Προς το περιεχόμενο

Μαγαζια με απεριοριστο φαγητο και ποτο με 13 euro! Aποψεις

eidikos33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
16 ώρες πριν, phanispal είπε

Δεν έχω πάει, αλλά λέει ότι μόνο οι βαρελίσιες είναι στην προσφορά, που στο συγκεκριμένο είναι ψιλοαδιάφορες.

Η Warsteiner και η Konig αδιάφορες μπύρες;;; :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

33 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

oτι ζητουσες στο εφερναν? επισης ειχε κοσμο το μαγαζι?

πήγα καθημερινή νωρίς οπότε ήταν χαλαρά, σ.κ. γίνεται χαμός έχω ακούσει.

όσον αφορά τις παραγγελίες όσο βλέπουν ότι τρως σου φέρνουν ότι ζητάς, αν δουν ότι αρχίζουν να μένουν φαγητά στο τραπέζι σταματάνε και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου για να μη πάει χαμένο.

μπύρες πάντως μικρό ποτήρι (200-250 μλ) ήπια 5 κι όλες τις έφεραν με χαμόγελο.

το μόνο ασχημο είναι οι τηγανιτές πατάτες, τελείως προκάτ!

• Like 1

Καλα παιδια 13 ευρω δεν ειναι και λιγα θεωρω γενικα για φαγητο οχι οτι ειναι και πολλα αλλα δεν ειναι και τζαμπα,γιατι να ντραπει κανεις να παραγγειλει αν τα φαει αυτα που θα παραγγειλει?

• Like 1

53 λεπτά πριν, GenesisX είπε

Η Warsteiner και η Konig αδιάφορες μπύρες;;; :o

Εννοώ ότι δεν αποτελούν και δυνατά «χαρτιά», άλλες μπιραρίες έχουν πιο δυνατά βαρέλια, συν ότι δεν έχει μια μοναστηριακή.

19 ώρες πριν, savvas81 είπε

Από τότε δε πάτησα ούτε στο Νησί, ούτε σε κανένα άλλο με προσφορά  'φάε όσο μπορείς' .

Το Νησι κραταει καλα απο κοσμο και αυτο σημαινει κατι... Απο την αλλη μπορει αυτα που γραφεις να ειναι υποκειμενικα ή  οντως να ειναι και ετσι..

Το Νησι εχει καλες αλλα και κακες αξιολογησεις που σημαινει οτι δεν κραταει σταθερη ποιοτητα ή καποιοι κρινουν συμφωνα με τις δικες τους απαιτησεις...

19 ώρες πριν, Social Nick είπε

Παιδιά, εδωπέρα που είμαι στη Ιταλία, υπάρχουν εστιατόρια σούσι με μενού all you can eat, που με 11,50 ευρώ τρως όσο θες, κυριολεκτικά. Στην Αθήνα υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Σου προτεινω αυτο με πολλες και καλες αξιολογησεις..! Παπαφλέσσα 1-3, Γαλάτσι

HA LONG BAY

5 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Το Νησι κραταει καλα απο κοσμο και αυτο σημαινει κατι... Απο την αλλη μπορει αυτα που γραφεις να ειναι υποκειμενικα ή  οντως να ειναι και ετσι..

Το Νησι εχει καλες αλλα και κακες αξιολογησεις που σημαινει οτι δεν κραταει σταθερη ποιοτητα ή καποιοι κρινουν συμφωνα με τις δικες τους απαιτησεις...

Θα διαφωνήσω στο ότι δεν κρατάει σταθερή ποιότητα .

Απ' όσο θυμάμαι η ποιότητα των πιάτων του είναι πάντα μέτριο πως το κακό ( όχι όμως χάλια ) και δεν νομίζω αυτό να αλλάζει ανάλογα την μέρα. 

Αυτό που κάνει την διαφορά είναι : Oτι ο κόσμος το επιλέγει ως κάτι διαφορετικό ενώ δεν θα έπρεπε γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που απ την αρχή θα χαλαστούν! και έτσι θα κάνουν μια λάθος κριτική-αξιολόγηση βασισμένη πάνω στα δικά τους κριτήρια .  Αν απ την άλλη φας τον μισό κατάλογο και χόρτα να φας πάλι πόνους στο στομάχι θα έχεις  δλδ ένας κανονικός άνθρωπος δεν μπορεί ουσιαστικά να κάνει τόση μεγάλη κατανάλωση ώστε να θεωρηθεί ζημιά για το μαγαζί ...εκτός αν κάνεις ζημιά στον ίδιο πρώτα και κάτσει να φάει μέχρι να σκάσει!

Να δώσω και 2 παραδείγματα:  

Tι θέλω να πω, αν πχ, πάνε 3 κοπέλες που είναι 55 κιλά συνολικά περίπου  (πόσο να φάνε και πόσο να πιούνε? ). .. και θα σκάσουν στο τέλος 39€ ποσό με το οποίο θα μπορούσαν να φάνε στα περισσότερα εκτός γκουρμέ μαγαζιά . ( εκεί θα πουν χάλια ποιότητα για αυτά που φάγαμε ...ωστόσο η φιλοσοφία είναι άλλη δεν στηρίζονται στην ποιότητα αλλά σε μαζική ποσότητα με κάποιες υποχωρήσεις κι όλας 

Αν απ την άλλη  πάνε τώρα 3 μαντράχαλοι 120κιλά ο καθένας ... ε εκεί είναι μ#4α και μόνο όταν θα έχουν φάει τον μισό κατάλογο και θα έχουν πιει μέχρι να πέσουν κάτω να πουν δεν ήταν και καλής ποιότητας! :D  προφανώς παίδες με 39€ ούτε σε σουβλατζίδικο δεν θα έτρωγαν όχι να λένε και για ποιότητα θαλασσινών ( να έχουμε και ένα μέτρο στο τι λέμε )

Προσωπικά δεν πάω γιατί και ο κόσμος που βγαίνω τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει το φαγητό οπότε δεν αξίζει για κέρδος 5-10€ να πάμε εκεί και να ταλεπωρηθούμε , αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάποιον άλλον μπορεί να κάνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα για μένα όπως έχω ξαναπεί είναι ότι και στα περισσότερα φαγάδικα δεν τρως απαραίτητα καλύτερα.

Η διαφορά είναι ότι δεν είναι τόσο χύμα, δεν πάνε να σου πασάρουν προσφορά, αλλά εξυπηρέτηση και (πολλές φορές δήθεν) ποιότητα και βέβαια όλη η ψυχολογία του πελάτη είναι διαφορετική.

Συν ότι υπάρχουν εκείνοι που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αρνητικά προκατειλημμένοι και πάνε κι αρχίζουν τις συγκρίσεις πριν καν μπουν και κάτσουν.

Βέβαια υπάρχει και το άλλο άκρο, εκείνοι που και μόνο επειδή θεωρούν ότι τους παρέχεται κάτι που θεωρούν προσφορά, (θέλουν να) τα βλέπουν όλα ωραία.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση για μένα, που θεωρώ ότι το βλέπω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ.

Έχω ξαναγράψει εδώ ότι το μεγαλύτερο ατού σε τέτοια μαγαζιά είναι η δυνατότητα που σου δίνει να δοκιμάσεις τα πάντα, πρώτον αφού σε χρεώνει εφάπαξ, και δεύτερον λόγω των μικρών μερίδων. Δε θα με χαλούσε καθόλου να πήγαινα και σε άλλα μαγαζιά (ποιοτικότερα αν θέλουν κάποιοι), και να είχαν μικρές μερίδες, αλλά με ακριβώς τις ανάλογες τιμές. Τι να το κάνω να μου φέρουν μια γαβάθα γαύρο τηγανιτό, αν θέλω να δοκιμάσω άλλα 8 πιάτα. Θα πρέπει να πάω πάρα πολλές φορές στο ίδιο μαγαζί για να πω ότι δοκίμασα όσα ήθελα.

Επεξ/σία από phanispal

Στο νησι και στα πιατακια δεν ειναι και τοσο μικρες οι μεριδες παντως φυσικα δεν θα τις ελεγα μεγαλες προς θεου! Αλλα απο την στιγμη που μπορεις να παραγγειλεις οσες θες δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα σε αυτο το ζητημα,παντως 6 γαριδες βαζουν πχ στις τηγανιτες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

• 5 εβδομάδες αργότερα...

το νησι μια χαρα ειναι ωραιοτατα φαγητα εχει 3 ατομα (3 γαριδες -3 μυδια-3 καλαμαρια-3 μυδοπιλαφα-σαλατα-2 καβουροσαλατες-3 πατατες-3 βεργινες και 2 τσιπουρα) με 39€  που να τα βρεις αλλου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...