Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχη να σου πω οτι κλοκαρετε,

Σε παιχνιδια οπως το bf1 και το gta5 που θελουν textures τα παει καλυτερα απο την 1060.

Γενικα ποτε η μια, ποτε η αλλη.

Δεν ειναι παντως κακη επιλογη και η 1060, αν σου αρεσε και η συγκεκριμενη υλοποιηση καλοριζικη λοιπον  :-)

Αυτό είναι θετικό φίλε, αρνητικό είναι τα κουκισοπ, ντικτιουχψιζ, τεκστορε κλπ κλπ

Το eu μαγαζί της evga είναι έτη φωτός μακρυά σε aftersales από τους εγχώριους γιούφτους.

@kostas φίλε μου 'χει γυαλίσει και μένα, για πισάκι φίλου που στήνω,

απ' το να βάλει 1060 μάρκα πυρκαγιά αγορασμένη από μαγαζί πυρκαγιά

μου φαίνεται σαν πολύ καλή λύση η συγκεκριμένη.

Γενικα θα κοιτουσα απο evga.com

Tωρα το 1060vs980 εχει αμφιλεγομενα συναισθηματα.

Μαρεσει η hybrid παντως που ειναι δροσερη..

• Like 2
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

eu.evga.com sorry..

Για το αμερικανικο δεν γνωριζω, μπορει παντως,γιατι οχι,απλως δεν θα συμφερει καθολου με τα μεταφορικα και τι παιζει με τελωνειο δεν γνωριζω..

Δημοσ.

Για αρχη να σου πω οτι κλοκαρετε,

Σε παιχνιδια οπως το bf1 και το gta5 που θελουν textures τα παει καλυτερα απο την 1060.

Γενικα ποτε η μια, ποτε η αλλη.

Δεν ειναι παντως κακη επιλογη και η 1060, αν σου αρεσε και η συγκεκριμενη υλοποιηση καλοριζικη λοιπον  :-)

Γενικα θα κοιτουσα απο evga.com

Tωρα το 1060vs980 εχει αμφιλεγομενα συναισθηματα.

Μαρεσει η hybrid παντως που ειναι δροσερη..

Είναι λίγο φασαριόζικη η αντλία της ή θυμάμαι λάθος; Και το fan αλλά αυτό αλλάζει εύκολα.

Δημοσ.

Είναι λίγο φασαριόζικη η αντλία της ή θυμάμαι λάθος; Και το fan αλλά αυτό αλλάζει εύκολα.

Ναι, όπως και οι περισσότερες αντλίες δυστυχώς. Δεν έχω τύχει σε κάποια αθυρυβη..

Δημοσ.

Και κάπου εδώ κλείνει το κεφάλαιο. Μπικε στη θέση του G4500 o i7 6700k και η saphaire r9 270x 4gb αντικαταστάθηκε από την msi gtx 1060 x 6gb. Δε χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες να πω μόνο ότι το btf1 multipleyer από 24 fps max πήγε στα 136 fps max σε ultra. Άξιζε και με το παραπάνω.

• Like 5
Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι ξανά να πω εδώ σχετικά με τα ρεύματα μην ανοίξω καινούργιο θέμα?

Είδα ότι από μονη της η μητρική τον τρέχει με 4200μηζ κ όχι 4000 που είναι με vcore 1,35 με αποτέλεσμα να βλέπω θερμοκρασίες σε full load λίγο πάνω από 70 βαθμούς

Παιδιά επανέρχομαι ξανά να πω εδώ σχετικά με τα ρεύματα μην ανοίξω καινούργιο θέμα?

Είδα ότι από μονη της η μητρική τον τρέχει με 4200μηζ κ όχι 4000 που είναι με vcore 1,35 με αποτέλεσμα να βλέπω θερμοκρασίες σε full load λίγο πάνω από 70 βαθμούς

Δημοσ.

To 4.2 το "πιάνει" λόγω της Turbo Βoost τεχνολογίας της Intel, είναι φυσιολογικό, όχι όμως οι θερμοκρασίες. Αν είσαι με την stock Intel, καλύτερα αν κοιτάξεις για κάποια άλλη ψύκτρα.

Δημοσ.

Δεν είμαι με τις στοκ Αλλά με μία γαϊδουρά. Εν τω μεταξύ 4000gz δε βλέπει καθόλου. Από ότι βλέπω τα ρεύματα εκεί δουλεύει η συγκεκριμένη μιτρικη. Από 1-1,35. Το άλλο κουφό είναι ότι μέσα στο game το msi δε δείχνει πανό από 56º

Δημοσ.

Θερμοκρασία περιββάλοντος?

Αν έχεις 30άρια μες το δωμάτιο, οι 70 δεν είναι παράλογοι με 1,35v κιόλας.

Για αρχή νομίζω πρέπει να βρεις την τάση που χρειάζεται ο cpu και να βγάλεις το auto.

Πολύ γενικά ψάχνεις γύρω στο 1,28 για στοκ 6700Κ.

Ανάλογα το τσιπάκι βέβαια θεωρώ σίγουρο πάντως ότι το 1.35v είναι υπερβολικά πολύ για στοκ.

Βάλε και την τελευταία έκδοση του bios της μητρικής σου.

Δεν αποκλείεται καθόλου να βελτιωθούν οι auto ρυθμίσεις. 

Τα πρώτα bios σε πολλά Z170 είναι πολύ επιθετικά στις auto τάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο θέμα αντιμετώπισα και Εγώ με τον 4690κ που είχα ρυθμίσει στο bios το Intel boost στο enable και performance mode και τον έφτασε στο 4.3ghz Δηλαδή πιο πάνω και από το boost του επεξεργαστή !!!

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος είχε καιρό να στα ζαλίσει ? εγώ .. βλέποντας τον i7 6700k παρατήρησα στο game ότι φτάνει τους 80 βαθμούς το ρεύμα είναι στο 1,35 και παίζει στα 4,2 σε παιχνίδια νομίζω δεν έπρεπε να μπαίνει το τούρμπο στα game. έριξα από το f-steam της asrock

Όχι τα bios τον πολλαπλασιαστή από το 42 στο 40 και έριξα και το ρεύμα -0,100 τώρα δεν ξεπερνά τους 63 βαθμούς σκέφτομαι μία υδρόψυξη αλλά διαβάζω για πολλές διαρροές αξίζει το ρίσκο??

Δημοσ.

Ποιος είχε καιρό να στα ζαλίσει ? εγώ .. βλέποντας τον i7 6700k παρατήρησα στο game ότι φτάνει τους 80 βαθμούς το ρεύμα είναι στο 1,35 και παίζει στα 4,2 σε παιχνίδια νομίζω δεν έπρεπε να μπαίνει το τούρμπο στα game. έριξα από το f-steam της asrock

Όχι τα bios τον πολλαπλασιαστή από το 42 στο 40 και έριξα και το ρεύμα -0,100 τώρα δεν ξεπερνά τους 63 βαθμούς σκέφτομαι μία υδρόψυξη αλλά διαβάζω για πολλές διαρροές αξίζει το ρίσκο??

Καλύτερα βάλε μια καλή αερόψυξη αν φοβάσαι για διαρροές και ιστορίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...