vdeseris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τα fps λες κολλημένα. Μήπως έχεις vsync? Λογικό τότε να μην πηγαίνει 100% η κάρτα
giannhstsip Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αλλαγή επεξεργαστή 3 Αλλαγή gpu 0 χαχα.. Και εγώ τον επεξεργαστη είχα για αλαγη. Και αν εβλεπα ότι κ εκεί δε κανό του να έβαζα κ δεύτερη κάρτα γραφικών πανο που κανείς δεν έχει σχολιάσει τη δεύτερη κάρτα Σε κάποια παιχνίδια παίζουν από 28 -45 βαριά παιχνίδια λέμε έτσι όπως το καινούργιο gost recon που παίζει από 28-37 ανάλογα το τοπίο που κοιτάζω Το άλλο που είπες ούτε ξέρω τι είναι κ αν το έχω...
Undertaker25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βάλω δεύτερη κάρτα πανό δε θα δω διάφορα? Τώρα που έβαλα το nfs rivals με το msi στη δεύτερη οθόνη γιατί στο παιχνίδι δεν έβγαζε πληροφορίες είδα την κάρτα να φτάνει το gpu used% sto 38-40% k η cpu στο 90-95%. Τα fps κολημενα στα 30 που βλέπω από ένα άλλο πρόγραμμα (το frap) Δλδ κάρτα αξίας 240 € πριν 2 χρόνια άχρηστη κ ο επεξεργαστής τον 80 ευρώ θηρίο? Μπιτη αποτυχημένο το χτίσιμο pc που έκανα. Εγώ ήξερα ότι πείρα low cpu κ επενδησα τα χρήματα σε καλή κάρτα γραφικών!!! Τη δεύτερη κάρτα γραφικών δε τη συζητάτε καν ε? Να πω ότι οι drivers είναι ενημερωμένοι Άρα τον βρήκαμε τον ένοχο. Bottleneck σου κάνει ο CPU.
LambisElef Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως και να έχει πάντως, με την 270x παιχνίδια σε ultra δε θα παίξει. Φυσικά και η αλλαγή του CPU θα βελτιώσει την κατάσταση, αλλά μην περιμένει και θαύματα ο TS. Με αυτή την κάρτα medium-high το πολύ. Για 2η κάρτα ούτε λόγος, δεν αξίζει το crossfire. Καλύτερα να την πουλήσεις και να πας σε νέα αν θες ultra settings. 2
Undertaker25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τα fps λες κολλημένα. Μήπως έχεις vsync? Λογικό τότε να μην πηγαίνει 100% η κάρτα Νομίζω πως η κάρτα θα έπρεπε να σταματάει στα 50-60 σε αυτή τη περίπτωση, αν έχει τέτοιου ρυθμού ανανέωσης οθόνη. Δεν δικαιολογούνται τα 30.
giannhstsip Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 4-0 ο cpu. Αυτό ναι λογικό ακούγετε. Δ Φτηνός πολύ εξάλλου. Το msi μπορεί να μου δείχνει τα ποσοστά κλπ μέσα στο παιχνίδι ή πρέπει να το βάζω στη δεύτερη οθόνη? Κ σας ζαλισα αλλά ακόμα μια ερώτηση ... Ένα overklol (oc) θα βοηθούσε η μπα.??
Undertaker25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Το 38-40 της κάρτας είναι τα Mhz ή μήπως είδες κανένα % της μνήμης ή της ταχύτητας του ανεμιστήρα? Πόσα Mhz ανέφερε?
giannhstsip Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Usid gpu % έλεγε ΜEmory clok,mhz 1400 min 1400 max 1400 είναι στανταρ
Undertaker25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Το core clock πες μου τι έγραφε. Eπίλεξέ το αν δεν σου το εμφανίζει στο παιχνίδι.
giannhstsip Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μισό κ σου λεω Min 1237 Max 2347
Undertaker25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία. Αφού και το gpu usage ήταν στο 30-40, έχεις σίγουρα bottleneck από τον cpu.
giannhstsip Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ααα.. το απόκατω λες. 1020 λέει. Τόσο μπορεί να δώσει η καρτα 1020mhz
Undertaker25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Απάντησα πιο πάνω. Μπορεί να είναι στο φουλ το core clock αλλά από τη στιγμή που η κάρτα είναι στο 30-40% μόνο, σε φρενάρει ο επεξεργαστής. (το μάξιμουμ core speed ουσιαστικά επεξεργάζεται στο φουλ τα δεδομένα που λαμβάνει, δεν συμβολίζει τη συνολική χρήση της κάρτας) Δοκίμασέ το και σε άλλα παιχνίδια αν θες. Απλά να είσαι σίγουρος ότι βλέπεις το GPU usage και όχι κανένα fan speed, γιατί το RivaTuner τα δείχνει δίπλα δίπλα.
Undertaker25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που δείχνουν οι φώτο φίλε μου δεν είναι 90% CPU αλλά μόλις 30%. Kαι το περίεργο είναι ότι και η κάρτα είναι στο ίδιο χαμηλό ποσοστό, λες και το framerate είναι κλειδωμένο στα 30fps από κάποιο λογισμικό. Aν αυτό γίνεται συνέχεια, τσέκαρε τις ρυθμίσεις radeon μήπως έχεις ενεργοποιημένο τον έλεγχο καρέ. Επίσης, τσέκαρε μήπως το παιχνίδι έχει ρύθμιση για τα καρέ. Η μέση χρήση του CPU στα παιχνίδια πόσο είναι? Παίξε για λίγη ώρα, δες τα ακριβή δεδομένα και πες μας πάλι. Δες τον μέσο όρο. Υπενθυμίζω. CPU>80% + GPU<80%= Βοttleneck ο cpu CPU<80% + GPU>80%= Bottleneck η gpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα