο έχω φάει ποτέ στην ζωή μου κ έδωσα 45 !!! Ισα που ακούμπησα τις κατεψυγμένες αηδίες που μας φέραν για ποικιλία θαλασσινών κ είχα θέμα με το στομάχι μου δυο μέρες! Τι παραγγειλατε ρε συ Maus και δώσατε 45? Γενικά είναι και τι τρώει ο καθένας. Εγώ σαλάτες δεν τρώω μια κροκέτα θα πάρω που μου αρέσουν μια μερίδα σνίτσελ η μπιφτέκι κοκορέτσι κτλ και κάτι να πιω. Στα ψαρικά ναι βγαίνει παραπάνω μιας και θα πάρεις και γαρίδα καλαμάρια τσίπουρα χταποδακι και θα φας από όλα και ζήτημα αν χορτάσεις ενώ με ένα σνίτσελ γεμιστό αλά κρεμ έχω σκάσει στις ταβέρνες που πάω. 7 ευρώ η μερίδα και είναι κορυφή το κρέας μιας και ξέρω προσωπικά τους ιδιοκτήτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 bro κατι ορεκτικά , ποικιλία \ψαρικών, ενα πιάτο γαριδομακαροναδα κ κατι κοκα κολες ! Για πέταμα στην θάλασσα ήταν όλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Πέσατε στην περίπτωση. Απλά δεν ξανά πατάς στην Αθήνα έχετε και πολλές επιλογές. Εμάς εδώ 5 6 ταβέρνες που έχουν επιβιώσει 20+ χρόνια όλες είναι μια και μια αυτές με χάλια φαΐ η παράλογα ακριβές κλείνουν από τον πρώτο χρόνο. Πάντως στα ψαρικά είναι ο κανόνας να είναι πιο ακριβά ανά άτομο μιας και τσιμπάς από παντού. Ενώ σε κρεατικο θα πάρει ο καθένας τη μερίδα του και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά επειδή πηγαίνω και σε καλά εστιατόρια που βγαίνει 20 με 25 ευρώ το άτομο χαχαχαα θα με πνιξεις ρε παναθεμα σε . Μιλησες και απαντησα για το κορυφαια εστιατορεια Ενταξει προφανως και εχασα τον χρονο μου δεν ειχα καμμια αμφιβολια .Ειναι γνωστο πως στερησε παραστασεων και λογω ηλικιας και λογω οτι εκει μου μενεις δεν εχεις επιλογες και για αλλους λογους που δεν ειναι της παρουσης . Σε καθε περιπτωση επειδη δεν εισαι καινουριος στο φορουμ και ο καθενας λιγο πολυ ξερει τι "ειναι" ο αλλος ,θα σου προτεινω πολυ φιλικα να σταματησεις να εκτιθεσαι . Δεν ειναι ο κοσμος ο περιγυρος μας ουτε αυτα που βλεπουμε στην καθημερινοτητα μας ειναι κατι ευρυτερο που περιεχει τα παντα μεσα .Επομενως να χρησιμοποιεις καλυτερα τις λεξεις . Του κυρ-θαναση η ταβερνα" με οποιον τροπο και αν το δεις δεν μπορει να θεωρηθει "κορυφαιο" εστιατορειο.Εκει πληρωνεις 20 και 25 το ατομο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ετσι ισοπεδωση των παντων , φιρμα και marketing! Να ετοιμασετε τις παρατηρησεις σας να τις υποβαλετε στο Michelin, να ξεστραβωθουν και αλλοι!!! Μπα, δε χρειάζεται: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2009/apr/18/gordon-ramsay-preprepared-meals-offsite-kitchen http://www.independent.co.uk/news/people/jamie-oliver-s-barbecoa-butchers-closes-after-inspectors-find-mouldy-carcasses-and-mouse-droppings-9342410.html Πες μου μόνο μέχρι πότε θες να ψάχνω να σου βρίσκω. Μέχρι τη Δευτέρα που θα (ξανα)πάω για δουλειά έχω χρόνο. Αν και απ' ότι νομίζω δεν έχει κάποιο νόημα. Αν κάποιος είναι «αγύριγο κεφάλι», δε σώζεται. Παρεμπιπτόντως, δεν είδα πουθενά κάποιον να ισοπεδώνει τα πάντα. Oh wait, μόλις είδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 χαχαχαα θα με πνιξεις ρε παναθεμα σε . Μιλησες και απαντησα για το κορυφαια εστιατορεια Ενταξει προφανως και εχασα τον χρονο μου δεν ειχα καμμια αμφιβολια .Ειναι γνωστο πως στερησε παραστασεων και λογω ηλικιας και λογω οτι εκει μου μενεις δεν εχεις επιλογες και για αλλους λογους που δεν ειναι της παρουσης . Σε καθε περιπτωση επειδη δεν εισαι καινουριος στο φορουμ και ο καθενας λιγο πολυ ξερει τι "ειναι" ο αλλος ,θα σου προτεινω πολυ φιλικα να σταματησεις να εκτιθεσαι . Δεν ειναι ο κοσμος ο περιγυρος μας ουτε αυτα που βλεπουμε στην καθημερινοτητα μας ειναι κατι ευρυτερο που περιεχει τα παντα μεσα .Επομενως να χρησιμοποιεις καλυτερα τις λεξεις 'του κυρ-θαναση η ταβερνα" με οποιον τροπο και αν το δεις δεν μπορει να θεωρηθει "κορυφαιο" εστιατορειο.Εκει πληρωνεις 20 και 25 το ατομο. Άλλο κορυφαία και άλλο ακριβά. Μιλάς για ακριβά τα οποία δεν συνάδουν και ότι θα είναι κορυφαία. Δεν έχω πολλές επιλογές εδώ που είμαι προφανώς αλλά σε αυτές που πηγαίνω κάθε φορά φεύγω απόλυτα ευχαριστημένος γιατί ξέρω τι τρώω και δεν με γδέρνουν κιόλας. Αυτή δεν είναι η ουσία όταν πας σε μια ταβέρνα? Εσύ προφανώς θες να δώσεις 100 ευρώ κάθε φορά(εδώ απόδειξη μας έβαλες έλεος ρε) για να δείξεις ότι έχεις χρήμα. Να σου στείλω και εγώ τιμολόγιο με 90 χιλιάδες ευρώ αγορά μηχανήματος να σου πουλήσω μούρη. Εδώ που ζω φίλε Φώτη είναι πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε πόλη. Στα πάντα είναι καλύτερα οπότε χίλιες φορές ο μικρόκοσμος μου με τους ανθρώπους που ξέρω και τα μαγαζιά παρά στην βρομιά της Αθήνας. Μπα, δε χρειάζεται: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2009/apr/18/gordon-ramsay-preprepared-meals-offsite-kitchen http://www.independent.co.uk/news/people/jamie-oliver-s-barbecoa-butchers-closes-after-inspectors-find-mouldy-carcasses-and-mouse-droppings-9342410.html Πες μου μόνο μέχρι πότε θες να ψάχνω να σου βρίσκω. Μέχρι τη Δευτέρα που θα (ξανα)πάω για δουλειά έχω χρόνο. Αν και απ' ότι νομίζω δεν έχει κάποιο νόημα. Αν κάποιος είναι «αγύριγο κεφάλι», δε σώζεται. Παρεμπιπτόντως, δεν είδα πουθενά κάποιον να ισοπεδώνει τα πάντα. Oh wait, μόλις είδα. Δεν πρόκειται να τους βάλεις μυαλό αδερφέ. Θέλουν να έρχεται η απόδειξη 100 200 ευρώ να τα σκάνε και να νιώθουν ότι έπιασαν τόπο τα χρήματα ή ότι έφαγαν καλύτερο φαγητό από μια ταβέρνα με 30 ευρώ πχ που θα έβγαινε. Ας το νομίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μπα, δε χρειάζεται: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2009/apr/18/gordon-ramsay-preprepared-meals-offsite-kitchen http://www.independent.co.uk/news/people/jamie-oliver-s-barbecoa-butchers-closes-after-inspectors-find-mouldy-carcasses-and-mouse-droppings-9342410.html Πες μου μόνο μέχρι πότε θες να ψάχνω να σου βρίσκω. Μέχρι τη Δευτέρα που θα (ξανα)πάω για δουλειά έχω χρόνο. Αν και απ' ότι νομίζω δεν έχει κάποιο νόημα. Αν κάποιος είναι «αγύριγο κεφάλι», δε σώζεται. Παρεμπιπτόντως, δεν είδα πουθενά κάποιον να ισοπεδώνει τα πάντα. Oh wait, μόλις είδα. Δε λες κατι καινουριο. Το εγραψες και πριν για τα καταστηματα των 2 γνωστων σεφ και ειπαμε οτι παντα υπαρχουν αστοχιες που μπορει να συμβουν και στα καλυτερα σπιτια. Το να προσπαθεις ομως να το περασεις σαν κανονα, δεν εχει καμια τυχη. Τουλαχιστον οχι σε ανθρωπους που εχουν φαει απειρες ωρες σε τετοια. Οποτε βαλε οσα links θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αστοχία το προπαρασκευασμένο γεύμα; Αστοχία η μούχλα στα κρέατα; ΟΚ, δεν έχει νόημα, υπάρχει πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Και δε θυμάμαι να προσπάθησα να το περάσω σα γενικό κανόνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το ακριβό δεν είναι απαραίτητα κορυφαίο. Το κορυφαίο όμως πάντα είναι ακριβό. Βάλε πρώτες ύλες, βάλε σεφ, βάλε εξοπλισμό... Δεν βγαίνει αλλιώς. Υπάρχουν τίμια μαγαζιά που θα φας με 20-25 ευρώ το άτομο και θα είναι αξιοπρεπέστατα στο επίπεδο ταβέρνας-μεζεδοπωλείου. Αλλά δεν θα είναι κορυφαία. Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, άκουσα πως έχει μανού με 13 ευρώ και η Μπακαλοταβέρνα στο Χαλάνδρι. Γνωρίζετε κάτι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα όσο υπερβολή μου φαίνονται τα 100€ για ένα πιάτο, άλλο τόσο μου φαίνονται και τα 13€ για όσα πιάτα και ποτό θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα όσο υπερβολή μου φαίνονται τα 100€ για ένα πιάτο, άλλο τόσο μου φαίνονται και τα 13€ για όσα πιάτα και ποτό θες. Πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις τι προσφέρουν. Οι συγκεκριμένες ταβέρνες ξέρουν ότι ο πολύς κόσμος δεν μπορεί να φάει πάνω από το πόσο που έχουν βάλει ταρίφα. Πόσο να φας θα πάρεις μια σαλάτα μια πατάτα μια μερίδα φαγητό. Μετά η θα σκάσεις η θα τα πάρεις απλά για να τα πάρεις και θα τα πετάξεις που πρέπει να είσαι κάφρος για να το κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις τι προσφέρουν. Οι συγκεκριμένες ταβέρνες ξέρουν ότι ο πολύς κόσμος δεν μπορεί να φάει πάνω από το πόσο που έχουν βάλει ταρίφα. Πόσο να φας θα πάρεις μια σαλάτα μια πατάτα μια μερίδα φαγητό. Μετά η θα σκάσεις η θα τα πάρεις απλά για να τα πάρεις και θα τα πετάξεις που πρέπει να είσαι κάφρος για να το κάνεις. Άνετα θα δοκίμαζα εννοείται. Υπερβολή εννοούσα περισσότερο ότι δεν θεωρώ πως είναι για συνέχεια και το ένα και το άλλο αλλά για μία στο τόσο. Σίγουρα ο καθένας το βλέπει διαφορετικά όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Άντε ρε πλεμπες εγώ πληρώνω 150 ευρώ για να φάω φύκια με αρωματισμενο ιγκουανα και πέτρες απο τον ινδικό ωκεανό, τι να μας πείτε που τρώτε τυλιχτό (χωρίς πατάτες) απο το κεμπαπτζιδικο του λεύτερη στη γωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Άνετα θα δοκίμαζα εννοείται. Υπερβολή εννοούσα περισσότερο ότι δεν θεωρώ πως είναι για συνέχεια και το ένα και το άλλο αλλά για μία στο τόσο. Σίγουρα ο καθένας το βλέπει διαφορετικά όμως. Εννοείται μια στο τόσο αν και όσοι βρίσκονται Θεσσαλονίκη Αθήνα που έχει πολλά τέτοια πηγαίνουν αρκετά συχνά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα