NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά δε νομίζω να υπάρχει κάποιο μαγαζί που να περιλαμβάνει μπύρες Πιατάκια στο Αιγάλεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μην λεμε τα αυτονοητα.. Ποσοι ειναι αυτοι στις μεγαλες πολεις που μπορουν να προμηθευονται τροφημα απο χωριο??? Δεν βγαινει συζητηση οταν ο καθενας μιλαει με το εγω.. Ο καθενας θελει το νοστιμο και το ποιοτικο αλλα προσπαθουμε να βρουμε τη χρυση τομη.. οταν ομως ο αλλος πεταει με ανεση αυτα με τα 13ε ειναι σαβουρες.. δεν περναω ουτε απεξω.. αυτα ειναι καρκινος.. δεν θα κατσω και γω να παιξω με τις λεξεις.. Τετοια ατομα μου βγαζουν οτι μονο για διατροφη χαλανε minimum 300ε το μηνα! Και ναι δεν χρειαζεται να εισαι πλουσιος για να πας απο καταθλιψη και ενας που ειχε μαθει να περναει με 1500ε και του τα πας 500 θα χασει τη γη κατω απο τα ποδια του..! http://fanpage.gr/viral/alithies/zoun-120-chronia-arrostenoun-spania/ Δεν είναι πολλοί όσοι έχουν αυτή την δυνατότητα στις πόλεις αλλά όχι τόσο πολύ επειδή δεν έχουν γνωστούς ή κάποιον να τους βοηθήσει σε αυτό αλλά επειδή δεν έχουνε τον χρόνο να ασχοληθούνε, το προηγούμενο Πάσχα είχανε φέρει στον θείο μου 2 μεγάλα δοχεία με λάδι από χωριό, το ένα μας το έδωσε εμάς το κρατήσαμε πολύ καιρό, γενικά τρόποι υπάρχουν, τώρα αν πάμε σε άλλα είδη όπως το κρέας εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά μπορεί να έχεις γνωστό σου χασάπη ή μανάβη που να προμηθεύεται κρέατα από συγκεκριμένο μέρος και να βρεις μια λύση, το ίδιο ισχύει και με άλλα πράγματα όπως τα αυγά, ο μέσος πολίτης της πόλης βέβαια δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί και να ψάξει, τα αγοράζει όλα από το super market και γυρνάει κουρασμένος σπίτι με υποχρεώσεις δουλειές και ένα σωρό, εδώ αγοράζεις κρέας από χασάπικο εντελώς τυχαίο, ψήνεις και ένα κατεψυγμένο σε πακέτο από το super market και η διαφορά είναι η μέρα με την νύχτα. Για τα μαγαζιά με τα 13ευρώ, πιστεύω οτι η πλειοψηφία έχουν μέτριας με κακής ποιότητας φαγητό, ούτε εγώ θα πήγαινα απ' την στιγμή που χορτάινω και γεμίζω το στομάχι μου με 10-11 ευρώ από το τοπικό ψητοπωλείο της περιοχής και μαγαζιά που έχουμε εδώ κοντά με καλό φαγητό, είναι τζάμπα κόπος για μένα να τρέξω να πάω σε μαγαζί με τα 13ευρώ και να κάνω διαγωνισμό πολυφαγίας. Τα περι κατάθληψης δεν έχουν σχέση με το θέμα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 αλλά μετά τα 30+ δεν τη γλιτώνει κανένας Χτύπα ξύλο ρε φίλε. Δηλαδή σε καμία 10ετια, να πάω για περουκίνι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Χτύπα ξύλο ρε φίλε. Δηλαδή σε καμία 10ετια, να πάω για περουκίνι; Απο τη μεριά της μητέρας σου πως είσαι; Ο παππούς είσαι είχε μαλλί; Άμα είχε τότε μπορεί και να τη γλιτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Χτύπα ξύλο ρε φίλε. Δηλαδή σε καμία 10ετια, να πάω για περουκίνι; Μωρέ και όλοι μαζί να χτυπάμε ξύλο δεν θα αλλάξει κάτι, αν είναι γραμμένο στο DNA σου δεν τη γλιτώνεις την μετάλλαξη σε ηλιακό θερμοσίφωνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Απο τη μεριά της μητέρας σου πως είσαι; Ο παππούς είσαι είχε μαλλί; Άμα είχε τότε μπορεί και να τη γλιτώσεις. Ο μπαμπάς της μαμάς μου (η οποία είναι βάζελος btw), είχε μαλλί, ναι. Μακάρι να πήρα από κει λοιπόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Σε θρεντ για φαγητο να μιλανε για καραφλες. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΑΥΤΑ! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Σε θρεντ για φαγητο να μιλανε για καραφλες. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΑΥΤΑ! Ο γιατρός μου λέει τρώγε φρούτα να μη κάνεις καράφλα (ΑΕΚ και αυτός)...πως δεν είναι σχετικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά δε νομίζω να υπάρχει κάποιο μαγαζί που να περιλαμβάνει μπύρες Αυτός είναι κι ο λόγος που έκοψα μαχαίρι τέτοιου τύπου μαγαζιά, το ποτό (που δε χρεώνεται) είναι ελεεινό Αν έχετε κανένα κατά νου κανένα, για πείτε Κοίτα εγώ είχα πάει πριν 2 χρόνια σε ένα στο Αιγάλεω που το έλεγαν Το Νησί, τότε μια χαρά είχε! ( Βεργίνα μόνο όμως ) πλέον δεν ξέρω αν ισχύει αλλά απάντησε ο φίλος @NickTG στην πίσω σελίδα ( οπότε μας έδωσε ένα καλό στοιχείο! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Σε θρεντ για φαγητο να μιλανε για καραφλες. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΑΥΤΑ! εγω παντως ενας ακομα να εμφανιστει και να γραψει για τα εστιατορια με αστερια μισελεν που εχει φαει σε τοπικ για ο,τι παρετε 13 ευρω, θα καραφλιασω οντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι πολλοί όσοι έχουν αυτή την δυνατότητα στις πόλεις αλλά όχι τόσο πολύ επειδή δεν έχουν γνωστούς ή κάποιον να τους βοηθήσει σε αυτό αλλά επειδή δεν έχουνε τον χρόνο να ασχοληθούνε, http://www.insomnia.gr/topic/168761-lidl/?p=55940040 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Στο νησι και στα πιατακια που εχω παει πανω απο 6 φορες συνολικα οποτε πηγαινα μετα απο δυο τρεις μερες που ζυγιζομουνα ημουν 3 κιλα παραπανω απο το πολυ φαγητο περιττο να σας πω οτι οποτε φευγω απο το μαγαζι νιωθω οτι σαν να τους εχω κλεψει με αυτα που εχω φαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Στο νησι και στα πιατακια που εχω παει πανω απο 6 φορες συνολικα οποτε πηγαινα μετα απο δυο τρεις μερες που ζυγιζομουνα ημουν 3 κιλα παραπανω απο το πολυ φαγητο περιττο να σας πω οτι οποτε φευγω απο το μαγαζι νιωθω οτι σαν να τους εχω κλεψει με αυτα που εχω φαει Ηταν καλα? Θελω να πω σε γευση τι βαθμολογία βαζεις με αριστα το 10?? Κανα νοστιμο γκαρσόν εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 και στα 2 μαγαζια ηταν ολα τελεια μονο τα μυδια αχνιστα ειχαν μια οσμη σκορδου δεν ειχα ξαναφαει και δεν γνωριζω πως γινονται ολα τα υπολοιπα ειναι τελεια παντως ειδικα ενα που εχει με αυγα ματια ζαμπον και πατατες τηγανιτες ολα τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 με 13€ κανω τα ψωνια απ το σουπερμαρκετ και τρωω 2 για μέρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα