Προς το περιεχόμενο

Μαγαζια με απεριοριστο φαγητο και ποτο με 13 euro! Aποψεις


eidikos33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ριξε μια ματια εδω με 13 ευρω οσο θες τρως και πινεις

 

http://tapiatakia.gr/index.php/our-menu

Ολοκληρωμενο μενου.. Εσυ τι γνωριζεις? Εχεις παει προσφατα?

Ολοκληρωμενο μενου.. Εσυ τι γνωριζεις? Εχεις παει προσφατα?

Στο λεω γιατι παλια ετσι το ειχε.. αλλα τωρα γραφει ολοκληρωμενο μενου..

Κατι σε VFM με 10ε(μπουφες) https://foursquare.com/v/ha-long-bay/50a2868ce4b04e11e824c809

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 414
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμφωνω μ αυτο που λες, αστοχιες γινονται και στα καλυτερα σπιτια. Γενικα ομως ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις. Τα καλα υλικα, τα καινουρια σκευη-μηχανηματα στην κουζινα, η ποιοτητα στη "σαλα", η τεχνογνωσια, το επαρκες προσωπικο κλπ κοστιζουν.

 

Ειναι αληθεια αυτο που γραφτηκε παραπανω, μαγαζια που κανουν τετοιες ενεργειες ειναι λιγο πριν κλεισουν μπας και μρατηθουν στη ζωη. Εχω παει κι εγω σε τετοιο μαγαζι παλαιοτερα γιατι ειχε λυσσαξει ενας απο την παρεα. Οι μεριδες ηταν ΠΟΛΥ μικρες κι αν τους ζητουσες δευτερη, τριτη,γιατι ΔΕΝ εφταναν, σε κοιτουσαν περιεργα.

Εν τω μεταξυ τα περισσοτερα τα ζεσταιναν σε φουρνο μικροκυματων, εκανε μπαμ.

Ο τυπος που λυσσαξε, μας ειπε αργοτερα καποια στιγμη οτι εκλεισε.

 

Ναι, απλά έχει διαφορά η αστοχία από την εσκεμμένη κοροϊδία.

Και να σου πω την αλήθεια, (τουλάχιστον) σε ένα ακριβό εστιατόριο, θα ήθελα το πιάτο να δοκιμάζεται πριν φύγει για το τραπέζι μου, και ΑΝ έχει γίνει κάποια ακούσια αστοχία, να διορθωθεί και να μου έρθει το σωστό, έστω και καθυστερημένα.

 

Εδώ όμως δε μιλάμε για κάτι τέτοιο, αλλά για τύπους που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πασπαλίζοντάς τα με χρυσόσκονη, και οι πελάτες είναι σε φάση «αφού κοστίζει τόσο, ε δε μπορεί, (πρέπει να) είναι ανεπανάληπτο» και «τόσα λεφτά παίρνουν, τα κουζινικά τους πρέπει να είναι AMC» και «πωπω, η κουζίνα πρέπει να βρωμάει Dettol».

Ναι, ξέρω, για κάποιους που θεωρούν ότι σκηνικά όπως αυτό που περιέγραψε ο TheDevil είναι εξαιρετικά σπάνια, τους χαλάνε τη μόστρα, αλλά τι να κάνεις. Κάποιοι (βλ. TheDevil) μαθαίνουν και κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι.

 

Υπάρχει κάτι που λέγεται marketing, δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει οι δεύτεροι κάποιοι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω εσυ εκφραζεις αποψη για τα κορυφαια εστιατορεια που ουτε απο εξω δεν εχεις περασει δεν θα πω εγω .Εχεις πολυ πλακα τελικα .

Επισης η απαντηση σου ειναι παντελως ασχετη με αυτα που ειπα εγω τα οποια ηταν συγκεκριμενα και σαφη.

Βασικά επειδή πηγαίνω και σε καλά εστιατόρια που βγαίνει 20 με 25 ευρώ το άτομο και σε αυτά με τα 13 ευρώ που τρως όσο θες και στις 2 κατηγορίες φεύγω πολύ ευχαριστημένος. Ξέρω που πηγαίνω προφανώς δεν είμαι άσχετος όπως μερικοί να πηγαίνω όπου να ναι. Υπάρχουν εστιατόρια που έχουν φτιάξει με τα χρόνια πελατολόγιο και θα πάνε στανταρ μια φορά τη βδομάδα αν πάω σε κάποιο και είναι χάλια δεν ξανά πατάω.

Μια ζωή αγενής και υπεροπτικος έτσι? Γιατί σε έχει πάρει χαμπάρι όλο το insomnia για το πως μιλάς στους άλλους συνελθε ρε συ δεν είσαι καλύτερος από κανέναν ούτε από τον τελευταίο άστεγο στην Αθήνα σε όλα τα σχόλια υποτιμητικός έλεος.

 

Εγω απο τέτοια μαγαζιά δεν περνάω ούτε απ εξω για να μην πάθω δηλητηρίαση.

Τα λεφτά που γλιτώνετε τρώγοντας βαβλολινες θα τα δώσετε πολλαπλάσια αύριο μεθαύριο στους γιατρούς!

Οσοι τρώτε συστηματικά σε αυτά τα μαγαζιά μειώνετε το προσδόκιμο ζωής σας αλλά δεν το ξέρετε.

Μια φορά το μήνα είναι να πας μην νομίζεις ότι είναι τόσο χάλια όσο τα λένε μερικοί. Μιλάω για Θεσσαλονίκη που το ελιά λεμόνι δεν αδειάζει όλη μέρα. Βέβαια υπάρχει και το άλλο. Που τα περισσότερα γυραδικα είναι πίτα όλη μέρα γιατί τρώνε με 4 5 ευρώ. Εκεί να δεις τι παθαίνεις. Επεξ/σία από Heybro
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

heybro σε ποια μαγαζια πας με τα 13 ευρω και σε ποια που σου βγαινει παραπανω οπως λες?

Στο κρασοδικειο πηγαίνω τελευταία με 13 ευρω έχει αρκετά καλό μενού και μπορείς να παραγγείλεις όσες μερίδες θέλεις και κρασί δεν λένε τίποτα. Κόκα κολες κτλ τα χρεώνουν. Έχει τα πάντα από ψαρικά κρέατα.

 

Στα κανονικά ελιά λεμόνι που αν και φθηνό βγαίνει στα 15 και παραπάνω σίγουρα με μια μερίδα σαλάτα πατάτες καμία κροκέτα ποτό. Έχει αρκετά ακόμα αλλά έχω πάει λιγότερες φορές. Εδώ Χαλκιδική που βρίσκομαι υπάρχουν αρκετά καλες ταβέρνες που ξέρω τους ιδιοκτήτες και ξέρω τι τρώω με τιμές 7 8 ευρώ η μερίδα και για ψαρικά 10 με 12 αν μιλάμε για γαρίδες καλαμαράκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, απλά έχει διαφορά η αστοχία από την εσκεμμένη κοροϊδία.

Και να σου πω την αλήθεια, (τουλάχιστον) σε ένα ακριβό εστιατόριο, θα ήθελα το πιάτο να δοκιμάζεται πριν φύγει για το τραπέζι μου, και ΑΝ έχει γίνει κάποια ακούσια αστοχία, να διορθωθεί και να μου έρθει το σωστό, έστω και καθυστερημένα.

 

Εδώ όμως δε μιλάμε για κάτι τέτοιο, αλλά για τύπους που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πασπαλίζοντάς τα με χρυσόσκονη, και οι πελάτες είναι σε φάση «αφού κοστίζει τόσο, ε δε μπορεί, (πρέπει να) είναι ανεπανάληπτο» και «τόσα λεφτά παίρνουν, τα κουζινικά τους πρέπει να είναι AMC» και «πωπω, η κουζίνα πρέπει να βρωμάει Dettol».

Ναι, ξέρω, για κάποιους που θεωρούν ότι σκηνικά όπως αυτό που περιέγραψε ο TheDevil είναι εξαιρετικά σπάνια, τους χαλάνε τη μόστρα, αλλά τι να κάνεις. Κάποιοι (βλ. TheDevil) μαθαίνουν και κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι.

 

Υπάρχει κάτι που λέγεται marketing, δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει οι δεύτεροι κάποιοι.

Πριν ανακαλυφθεί ο όρος marketing ο λαός έλεγε μια παροιμία ότι το φθηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι αλλά εσύ επιμένεις ότι η διαφορά του φθηνού και του ακριβού είναι η χρυσόσκονη και οι μεταξωτές κορδέλες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά επειδή πηγαίνω και σε καλά εστιατόρια που βγαίνει 20 με 25 ευρώ το άτομο και σε αυτά με τα 13 ευρώ που τρως όσο θες και στις 2 κατηγορίες φεύγω πολύ ευχαριστημένος. Ξέρω που πηγαίνω προφανώς δεν είμαι άσχετος όπως μερικοί να πηγαίνω όπου να ναι. Υπάρχουν εστιατόρια που έχουν φτιάξει με τα χρόνια πελατολόγιο και θα πάνε στανταρ μια φορά τη βδομάδα αν πάω σε κάποιο και είναι χάλια δεν ξανά πατάω.

Μια φορά το μήνα είναι να πας μην νομίζεις ότι είναι τόσο χάλια όσο τα λένε μερικοί. Μιλάω για Θεσσαλονίκη που το ελιά λεμόνι δεν αδειάζει όλη μέρα. Βέβαια υπάρχει και το άλλο. Που τα περισσότερα γυραδικα είναι πίτα όλη μέρα γιατί τρώνε με 4 5 ευρώ. Εκεί να δεις τι παθαίνεις. Γεννήθηκες αγενής? Γιατί έχεις γίνει ρεζίλι σε όλο το insomnia για το πως μιλάς στους άλλους.

 

Bro δε νομίζω να μιλάει ο Φώτης για καλά εστιατόρια έχοντας κατά νου μαγαζιά με κόστος 20 ~ 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων και  ποτών κιόλας)

 

Anyway, το "ότι φας 13" τουλάχιστον στην Αθήνα έχει πέραση με τα ψαρικά γιατί με αυτό το ποσόν υπάρχουν μεζεδοπωλεία - ταβερνάκια που μπορείς με αυτό το ποσό εύκολα να φας πολύ πολύ καλύτερα (κρεατικά - κρεατομεζέδες) με 13~14 € το άτομο - αρκεί να μην θες να πιεις 3 κιλά κρασί, που εξάλλου αν το κάνεις στα 13άρια έχεις αγοράσει 24ώρο πονοκέφαλο για πλάκα 

 

Αντίθετα με αυτό το budget είναι αδύνατον να φας σε ουζερί, αν και υπάρχει μαγαζί στον Πειραιά που αν πάει μεγάλη παρέα θεωρώ ότι μπορεί να φάει & να πιει με παραπλήσιο κόστος, και σε σαφώς καλύτερη ποιότητα

 

Αν μιλάμε βέβαια για παρέα τύπου "3 άντρες - θέλουμε 6 μερίδες καλαμαράκια για να χορτάσουμε", όντως αυτού σε κάποια από αυτού του τύπου τα μαγαζιά μπορεί και να βγαίνει πολύ πολύ καλό vfm

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bro δε νομίζω να μιλάει ο Φώτης για καλά εστιατόρια έχοντας κατά νου μαγαζιά με κόστος 20 ~ 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων και ποτών κιόλας)

 

Anyway, το "ότι φας 13" τουλάχιστον στην Αθήνα έχει πέραση με τα ψαρικά γιατί με αυτό το ποσόν υπάρχουν μεζεδοπωλεία - ταβερνάκια που μπορείς με αυτό το ποσό εύκολα να φας πολύ πολύ καλύτερα (κρεατικά - κρεατομεζέδες) με 13~14 € το άτομο - αρκεί να μην θες να πιεις 3 κιλά κρασί, που εξάλλου αν το κάνεις στα 13άρια έχεις αγοράσει 24ώρο πονοκέφαλο για πλάκα

 

Αντίθετα με αυτό το budget είναι αδύνατον να φας σε ουζερί, αν και υπάρχει μαγαζί στον Πειραιά που αν πάει μεγάλη παρέα θεωρώ ότι μπορεί να φάει & να πιει με παραπλήσιο κόστος, και σε σαφώς καλύτερη ποιότητα

 

Αν μιλάμε βέβαια για παρέα τύπου "3 άντρες - θέλουμε 6 μερίδες καλαμαράκια για να χορτάσουμε", όντως αυτού σε κάποια από αυτού του τύπου τα μαγαζιά μπορεί και να βγαίνει πολύ πολύ καλό vfm

Αν μιλάμε για 100 150 το άτομο όχι σε τέτοια δεν πηγαίνω προτιμώ να δώσω τα χρήματα μου σε κάτι που αξίζει. Μέχρι 40 το άτομο έχω δώσει σε ψαράδικο μαζί με ποτά.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν μιλάμε για 100 150 το άτομο όχι σε τέτοια δεν πηγαίνω προτιμώ να δώσω τα χρήματα μου σε κάτι που αξίζει. Μέχρι 40 το άτομο έχω δώσει σε ψαράδικο μαζί με ποτά.

 

Ούτε εγώ πάω σε τέτοια μαγαζιά 

 

Όμως δε λέω ότι δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους, λέω απλά ότι δε τα σηκώνει η τσέπη μου :) :) 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε εγώ πάω σε τέτοια μαγαζιά

 

Όμως δε λέω ότι δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους, λέω απλά ότι δε τα σηκώνει η τσέπη μου :) :)

Η μπορεί να τα σηκώνει αλλά προτιμώ να τα δίνω αλλού υπάρχει αυτη η σκέψη? Αντί πχ να πηγαίνω σε ταβέρνα 1 φορά τη βδομάδα το κάνω 1 φορές στις 2 βδομάδες και πάω σε κάποιο πιο ακριβό. Αλλά δεν έχει πολύ νόημα ούτε το φαΐ είναι καλύτερο απλά πληρώνεις τη φίρμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι ισοπεδωση των παντων , φιρμα και marketing!

 

Να ετοιμασετε τις παρατηρησεις σας να τις υποβαλετε στο Michelin, να ξεστραβωθουν και αλλοι!!!

 

20€ λεει για καλο μαγαζι.... που 20€ δινεις για πλακα στα fridays. Whatever....

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

πληρώνεις τη φίρμα.

Καλα δεν ειναι και ετσι, υποτιθεται πληρωνεις καποια standards σε εστιατορια που ειναι αρκετα ακριβότερα απο τον μεσο ορο. :)

 

Ενηγουεη για να πω και κατι οντοπικ, δεν εχει τυχει να παω σε μαγαζι με απεριόριστη κατανάλωση αλλα αυτο που λέει ο phanispal σχετικα με το οτι μπορεις να δοκιμάζεις πολλα και διαφορα, εχει εδιαφερον αν υπάρχει ποικιλια

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα δεν ειναι και ετσι, υποτιθεται πληρωνεις καποια standards σε εστιατορια που ειναι αρκετα ακριβότερα απο τον μεσο ορο. :)

 

Ενηγουεη για να πω και κατι οντοπικ, δεν εχει τυχει να παω σε μαγαζι με απεριόριστη κατανάλωση αλλα αυτο που λέει ο phanispal σχετικα με το οτι μπορεις να δοκιμάζεις πολλα και διαφορα, εχει εδιαφερον αν υπάρχει ποικιλια

Υποτίθεται. Υπάρχουν και αυτά που ναι αξίζουν και έχουν πρώτη ποιότητα φαγητού service κτλ αλλά θέλει ψάξιμο ειδικά στην Ελλάδα έχουμε αρκετούς μπαταχτσιδες. Αν έρθεις από Θεσσαλονίκη φίλε μου περνα από το παραπάνω εστιατόριο που έγραψα και μετά γράψε τις εντυπώσεις σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20€ λεει για καλο μαγαζι.... που 20€ δινεις για πλακα στα fridays. Whatever....

Και λιγα λες !!

Εδω ρε Μαργαρίτα έκανα το έγκλημα και πήγα τον Ιούνιο να φάω σε αυτές τις παράγκες που έχουν φτιάξει πάνω στην θάλασσα  στο καβούρι, φαγαμε δυο άτομα οτι πιο ελεεινό κ τρισάθλιο έχω φάει ποτέ στην ζωή μου κ έδωσα 45 !!!

 

Ισα που ακούμπησα τις κατεψυγμένες αηδίες που μας φέραν για ποικιλία θαλασσινών κ είχα θέμα με το στομάχι μου δυο μέρες!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...