Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ. Θα δω πάλι αύριο κ θα ενημερώσω κ με άλλα games.

Φλασια. Παίζει να είναι κλειμενα τα games?? (Piratika kapoia)

Τον ελενχο καρέ πως τον συναντάμε να αναγράφεται???

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πειρατικά να είναι, δεν έχει σχέση το framerate. Νομίζω σε κάποιο τίτλο παλιά υπήρχε τέτοιο trigger που κλείδωνε το framerate (προστασία που όταν αντιλαμβάνεται σπάσιμο του τίτλου, ενεργοποιεί ένα trigger που άλλοτε αφορά fps, άλλοτε bug σε κάποια πίστα κτλ κτλ), δεν θυμάμαι ποιον αυτή τη στιγμή, νομίζω στο Dark Eye Demonicon αλλά δεν συμβαίνει πλέον. Oι πειρατικοί τίτλοι είναι καθαροί σε θέμα αποδόσεων.

Δημοσ.

Εν το μεταξύ λίγο τσιμπιμενοι οι i7 k i5 εν όψη coffee like σειράς. Ίσως να περιμένω τους coffee lime η δε θα παίζουν στης z170??? Πώς αναγράφουν το καρέ τα games? K αν σου δώσω team viouer μπορείς να δεις της ρύθμισης της readon Μιν έχω κάνει πατάτα εκεί??

Δημοσ.

Στα νέα των επεξεργαστών δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθότι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις, τα μαθαίνω όλα εκ των υστέρων. :P

Υπάρχουν άλλοι φίλοι εδώ που γνωρίζουν περισσότερα απο μένα σε αυτό το τομέα και θα σε βοηθήσουν καλύτερα.

Δημοσ.

Ένα overklol (oc) θα βοηθούσε η μπα.??

Θα βοηθούσε κάπως. Δεν ξέρω πόσο.

Με το κατάλληλο bios μπορείς να κλοκάρεις με BCLK overclock. https://overclocking.guide/download/asrock-z170-gaming-k4-non-k-oc-bios/  Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Επίσης θα χρειαστείς καλύτερη ψύκτρα από την stock.

(Και βέβαια πριν κάνεις το οτιδήποτε συμβουλέψου αναλυτικούς οδηγούς για το τι θα πρέπει να πειράξεις. Βέβαια και στα 4,8ghz να τον φτάσεις, την ισχύ ενός i7 δεν θα την έχεις αφού θα συνεχίσεις να είσαι με μόλις 2 νήματα.)

Σε γενικές γραμμές πάντως κοίτα ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτεις έναν i5/i7. i5 βρίσκεις μτχ. και με 140€. i7 με 80-90€ παραπάνω. Και σίγουρα θα αναπνεύσει έτσι και η 270X. Μετά θα παίζεις τα παιχνίδια που ανέφερες σε high κυρίως με ικανοποιητικά fps και πολύ πιο smooth. Αν θες ultra σε 1080p 60fps πας αναγκαστικά σε κάρτα άνω των 200€ (gtx1060/970)

Δημοσ.

Παιχνίδια όπως BF, GTA5 κ.α επωφαιλούντε από την ύπαρξη πολλών πυρήνων. Θυμάμαι bench που ο FX 8350 είχε πολύ καλύτερα σκορ από i3 6ης γενιάς. 

Εξαρτάται φίλε μου σε πια παιχνίδια θέλεις να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάποια παιχνίδια εκμεταλλεύονται το υψηλό single thread performance πχ. Civilization 5. Σε αυτή την περίπτωση επεξεργαστής σου  να ξέρεις ότι έχει καλύτερο stp από σχεδόν όλους τους ryzen.

Αν όμως ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια σαν τα παραπάνω όσο o/c και να του κάνεις του pentium δεν θα δεις ουσιαστικό αποτέλεσμα και ειδικά όταν θέλεις  και υψηλότερες αναλύσεις και ποιότητα texture.

Δώσε μας αν θέλεις ένα budget να σου προτείνουμε CPU.

Επίσης να φανταστώ παίζεις σε 1080p?

Δημοσ.

Ναι 1080 νομίζω παίζω. Από πού μπορώ να το δω?

Σκέφτομαι να πάω σε χ299 cipset k se i5 7640x. Αν είναι να δώσω τη 250αρα να πάει τουλάχιστον κ να πιάσει τόπο κ ας επιβαρινθω κ το κόστος νέας μιτρικης. Κάπου θα πουλάω αυτή να ισιωσει. Το χειμώνα είναι το χόμπι μου το game αλλά δε πείρα ps4 πχ λόγο κόστους games

Παράδειγμα τώρα προ 2017 παιΖω σταθερά 60 fps με cpu στο 40% κ gpu στο 50% Φούλ σετινκς

* ναι 1080 παίζω από την ανάλυση λες μέσα στο game. Έχω το pc σε tv 42 ιντσον.

Δημοσ.

Επανέρχομαι με αυτά τα στατιστικά στο btf4 online foul settinks.

Μάλλον ο επεξεργαστής ε?

Φτάνει κ τα 52 fps eso. Apo 32-52

Στο παιχνίδι αυτό, bottleneck σου κάνει ο επεξεργαστής. Επομένως αν είναι να αλλάξεις κάτι, αλλάζεις πρώτα αυτόν. ;)

Δημοσ.

[...]

1. Σκέφτομαι να πάω σε χ299 cipset k se i5 7640x. Αν είναι να δώσω τη 250αρα να πάει τουλάχιστον κ να πιάσει τόπο κ ας επιβαρινθω κ το κόστος νέας μιτρικης. Κάπου θα πουλάω αυτή να ισιωσει. Το χειμώνα είναι το χόμπι μου το game αλλά δε πείρα ps4 πχ λόγο κόστους games

2. Παράδειγμα τώρα προ 2017 παιΖω σταθερά 60 fps με cpu στο 40% κ gpu στο 50% Φούλ σετινκς

[...]

1. Κατ' εμέ δεν αξίζει να ασχοληθείς με την πλατφόρμα αυτή. Είτε θα βρεις έναν μεταχειρισμένο i5 ή θα περιμένεις την 8η γενιά αργότερα (θα πρέπει να αλλάξεις και μητρική).

2. Μην συγκρίνεις παιχνίδια τριετίας με σημερινά. Επίσης η 270Χ δεν είναι για max γραφικά!

Δημοσ.

φταινε και τα 2 

μπορείς να αγοράσεις έναν Ι5 7500 με 185ευρώ στο σκρουτζ και μια κάρτα 1060/3GB με 225ευρώ

σύνολο 410ευρώ και να πουλήσεις τα παλιά σου.

αυτή είναι η φθηνότερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις για να δεις διαφορά μεγάλη

Δημοσ.

Παιδιά με βοηθήσατε να πάρω μια απόφαση που εχει 2 εναλλακτικές. Πουλάω αυτά η τα δίνω του αδερφού μου. Μιτρικη κ cpu εννοώ. Κ πάω σε 2066 σόκετ η περιμένω όπως είπε ο φίλος την 8η γενιά με τους coffe like. Δουλειά μου κάνω τώρα με αυτό. Μι δώσω Χρήμα για έναν επεξεργαστή που θα μπορούσα με τα ίδια χρήματα +κάτι να πάρω κάτι καλύτερο κ πιο καινούργιο. Απλά κ στης 2 περίπτωσης θα επιβαρινθω νέα μιτρικη. Τα λεφτά για το cpu θα τα έδινα έτσι κ Άλιος. Ε ας επιβαρινθω κ τη μιτρικη. Το αντέχω.

Τι λέτε?????

Δημοσ.

Μένεις ως έχεις, περιμένεις τους νέους επεξεργαστές, μαζεύεις χρήματα και μόλις τα συγκεντρώσεις αγοράζεις μητρική+cpu. Αργότερα παίρνεις και κάρτα γραφικών. 

Προς το παρόν η R9 270X 4GB μια χαρά σε κρατάει. Εδώ εγώ και παίζω τα πάντα με την R9 270 2GB της ASUS (έκδοση OC DirectCU II).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...