giannhstsip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ. Βοηθεισες-βοηθεισατε πολύ. Νομίζω το καλύτερο είναι να περιμένω τη νέα γενιά την περιβόητη coffe like k να πάω εκεί. Όταν λες νέα γενιά λογικά αυτή εννοείς.... 1
cabdik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ναι....! σωστα θα περιμενεις λιγο, αλλα ΟΧΙ για coffee lake ...... it's useless...!! για RYZEN 2 .... μαλιστα....!!!! η αρχιτεκτονικη της INTEL, πλεον δεν εχει να προσφερει τιποτα καινουριο. οπως εισαι τωρα με την 1151 πλατφορμα, θα εισαι και με την νεα. η μοναδικη ουσιαστικη αλλαγη θα ειναι οι πυρηνες..!! εκει που αγοραζες τον 4c/8t 7700Κ, πλεον θα αγοραζεις τον 6c/12t 8700K...!!!! απλα θα προσθεσει 2 πυρηνες/4νηματα καi θα αλλαξει (παλι...) σοκετ...!!!! αν θες να πας σε ιντελ, σαφεστατα ειναι επιλογη σου. αλλα........να ξερεις..., θα πληρωσεις + 100€ επιπλεον για την φιρμα...!!!!!!
giannhstsip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε cabdik δε λέω ότι έχεις άδικο αλλά είμαι intelακιας. Όχι ότι αυτό είναι καλό αλλά δε ξέρω, πότε δε μου έκανε κλικ ενα σύστημα amd. Λέω πάλι ότι μπορεί να είναι κ λάθος μου αυτό αλλά πάντα ιντελ κοιτούσα από εποχές δισκέτας κ όχι cd με παιχνίδια όπως ο πρίγκιπας αν έχεις προλάβει
cabdik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε cabdik δε λέω ότι έχεις άδικο αλλά είμαι intelακιας. Όχι ότι αυτό είναι καλό αλλά δε ξέρω, πότε δε μου έκανε κλικ ενα σύστημα amd. Λέω πάλι ότι μπορεί να είναι κ λάθος μου αυτό αλλά πάντα ιντελ κοιτούσα από εποχές δισκέτας κ όχι cd με παιχνίδια όπως ο πρίγκιπας αν έχεις προλάβει εχω προλαβει και τις μεγαλες δισκετες.....!!! γι αυτο σου λεω, να μην κολλας σε κανεναν και τιποτα....!! τι παει να πει ειμαι Intelακιας -AMDακιας- Nvidiaκιας..κλπ...? εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα..! οποιο συστημα κανει τη δουλεια μου, και ειναι σε ικανοποιητικο κοστος, αυτο θα παρω..! πριν αγορασεις, δοκιμασε..!! προς οφελος σου θα ειναι...!! κι αν θες και την αλλη μου αποψη, γιατι δεν αναβαθμιζεις σε λιγο καιρο, αυτο που εχεις...? δωσε τον G4560 και παρε εναν Ι7 στην ιδια μητρικη και ασε τις καφεδολιμνες....!! δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για την νεα πλατφορμα...!! EDIT: κοιταζα ποια μητρικη εχεις. εχεις μια πολυ ωραια μητρικη, που παιρνει ολους τους επεξεργαστες. γιατι δεν την αξιοποιεις λοιπον...? κανε λιγο υπομονη, και σε λιγο καιρο που θα βγουν οι coffelake, θα ψαξεις να βρεις εναν ι7, θα τον πεταξεις επανω, και θα εισαι αρχοντας για καμια 3-4ετια.... χαλαρα...!!! και μετα κοιτας για γραφικα...!! 2
giannhstsip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι ωραίος τύπος όπως κ να έχει κ μιλάς πολύ σωστά! Κουκλος! Κ σίγουρα εγώ είμαι ο Κεφαλάς. Θα το δω σίγουρα το όλο θέμα. Απλά κάποιες φορές θέλουμε το κάτι περισσότερο χωρίς να ξέρουμε ήταν κ δεν είναι κ το απαρετιτα σωστό αν τα βάλεις κάτω. Ξαναλέω είσαι ωραιος 1
cabdik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι ωραίος τύπος όπως κ να έχει κ μιλάς πολύ σωστά! Κουκλος! Κ σίγουρα εγώ είμαι ο Κεφαλάς. Θα το δω σίγουρα το όλο θέμα. Απλά κάποιες φορές θέλουμε το κάτι περισσότερο χωρίς να ξέρουμε ήταν κ δεν είναι κ το απαρετιτα σωστό αν τα βάλεις κάτω. Ξαναλέω είσαι ωραιος φιλε Γιαννη, ειμαι αρκετα "μεγαλος", για να μου εχει περασει ο "οπαδισμος" υπερ καποιας εταιριας. πρωτα κοιταω την τσεπη μου, και μετα τι μου προσφερει η καθε εταιρια, με αυτα που εχει η τσεπη μου...! η AMD, καλως -κακως, ειχε μεινει πισω την τελευταια 5ετια. δεν της εκατσε η αρχιτεκτονικη των FX(Bulldozer) και δυστυχως ακολουθουσε την INTEL, που ειχε ανωτερη αρχιτεκτονικη. αλλα και ακριβοτερη...!!! σαφεστατα λοιπον οσοι ηθελαν τοπ συστημα θα πηγαιναν στην INTEL. δεν τιθεται θεμα....!! ομως η αρχιτεκτονικη ΖΕΝ, ηρθε και ταραξε τα νερα της αγορας, μετα απο 10 χρονια περιπου..! φαινεται οτι εχει τρομερες προοπτικες εξελιξης, αρα και καλυτερης αποδοσης, και μαλιστα στο ιδιο Socket. αυτο ειναι κατι πολυ σημαντικο, για οσους δεν αναβαθμιζουν συχνα. καταλαβαινεις λοιπον, οτι οποιος παρει σημερα AM4 μητρικη, θα βαλει 3 γενιες επεξεργαστων (τουλαχιστον) επανω...!! αρα..., καταλαβαινεις τι οφελος θα υπαρχει στο μελλον....?? θα κανεις αναβαθμιση σε 3-4 χρονια, χωρις αλλαγη μητρικης...!!! αυτο ειναι το μεγαλο + της AM4..!!
giannhstsip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Όλα όπως το λες τώρα αλλάζει οπτική το θέμα. Στην ιντελ είναι λίγο απαταιονες σε τέτοια θέματα. Όχι ξενεροσα που 4 μήνες μετά της αγοράς που έκανα σε z170 έβγαλε 270 κ τώρα πάει για 370. Αυτό είναι κοροϊδία το λέω ξεκάθαρα
greg4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Με την μητρική που έχεις μπορείς να βάλεις ακόμα και ένα 7700k και να είσαι εντάξει χτες, σήμερα και για 4-5 χρόνια ακόμα. Το κορυφαίο gaming cpu είναι και με τον 8700k δεν αναμένετε να μείνει και ιδιαίτερα πίσω, αν μείνει. http://www.skroutz.gr/s/10787903/Intel-Core-i7-7700K-Box.html 1
giannhstsip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε τον έχω στα αγαπημένα στο Σκρουτζ καιρό τώρα... Χεχε. Αλλά είχα μια.καχιποψια μι μου την κάνει η κάρτα γραφικών τη ζημια αν κ ακριβοπληρωμενη. Μετά στο περίπου με τη Gpu saphaire r9 270x 4gb που έχω.. για πόσα περίπου fps θα μιλάμε στα games???
greg4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 E σε medium - high τα 60 θα τα πιάνεις, κάπως οριακά. Δες στο youtube για τα παιχνίδια που θες. Και αύριο - μεθαύριο βάζεις ότι κάρτα γραφικών θες πάνω. 1
giannhstsip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω. Παίζω 2560χ1440 το sniper 4 που πρόσεξα τώρα.
giannhstsip Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα κ επανέρχομαι. Btf1 multipleyer 100% η cpu και από 25-48% η gpu. Όσο μειώνονται τα γραφικά τόσο έπεφτε το ποσοστό της gpu ενώ η cpu σταθερά 100% με 15-24 fps το game.. σε μπορούσα να παίξω online Πάω για επεξεργαστή.
cpttony Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικό να μην μπορεί να ανταποκριθεί η CPU (και κατά συνέπεια να μένει πίσω η GPU). Μιλάμε για 2c/2t επεξεργαστή. Εδώ ο δικός μου ο i5 και χτυπάει 100% (χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα), γενικά το BF θέλει πυρήνες. Ψάξε για κάποιο i5 6ης ή 7ης γενιάς (μάλλον θα χρειαστείς BIOS update) μεταχειρισμένο. 1
giannhstsip Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Bios έχω βάλει τα τελευταία για oc μάλιστα. Ενδείκνυνται δλδ για oc το βίος που έχω βάλει.ελεγα να περιμένω την σειρά cofee like που θα πέσει λίγο ο i7 7600k η o 6700k. Σε μεταχειρισμένο τους ζητούν σχεδόν στην τιμή καινούργιο
Kostas.karras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω. Παίζω 2560χ1440 το sniper 4 που πρόσεξα τώρα.Απορώ που δεν έχει ασχοληθεί κανείς με την ανάλυση που παίζεις.. Ποιά οθόνη έχεις; Ο επεξεργαστής σου σε κάθε περίπτωση θέλει αλλαγή. Το μίνιμουμ είναι ένας g4600 από καινουργιους, ένας 6100/6320/7100 που βρίσκεις σε μτχ και ιδανικά ένας 7400/7500/7600/7600κ/7700/6500/6600/6700/6700κ/7700κ. Για καρτα με τις τιμες που παίζουν κοίτα καλύτερα gtx 970 μτχ αν είσαι σε 1080p. Μοντέλο οθόνης πες μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα