Προς το περιεχόμενο

Μαγαζια με απεριοριστο φαγητο και ποτο με 13 euro! Aποψεις


eidikos33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω φαει στον Καπετανιο στα Κατω Πετραλωνα. Τιμη για καποιες ημερες της εβδομαδας ειναι 12 ευρω με κρασι μεσα.

 

Υποψην οτι περιλαμβανει και ζωντανη μουσικη. Οτιδηποτε φαγαμε ηταν εξαιρετικο και περιεργως για τετοιου τυπου μαγαζια η εξυπηρετηση στην αλλαγη πιατων και κρασιου ηταν πολυ γρηγορη.

 

 

Επισης εχω φαει στο Κεφτες και δεν φταις στην Γλυφαδα. Καλη κουζινα, απεριοριστη μπυρα, αλλα πολυ μικρες μεριδες και μεγαλη καθυστερηση στην αλλαγη των πιατων.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 414
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παντως στην περιοχη μου ηταν μια πιτσαρια τις "καλες" εποχες που ειχε μπουφε , φανταζομαι πιτσα και λοιπες αηδιες, στα 8 ευρω no limits επισης.. αλλα εκλεισε... οποτε μαλλον δεν ειναι πετυχημενη συνταγη το ολο concept...  μιλαω για χανια, περιοχη δικαστηρια αλλα δεν θυμαμαι ονομα πιτσαριας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πιστευω οτι 13 ευρω για να φας ψαρικα δεν ειναι πολλα λεφτα τωρα αμα συγκρινει καποιος το αιγαιο πελαγος με το βαρουλκο τοτε τι να πω...

 

Εμεις ειπαμε να συγκρινουμε παρομοια μαγαζια που σερβιρουν τα ιδια πιατα..

 

ο Διασημος για παραδειγμα εχει 8 ευρω την καβουροσαλατα αξιζει να πας να φας εκει? και εξω εχει 3-4 μεγαλες πινακιδες και λεει ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΨΑΡΙΚΩΝ 3 ΑΤΟΜΩΝ 12 ΕΥΡΩ! και μπηκα μεσα και μου ελεγαν κατι κουφα οτι ισχυει μεχρι τις 10 το πρωι!

 

χαχαχαχαχα

 

επιτρεπεται αυτο απο τον διασημο?

 

οι ταμπελες ακομα υπαρχουν...φουλ παραπλανηση για να κατσεις!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικα δεν εχω καλη εμπειρια απο την πιτσα χατ, φουλ στην πουστια:

1) θελαμε να παραγγειλουμε τις επομενες και μας ειπαν οτι επρεπε να τελειωσουμε αυτες που τρωγαμε (εντελως και ολοι!)

για να παραγγειλουμε τις επομενες (κι αντε περιμενε να τις ψησουν και παει η ορεξη κλπ)

2) μας βαλαν χερι επειδη αφησαμε τις κορες, ελεος!

 

εντωμεταξυ, κλασσικη πουστια ηταν και αυτοι που εσκαγαν με τα ταπερ και τα γεμιζαν με τα κομματια της πιτσας,

και παραγγελναν αλλη

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι ακριβώς.

Σε καμιά περίπτωση η όποια προσφορά (και δεν αναφέρομαι μόνο στο φαγητό αλλά και στα συνεργεία, στους ελαιοχρωματιστές, κλπ) δεν σημαίνει (και ούτε πρέπει να δεχόμαστε) κατώτερο προϊόν ή υπηρεσία.

 

Ναι, in other news βέβαια, όταν κάποιος «τα σκάει χοντρά» για ένα προϊόν, μια παροχή/υπηρεσία, για κάποιο λόγο έχει περισσότερες απαιτήσεις και αν γίνει κάτι είναι σε φάση «δεν έδωσα τόσα λεφτά για να μην...» και «κοίτα να δεις, έδωσα τόσα και έγινε αυτό».

 

Τώρα πώς γίνεται όταν πάει εν γνώσει του κάπου αρκετά οικονομικά να έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων και να απαιτεί το καλύτερο/βέλτιστο, ένας θεός ξέρει.

 

Ούτε έβαλε κανέναν με το ζόρι μέσα το (κάθε) Αιγαίον να τον ταΐσει. Μόνος του μπήκε.

 

Ή μήπως στα ακριβά εστιατόρια δεν ξύνει τα παπάρια του ο μάγειρας και μετά πιάνει τα υλικά; Μπα, σιγά μη γίνεται.

 

Θέλει και λίγο φιλτράρισμα το πράγμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν 2 ατομα, εκει που θα εκαναν λογαριασμο 40 ευρω, μπορουν να πληρωσουν 26

-διχως να φανε 'του σκασμου': ας μπει πλαφον(!), μεγιστος αριθμος πιατων/ατομο-

ομως με την ιδια απολυτως ποιοτητα μενου αυτο εχει νοημα, διαφορετικα οχι πολυ..

:shifty:

 

Παλιοτερα -και παντως σιγουρα σε εποχες οχι "κρισης"- το 'χε κανει ακριβως ετσι,

η PIZZA HUT. Αν θυμαμαι σωστα υπηρχε και η επιλογη @ μενου καταστηματων:

"τρωτε, οσες πιτσες(!) θελετε, με Χ ποσο (που δεν ηταν, ομως, ιδιαιτερως φθηνο)",

τις εβλεπες, να ετοιμαζονταν, αμεσα μπροστα σου, με/απο τα ιδια ακριβως υλικα,

και καμια διαφορα, σε μεγεθος, ή ποσοτητα -αλλα δεν ισχυε, για take away, χεχε!

:-)

[Μαλιστα η συγκεκριμενη επιλογη, ηταν και διαφημιστικο κερδος για την αλυσιδα]

 

 

 

Απλά δεν επέλεγες και σου έφερναν ό,τι γεύση να ναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, in other news βέβαια, όταν κάποιος «τα σκάει χοντρά» για ένα προϊόν, μια παροχή/υπηρεσία, για κάποιο λόγο έχει περισσότερες απαιτήσεις και αν γίνει κάτι είναι σε φάση «δεν έδωσα τόσα λεφτά για να μην...» και «κοίτα να δεις, έδωσα τόσα και έγινε αυτό».

 

Τώρα πώς γίνεται όταν πάει εν γνώσει του κάπου αρκετά οικονομικά να έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων και να απαιτεί το καλύτερο/βέλτιστο, ένας θεός ξέρει.

 

Ούτε έβαλε κανέναν με το ζόρι μέσα το (κάθε) Αιγαίον να τον ταΐσει. Μόνος του μπήκε.

 

Ή μήπως στα ακριβά εστιατόρια δεν ξύνει τα παπάρια του ο μάγειρας και μετά πιάνει τα υλικά; Μπα, σιγά μη γίνεται.

 

Θέλει και λίγο φιλτράρισμα το πράγμα.

 

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το "απαιτεί το καλύτερο" αλλά υπάρχουν διαβαθμίσεις.

Ναι, όταν θα πάω (και θα τα σκάσω) στο εστιατόριο που πήρε τους "σκούφους" από το αθηνόραμα, θα έχω την απαίτηση να μην έχει στραβοπέσει η σως και χαλάει το σχέδιο ούτε να είναι στραβοκομμένο το ψωμί, πράγματα που δεν θα τα ζητήσω από το "κεφτές".

Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή το "κεφτές" (τυχαία αναφορά στο όνομα) έχει προσφορά ή το κινέζικο έβγαλε μπουφέ πρέπει το γκαρσόνι να είναι μες τις λαδιές ή το ψωμί προπέρσινο.

Η όποια προσφορά έχει την έννοια ότι "θα σου δώσω σε καλύτερη τιμή το ίδιο πράγμα/υπηρεσία που κανονικά στοιχίζει περισσότερο".

Απλά δεν επέλεγες και σου έφερναν ό,τι γεύση να ναι.

 

Επειδή όπως είπα, "τίμησα" αρκετά τη συγκεκριμένη προσφορά να σου πω ότι υπήρχαν δύο προσεγγίσεις (ανάλογα το κατάστημα).

Σε άλλα γινόταν αυτό που λες αλλά στα περισσότερα διάλεγες εσύ τι πίτσα ήθελες κάθε φορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Η όποια προσφορά έχει την έννοια ότι "θα σου δώσω σε καλύτερη τιμή το ίδιο πράγμα/υπηρεσία που κανονικά στοιχίζει περισσότερο".

 

 

Ναι, αλλά αν η προσφορά είναι too good to be true, συνήθως δεν είναι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, αλλά αν η προσφορά είναι too good to be true, συνήθως δεν είναι...

 

Δυστυχώς στο μυαλό του έλληνα επιχειρηματία προσφορά ίσον όχι απλά ξεσκαρτάρισμα, αλλά ξεσκαρτάρισμα από προϊόν που κανονικά θα πέταγε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, in other news βέβαια, όταν κάποιος «τα σκάει χοντρά» για ένα προϊόν, μια παροχή/υπηρεσία, για κάποιο λόγο έχει περισσότερες απαιτήσεις και αν γίνει κάτι είναι σε φάση «δεν έδωσα τόσα λεφτά για να μην...» και «κοίτα να δεις, έδωσα τόσα και έγινε αυτό».

 

Τώρα πώς γίνεται όταν πάει εν γνώσει του κάπου αρκετά οικονομικά να έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων και να απαιτεί το καλύτερο/βέλτιστο, ένας θεός ξέρει.

 

Ούτε έβαλε κανέναν με το ζόρι μέσα το (κάθε) Αιγαίον να τον ταΐσει. Μόνος του μπήκε.

 

Ή μήπως στα ακριβά εστιατόρια δεν ξύνει τα παπάρια του ο μάγειρας και μετά πιάνει τα υλικά; Μπα, σιγά μη γίνεται.

 

Θέλει και λίγο φιλτράρισμα το πράγμα.

Γιατί δικαιολογείς την κακη υπηρεσία επειδή έχει χαμηλές τιμές;

 

Ούτε έβαλε κανενας με το ζόρι στο Αιγαίον (τυχαίο όνομα δεν έχω πάει ποτέ) προσφορά στα 13€. Από τη στιγμή που πληρώνεις το 100% της τιμής που έχει αποφασίσει το ίδιο μαγαζί πρέπει να απαιτείς το 100% της υπηρεσίας. Το να κάνουν οι σερβιτόροι τα κορόιδα και να αφήνουν τα μισά πιάτα έξω για να μην τους βάλεις μέσα, να νερωνουν τα ποτά να τηγάνι ζουν στο ίδιο λάδι πατάτες γαρίδες κολοκυθοκεφτέδες, να σου προσφέρουν σαρδέλα ένα βήμα πριν την αποσύνθεση και να τιγκάρουν το φαγητό στη σόδα να αφήνουν τις τουαλέτες βρώμικες ή οτιδήποτε για να ρίξουν το κόστος δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά δικό τους.

 

Η προσφορά είναι ο τροπος του να σε φέρει στο μαγαζί όχι disclaimer κακής υπηρεσίας

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην ελλάδα δεν έχουμε κουλτούρα στον ιδιωτικό τομέα απο τελευταίο συνοικιακό μαγαζάκι μέχρι την "μεγαλύτερη" "εταιρία" είμαστε στην αρπαχτή και στην ξεπέτα...

 

Τέτοια μαγαζιά (αν και αμφιβάλω αν γίνονται σωστά μόνο και μόνο στην περίπτωση που τα έχουν έλληνες -όχι ότι όλοι οι ξένοι είναι άγιοι απλά αν είναι έλληνες τότε η πιθανότητα εκτινάσσεται στατιστικά κατα την προσωπική μου άποψη - )  ειναι ενα πολύ καλό βήμα στον χώρο της εστίασης για να ξυπνήσουν οι μπέηδες και να αρχίσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστική...

 

στην επαρχεία ειδικά, εν έτη 2017 υπάρχουν μαγαζιά:

 

που όχι μόνο σου δίνουν κυριολεκτικά βρόμικα φαγητά έως απαίσια αλλά έχουν επίσης το θράσος να στα χρεώνουν με τιμές 5 αστέρων παραθαλάσσιου ξενοδοχείου...

 

που δεν δίνουν αποδείξεις

 

που δεν δίνουν χαρτοπετσέτες κτλ (ακόμη και αν τους το πεις και συμφωνήσουν τηλεφωνικά ή μέσω internet)

 

που δεν δέχονται κάρτες/paypal κτλ

 

που δεν έχουν ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

 

που δεν έχουν ΕΠΙΛΟΓΕΣ στα αναψυκτικά (πχ γράφει στο μενού σόδα... τώρα αν μιλάμε για μεταλλικό νερό σουρωτή τούμπορκ κτλ πολλά ζητάς.. μετά κοκόλα.. μόνο την classic/κόκκινη.. αν είσαι διαβητικός ή απλά σαρέσει η άλλη γεύσης ή για κάποιο λόγο δεν θες να καταναλώσεις ζάχαρη πολλά θες.... πορτοκαλάδα. αυτά.. α και νερό 500 ml 50 με 1 ευρώ... )

 

που ακόμη και σε πόλη 20000 κατοίκων να είσαι με αποστάσεις χωριού 30-40 λεπτά θα κάνει μια παραγγελία για να σου έρθει

 

που έχουν μόνο μικρές ποσότητες αναψυκτικών.. δηλαδή ακόμη να καταλάβουν ότι η ποσότητα της κατανάλωσης φαγητού συνδέεται άμεσα με την ευελιξία των αναψυκτικών/ποτών... δεν πρόκειται κάποιος να πάρεις πίτσ γίγας και να την βγάλει με ένα κουτάκι 330ml ούτε πρόκειται να χρεωθεί 3 κουτάκια που τα έχουν ο κούκος αηδόνι για να κάνει την δουλειά του και ειδικά οταν δεν έχουν την επιλογή που θέλει και την μάρκα του!! Σε πολλά μαγαζιά μάλιστα στο εξωτερικό συναντάς το φαινόμενο του να σου δίνουν ΟΣΟ ΘΕΣ να πιείς ΟΤΙ ΘΕΣ να πιεις τζάμπα... γιατι έτσι καταναλώνεις περισσότερο φαί..

 

και ας μην κοροϊδευόμαστε ΖΑΧΑΡΟΝΕΡΟ είναι ή (στην περίπτωση μπύρας) νερό με μύκητες χόρτων... ειναι ευτελούς αξίας (και 45 λεπτά να τα πουλάνε ένα κέρδος μικρό θα το έχουν) παρόλα αυτά τα μεταχειρίζονται σαν χρυσάφι.

 

και όπου δεν έχουν τέτοια πολιτική πάλι σου προσφέρουν όλα τα μεγέθη σε φθηνή τιμή.

 

Ποσότητες... στα ελληνικά μαγαζιά αν παραγγείλεις πολλά (δεν μιλάω σε χy ταβέρνες το καλοκαίρι που ίσως κεράσουν κάτι μιλάω για την πλειοψηφία των ντελίβερι ) είναι σαν να σε τιμωρούνε αντί να σε επιβραβεύουν... το μεγαλύτερο μέγεθος συνήθως δεν συμφέρει απο άποψη ποσότητας τιμής και αν πάρεις δύο τρία ή δεν θα έχεις καθόλου έκπτωση ή θα έχεις μια αστεία έκπτωση πχ στις 3 πίτσες γίγας δώρο ένα κουτάκι ...

 

--------------

 

Την μπίζνα του φαγητού την ξέρουν πολύ καλά οι αμερικάνοι γιαυτο και έχουν εκατομμύρια καταστήματα απο διάφορες αλυσίδες τους σε όλο τον κόσμο... αλλά κανένας δεν τους παρατηρεί...ακόμη και τα mac ελλάδας (αυτά που δεν τα έχουν αμερικάνοι) κάνουν το κεφαλιού τους και μετά αναρωτιούνται γιατι τους φάγανε τα άλλα delivery (πχ δεν έχουν ετοιμοπαράδοτα μπέργκερ και πρέπει να περιμένεις να στα κάνουν δεν έχουν καμία απο τις προσφορές των κανονικών Μακντόναλντς κτλ κτλ )

 

Το fastfood είναι θέμα ταχύτητας, ποιότητας (μην πεταχτούν τώρα όλοι οι δήθεν καλοφαγάδες... άλλο το γκουρμέτ και το καλό μαγείρεμα και άλλο η ποιότητα και υγιεινή στα υλικά ) και ποσότητας με σκοπό να βγεί κέρδος απο την μεγάλη κατανάλωση όχι απο το χούφτωμα περιστασιακών κορόιδων ή ανθρώπων που ατυχήσανε και δεν προλάβανε να μαγειρέψουνε σπίτι τους...

 

Πρίνου κτλ γιατι πατώσανε;; γιατι χουφτώνανε χωρίς λόγο.... για να πάρεις τις μικρές μερίδες τους κάθε μέρα σου έβγαινε κοντά 20 ευρώ η ήμερα... ενώ θα μπορούσε να βγαίνει με 10  αλλά προτιμότερο είναι να πληρώνουμε διαφημήσεις να πληρώνουμε πρίχτες στα τηλέφωνα και να κλέβουμε στα υλικά κτλ  παρά να στήσουμε μια μεγάλη efficient  κουζίνα με έναν ιατρό έναν χημηκό και έναν διατροφολόγο υπεύθυνους και να αγοράζουμε μεγάλες ποσότητες πρώτες ύλης και να πουλάμε υγιεινά θρεπτικά μαγειρευτά σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή και βγάζουμε κέρδος απο την ποσότητα γιατι έτσι θα μας προτιμούσανε ένα σωρό κόσμος απο φοιτητές μέχρι και εργαζόμενες μητέρες κτλ και όλα αυτά με το word of mouth και χωρίς πρήχτές να υπόσχονται χαζομάρες πχ χάσιμο 10 κιλων σε ένα μήνα με σκοπό να σου σπρώξουν σάπιο πράμα σε τιμή χρυσού........

 

αλλά αν δεν ήμασταν της αρπαχτής θα ήμασταν τώρα σε κρίση;... τέσπα πάρα πολλά έγραψα (για να χωνέψω το σάπιο κομμάτι μουσακά που παρήγγειλα και που μου το χρεώσανε 7.5 ευρώ χωρίς καν ενα πλαστικό πιρουνάκι)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δικαιολογείς την κακη υπηρεσία επειδή έχει χαμηλές τιμές;

 

Ούτε έβαλε κανενας με το ζόρι στο Αιγαίον (τυχαίο όνομα δεν έχω πάει ποτέ) προσφορά στα 13€. Από τη στιγμή που πληρώνεις το 100% της τιμής που έχει αποφασίσει το ίδιο μαγαζί πρέπει να απαιτείς το 100% της υπηρεσίας. Το να κάνουν οι σερβιτόροι τα κορόιδα και να αφήνουν τα μισά πιάτα έξω για να μην τους βάλεις μέσα, να νερωνουν τα ποτά να τηγάνι ζουν στο ίδιο λάδι πατάτες γαρίδες κολοκυθοκεφτέδες, να σου προσφέρουν σαρδέλα ένα βήμα πριν την αποσύνθεση και να τιγκάρουν το φαγητό στη σόδα να αφήνουν τις τουαλέτες βρώμικες ή οτιδήποτε για να ρίξουν το κόστος δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά δικό τους.

 

Η προσφορά είναι ο τροπος του να σε φέρει στο μαγαζί όχι disclaimer κακής υπηρεσίας

 

Δε διαφωνώ κάπου, ούτε είπα ότι έτσι πρέπει να γίνεται.

 

Αλλά όταν τα ίδια κάνουν και οι άλλοι που τους πληρώνεις «κανονικά», ε τι περιμένεις μετά;

 

Δηλαδή εσύ έχεις πάει σε πολλές ταβέρνες που τηγανίζουν με φρέσκο λάδι.

 

Αυτό δε σημαίνει ότι ο πιο φθηνός δικαιολογείται να κάνει χειρότερα, αλλά όταν ο μέσος έλληνας πάει σε ταβέρνες και χρυσοπληρώνει μούφα φαΐ, τις περισσότερες φορές χωρίς να γκρινιάξει, μου χτυπάει κάπως άσχημα να του έρχεται η θεία φώτιση όταν πάει στον Ψητό Μπακαλιάρο.

 

Η ένστασή μου δηλαδή έγκειται στη γενικότερη καταναλωτική συνείδηση που έχουμε ως λαός.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το "απαιτεί το καλύτερο" αλλά υπάρχουν διαβαθμίσεις.

Ναι, όταν θα πάω (και θα τα σκάσω) στο εστιατόριο που πήρε τους "σκούφους" από το αθηνόραμα, θα έχω την απαίτηση να μην έχει στραβοπέσει η σως και χαλάει το σχέδιο ούτε να είναι στραβοκομμένο το ψωμί, πράγματα που δεν θα τα ζητήσω από το "κεφτές".

Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή το "κεφτές" (τυχαία αναφορά στο όνομα) έχει προσφορά ή το κινέζικο έβγαλε μπουφέ πρέπει το γκαρσόνι να είναι μες τις λαδιές ή το ψωμί προπέρσινο.

Η όποια προσφορά έχει την έννοια ότι "θα σου δώσω σε καλύτερη τιμή το ίδιο πράγμα/υπηρεσία που κανονικά στοιχίζει περισσότερο".

 

Κανονικά έτσι θα έπρεπε να γίνεται, αλλά δε γίνεται. Δες και πιο πάνω σχετικά με την ένστασή μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε διαφωνώ κάπου, ούτε είπα ότι έτσι πρέπει να γίνεται.

 

Αλλά όταν τα ίδια κάνουν και οι άλλοι που τους πληρώνεις «κανονικά», ε τι περιμένεις μετά;

 

Δηλαδή εσύ έχεις πάει σε πολλές ταβέρνες που τηγανίζουν με φρέσκο λάδι.

 

Αυτό δε σημαίνει ότι ο πιο φθηνός δικαιολογείται να κάνει χειρότερα, αλλά όταν ο μέσος έλληνας πάει σε ταβέρνες και χρυσοπληρώνει μούφα φαΐ, τις περισσότερες φορές χωρίς να γκρινιάξει, μου χτυπάει κάπως άσχημα να του έρχεται η θεία φώτιση όταν πάει στον Ψητό Μπακαλιάρο.

 

Η ένστασή μου δηλαδή έγκειται στη γενικότερη καταναλωτική συνείδηση που έχουμε ως λαός.

Γι αυτό είμαστε γενικα μαλακες που τα ανεχόμαστε.

 

Υπάρχουν εστιατόρια που τηγανιζουν σε φρέσκο λάδι και δεν έχω πρόβλημα να τους πληρώσω παραπάνω ή έστω να μου δώσουν επιλογή αν θέλω Α Β η Γ ποιότητα.

 

Φέτος τσακώθηκα στις διακοπές με ταβερνιάρη που προσπαθούσε σαν κραχτης να με βαλει στο μαγαζί και όταν του είπα γιατί χρεώνεις 90€ το μπαρμπούνι το επιχείρημα του ήταν ότι το τρως στο κύμα και βλεπεις θάλασσα. του είπα ευγενικά κύριε Μαλακα δεν πουλάς θάλασσα η θάλασσα είναι δικια μου για να παρεις τα 90€ πρέπει να τα πληρώσω για κάτι που αξίζει 90€ και όχι να με βαλειν να τρώω στο χάρτινο τραπεζομάντηλο με τα ίδια μαχαιροπήρουνα σε ένα ψάρι που είχε ψηθεί στην ίδια σχάρα με τον δίπλα που παράγγειλε κοτόπουλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

 

ο Διασημος για παραδειγμα εχει 8 ευρω την καβουροσαλατα αξιζει να πας να φας εκει? 

 

Σουρίμι ή κατεψυγμένο από το 1940? :P 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς στο μυαλό του έλληνα επιχειρηματία προσφορά ίσον όχι απλά ξεσκαρτάρισμα, αλλά ξεσκαρτάρισμα από προϊόν που κανονικά θα πέταγε.

Αφού ξέρεις και ποια είναι η νοοτροπία, τι νόημα έχει να πηγαίνεις σε τέτοια μαγαζιά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...