Προς το περιεχόμενο

Μαγαζια με απεριοριστο φαγητο και ποτο με 13 euro! Aποψεις


eidikos33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η υγεια με το μαλλι πως σχετίζονται ακριβως?!

 

Λένε ότι η τριχόπτωση, σχετίζεται με κακή διατροφή, στρες, κτλ. Αλήθεια, κουραφέξαλα, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα εξω στην αγορα ειναι ρευστα.. γι αυτο πρεπει να τρωμε απο κει που ειναι δοκιμασμενο(μας εχουν προτεινει)

Για μενα ειναι στο ιδιο επιπεδο πχ καλο ποιοτικο φαγητο αλλα μου επιασαν τον κ@λο με το φαγητο κακης ποιοτητας..

και λεγοντας κακης ποιοτητας το εφαγα και με εφαγε.. και οχι δεν ειχε τη νοστιμια και την υφη που επρεπε..

Και μην λετε για καρκινους γιατι δεν εχει κανεις την οικονομικη δυνατοτητα να τρωει συνεχεια ποιοτικα-αγνα φαγητα!

Ολες οι τροφες εχουν φουλ συντηρητικα και εχουμε παθει ανοσια..

 

Υπαρχει ενα μερος που τρωνε μονο τις δικιες τους τροφες οπου η 60αρα μοιαζει για 30αρα και πεθαινουν απο τα 100 και πανω!!!

 

Αυτοι που μιλανε λες και ειναι απο αλλο πλανητη με την ακριβη διατροφη ειναι οι πιασμενοι ή αυτοι που τα βρηκαν ετοιμα(περιουσιες)

και βασταει η τσεπη τους.. καλα κανουν.. αλλα δεν χρειαζεται να πικαρουν τον αλλον με τον τροπο τους..

Αφου εχουν δεδομενη την ποιοτικη διατροφη ας προτεινουν και ποιοτικα εισοδηματα.. γιατι αν χασουν τα φραγκα τους δεν θα

προλαβουν να πεθανουν απο την πεινα αλλα απο την στεναχωρια και την καταθλιψη..!

 

Ο κοσμος ψαχνει το φθηνο οχι απο χομπι αλλα γιατι πλεον δεν βγαινει.. Δεν ειναι μονο το φαγητο υπαρχουν και αλλα εξοδα..

Λεει ο αλλος προτιμω να δωσω 30ευρω να φαω κατι σωστο παρα 13. Αυτος που το λεει αυτο δεν ειναι με τα 500ε το μηνα και με ενοικιο!

Ουτε μενει νηστικος ή τρωει για ενα διαστημα μακαρονια και οσπρια για να του περισσεψουν..

 

Υπάρχει ένας κανόνας που έχει ισχύει ( αλλά θέλει ψάξιμο και από μέρους σου πάντα, γενικά το λέω το μέρους σου)  οπότε ναι τα βραβευμένα  είναι σίγουρες επιλογές αν έχουν πάρει τον σκούφο μέσα στην 2τια ) αλλά μάγκα μου θα πληρώσεις! και να είσαι σίγουρος ότι : Όλα αυτά που έχουν σε άριστο επίπεδο ακόμα και το τελευταίο πράγμα στην τουαλέτα , θα περάσουν στην τελική απόδειξη σου. τέλος! νόμος ( έτσι παίρνεις το Michelin )

 

Από εκεί και μετά ναι όλα είναι ρευστά όπως λες , κανένας δεν σου λέει :Αν το Χ μαγαζί που έχει τα καλαμαράκια 7~8€ / κατεψ.  ότι είναι καλύτερα από αυτά του 13€ εκτός και αν έχεις τρόπο να μάθεις τι παίζει μέσα στην κουζίνα!  ( Θα την ονομάσω περίπτωση Α) 

 

Το άλλο μέρος που λες , λέγεται χωριό  B) και θα σου φέρουν το κατσικίσιο γάλα με την πέτσα πάνω, εσύ τι θα κάνεις όμως ? ( Μήπως δεν έχεις συνηθίσει να τρως τέτοιες τροφές? και πεις καλά που είμαστε στο μεσαίωνα και φύγεις και πας στα KFC να φας το πλαστικό με περίσσια χαρά!)  δεν το λέω για εσένα. 

 

Τες/Πα  επειδή τα 13€ μαζί με ποτό, αν αυτό είναι μπίρες πχ έχουν κάποιο ενδιαφέρον και μπορεί να εξυπηρετεί ορισμένες περιπτώσεις ( γιατί η μπίρα είναι συσκευασμένη οπότε βασικά σε χρεώνουν κόστος κατά κάποιο τρόπο! δλδ περίπου 1€/μια ) τότε ''μπορεί!'' το συγκεκριμένο μαγαζί να είναι καλύτερη επιλογή από αυτό της περίπτωσης Α πάνω!

 

Αλλιώς με 460€ μαζεύεις ένα ποσό και πας σε Michelin μια φορά στο επόμενο 6μηνό! ( απλά για να λες ότι πήγες :D

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη κομοτηνη παντως εχει ενα ωραιο μαγαζακι ( σουλταν τεπε) οπου με 11 ευρω πινεις οσο κρασακι θες, τρως και κανονικο μενου ( οχι απεριοριστο) και κανεις και ναργιλέ στο τελος, ακους και ζωντανη μουσικουλα. Πιο καλα πισυλτευω ετσι ειναι γτ με απεριοστο ποτο + φαι ε απο καπου πρεπει να κοψει ο αλλος για να βγει κέρδος και λογικα θα ειναι η ποιοτητα, γενικα αν κατι παραειναι καλο για να ειναι αληθινο λογιξα οντως δεν ειναι αληθινο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λένε ότι η τριχόπτωση, σχετίζεται με κακή διατροφή, στρες, κτλ. Αλήθεια, κουραφέξαλα, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

Βλακείες. Ένας κολλητός μου που χάνει μαλλιά και καραφλιάζει κάνει απολύτως υγιεινή διατροφή και γυμνάζεται. Αν δηλαδή έπαιρνα αυτόν ως παράδειγμα θα έλεγα ότι σχετίζεται με την υγιεινή διατροφή, κάτι που προφανώς δεν ισχύει.

Ποιος μίλησε για Fridays? Εμ δε καταλαβαίνεις Εμ κράζεις κιόλας

Αφού σε κάνει παράθεση και γράφει ο,τι γράφει λογικό να μπερδευτώ, ήμουν και από κινητό. Πάντως το κράξιμο δεν πήγαινε σε εκείνον συγκεκριμένα. Αλλά και πάλι δεν γίνεται να πηγαίνεις κάπου και να λες θα πάω να φάω ψάρι και να μην έχεις κάνει μια έρευνα αγοράς όταν το ξέρεις πως ελάχιστα αναλογικά μαγαζιά στη χώρα σερβίρουν φρέσκο ψάρι. Στο κρέας είναι καλύτερα τα πράγματα. Δεν νοείται άνθρωπος το 2017 να μην ξέρει να χειριστεί το διαδίκτυο για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Αυτά δεν τα γράφω για να φανώ εγώ ο έξυπνος αλλά μπας και αλλάξει λίγο η καταναλωτική νοοτροπία.  

 

Ειδικά οι καβουροσαλάτες που βλέπω να παραγγέλνουν είναι 100 τοις εκατό δεδομένο ότι θα είναι... σουρίμι. Το οποίο υπό συνθήκες μπορεί να είναι και νόστιμο αλλά δεν γίνεται να κλαίγεσαι περιμένοντας φρέσκο καβούρι στη μέση του πουθενά. Οφείλεις να το γνωρίζεις από πριν. Όχι για να δικαιολογηθεί ο χ καταστηματάρχης αλλά για την δική σου ψυχική υγεία, τσέπη και γευστική παλέτα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίζει ρόλο και η κληρονομικότητα, ναι. Αλλά ο μπαμπάς μου (ο ΑΕΚτζής), στην ηλικία μου είχε αραίωση, ενώ εγώ έχω πυκνό μαλλί.

 

Γενικά παίζουν πολλά ρόλο, αλλά καταλαβαίνεις αν κάποιος θα κάνει καράφλα από νωρίς. Είχα μερικούς συμμαθητές στο γυμνάσιο, που είχαν αρχίσει να κάνουν αυτό το "Μ" σε ελαφρύ βαθμό, και τώρα έχουν κανονική καράφλα, παρόλο που είναι μόλις 26.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλακείες. Ένας κολλητός μου που χάνει μαλλιά και καραφλιάζει κάνει απολύτως υγιεινή διατροφή και γυμνάζεται. Αν δηλαδή έπαιρνα αυτόν ως παράδειγμα θα έλεγα ότι σχετίζεται με την υγιεινή διατροφή, κάτι που προφανώς δεν ισχύει.

 

Ακριβώς. Η ανδρογενετική αλωπεκία ή κοινώς η φαλάκρα η κλασσική είναι καθαρά στα γονίδια, άμα θα εμφανιστεί. Μπορεί να καθυστερήσει λίγα χρόνια παραπάνω άμα υπάρχει καλή διατροφή και λίγο άγχος, αλλά μετά τα 30+ δεν τη γλιτώνει κανένας. Υπάρχουν βέβαια και άλλες μορφές αλωπεκίας που οφείλονται στη διατροφή ή άλλες διαταραχές (πχ).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή για να μπορεί κάποιος να έχει φρέσκο κρέας και υλικά, να μην προτιμάει κατεψυγμένα ή να ψάξει να προμηθευτεί υλικά από γνωστούς του στο χωριό του ή την επαρχία πρέπει να είναι πλούσιος. Το ακούσαμε κι αυτό.

 

Μάλλον κάποιοι έχουν μπερδέψει και συγχέουν τις έννοιες της υγιεινής διατροφής της ποιότητας και της πολυτέλειας. Όλα σχετίζονται μεταξύ τους αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αν θες να επιμυκήνεις το προσδόκιμο της ζωής σου δεν είναι ανάγκη να καταναλώνεις τροφές υψηλής αξίας. Πολυτελή πράγματα είναι και το χαβιάρι η ντομ περινιον και διάφορα εξωτικά κρέατα που δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα π.χ κρέας αλόγου, δεν είναι ανάγκη να τα σκας για τέτοια πολυτελή προϊόντα ώστε να έχεις ποιοτικό φαγητό. Η ποιότητα ενος φαγητού δεν είναι μόνο το αν είναι φρέσκο ή χωρίς συντηρητικά αλλά και ο τρόπος μαγειρέματος, αποθήκευσης κοκ.

Μην λεμε τα αυτονοητα.. Ποσοι ειναι αυτοι στις μεγαλες πολεις που μπορουν να προμηθευονται τροφημα απο χωριο???

Δεν βγαινει συζητηση οταν ο καθενας μιλαει με το εγω..

Ο καθενας θελει το νοστιμο και το ποιοτικο αλλα προσπαθουμε να βρουμε τη χρυση τομη.. οταν ομως ο αλλος πεταει

με ανεση αυτα με τα 13ε ειναι σαβουρες.. δεν περναω ουτε απεξω.. αυτα ειναι καρκινος.. δεν θα κατσω και γω να παιξω με τις λεξεις..

Τετοια ατομα μου βγαζουν οτι μονο για διατροφη χαλανε minimum 300ε το μηνα!

Και ναι δεν χρειαζεται να εισαι πλουσιος για να πας απο καταθλιψη και ενας που ειχε μαθει να περναει με 1500ε και

του τα πας 500 θα χασει τη γη κατω απο τα ποδια του..!

Προσφορά του κ@λου. Γιατί εγώ ξοδεύω 5-6 € για φαγητό ημερισίως. Αλλά εντάξει μιλάμε για σάντουιτς, σφολιατοειδή και τέτοια. Τώρα αν πρόκειται για χαβιάρι, τότε ναι ΟΚ αξίζει αυτή η προσφορά.

 

 

 

 

Και ποιο είναι αυτό το μέρος, όνομα δεν έχει;

 

Αυτά είναι χαζομάρες. Υπάρχουν άτομα που τρώνε "υγιεινά", και κάνουν καράφλα από τα 25. Άλλοι καπνίζουν φουλ και τρώνε μαλακίες, και έχουν μπόλικο μαλλί με ελάχιστες γκρίζες τρίχες στα 45.

http://fanpage.gr/viral/alithies/zoun-120-chronia-arrostenoun-spania/
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περα απο το dna.. αδιαμφισβητητα καποιος που τρεφεται με αγνες τροφες σιγουρα ζει περισσοτερα χρονια..
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aστο αυτο δεν παιζει με τιποτα......οτι ειναι της μοιρα του γραμμενο(DNA) δεν αλλαζει...φυσικα εξαιρούνται οι κατάχρησις γενικώς.Τουλαχιστον απο δικα μου παραδειγματα γνωστων .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Κάτι άλλο που ισχύει είναι ότι ποτέ κανένας δεν έπαθε κάτι τρώγοντας μια φορά κάπου και σε νορμάλ πλαίσια ( όχι μέχρι να πέσει κάτω ) 

πχ. ένα ορεκτικό ένα κυρίως, λίγο σαλάτα 2 μπίρες είναι μια ποσότητα νορμάλ για άντρα 75~80κιλά που θέλει να φάει μεσημέρι ... στο περίπου αυτά κοστίζουν 20€/Ατόμο,  μόνο οι μπίρες έχουν  6€ λιανική ( και επειδή μπορεί να τραβάει και μια ακόμα , πάει 9€ ) δεν είναι κακό με άλλα 4 να φας νορμάλ το κατεψυγμένο σου μια φορά και πάμε άλλη μέρα στο βαρούλκο να φάμε αυτό που θέλουμε με τον κόσμο που θέλουμε  B)  :-)

 

 

 

Τες/Πα  επειδή τα 13€ μαζί με ποτό, αν αυτό είναι μπίρες πχ έχουν κάποιο ενδιαφέρον και μπορεί να εξυπηρετεί ορισμένες περιπτώσεις ( γιατί η μπίρα είναι συσκευασμένη οπότε βασικά σε χρεώνουν κόστος κατά κάποιο τρόπο! δλδ περίπου 1€/μια ) τότε ''μπορεί!'' το συγκεκριμένο μαγαζί να είναι καλύτερη επιλογή από αυτό της περίπτωσης Α πάνω!

 

Αλλιώς με 460€ μαζεύεις ένα ποσό και πας σε Michelin μια φορά στο επόμενο 6μηνό! ( απλά για να λες ότι πήγες :D

 

 

Βασικά δε νομίζω να υπάρχει κάποιο μαγαζί που να περιλαμβάνει μπύρες

 

Αυτός είναι κι ο λόγος που έκοψα μαχαίρι τέτοιου τύπου μαγαζιά, το ποτό (που δε χρεώνεται) είναι ελεεινό

 

Αν έχετε κανένα κατά νου κανένα, για πείτε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα michelin στο εξωτερικο τα δινουν ποιο ευκολα και καθαριζεις με 50 το ατομο οποτε κατευθειαν εξωτερικο παιδια :) χωρις πλακα.

Οποιος συγκρινει michelin με τα 13 ευρω μαζι με ποτο εχει αναγαγει το τρολαρισμα σε επιστημη :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλά όταν βλέπω τους περισσότερους Έλληνες πελάτες καταλαβαίνω ότι έχουν μείνει στις στάνες τους και είναι πλήρως ανίκανοι να κρίνουν ένα πιάτο είτε πρόκειται για επιπέδου είτε για το σουβλάκι της γειτονιάς τους.

 

Συγνώμη πως να κρίνουν ένα πιάτο και με τι κριτήρια; Μαγειρικά κριτήρια ας πούμε; Γευστικά κριτήρια ή ποιοτικά; Την σχέση των παραπάνω με την τιμή; Γιατί το καθένα από τα παραπάνω απαιτεί είτε να είσαι μάγειρας είτε να έχεις εμπειρία είτε αρκετές δοκιμές του ίδιου φαγητού σε διαφορετικά μαγαζιά και εστιατόρια. Π.χ αν δεν έχεις φάει ποιοτικό σουβλάκι και πας και φας από τις σαβούρες, θα θεωρείς την σαβούρα ως κανονικό φαγητό, εγώ μπορώ να το διακρίνω σχετικά εύκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...