Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ άπαντες. Παιδιά έχω χαμιλα fps κ δεν ξέρω αν πρεπει να αλλάξω επεξεργαστή η κάρτα γραφικών...

Cpu intel G4500

http://ark.intel.com/products/90730/Intel-Pentium-Processor-G4500-3M-Cache-3_50-GHz

Gpu saphaire r9 270x 4gb

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=524951DE-D0A8-44F4-ABD9-ABCE79A16F73&lang=eng

Ram 12gb ddr4 sta 2133

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παίζω όλα τα βαεια games ultra αλλά fps apo 28-45 το πολύ.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαρτάται και από το παιχνίδι αλλά μπορείς να το δεις μόνος σου πολύ εύκολα και με ακρίβεια. Κατέβασε το Afterburner, εγκατέστησέ το και τρέξε ένα παιχνίδι. Στα στατιστικά που θα σου βγάλει, δες όταν έχεις χαμηλό framerate ποιο από τα δυο είναι στο 100%, η gpu ή ο cpu? Όταν ένα από τα δυο είναι στο 100% και έχεις χαμηλό framerate, αυτό σου κάνει bottleneck και σου κρατάει τα γραφικά χαμηλά. (Τo 100% της gpu φαίνεται από το αν είναι στο τέρμα τα Mhz της). Πχ στο δικό μου σύστημα το bottleneck το κάνει η gpu. O επεξεργαστής μου σπάνια τρέχει στο full.

Αν δεν ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις το Afterburner, πες μου να σε βοηθήσω.

Δημοσ.

Και που τα τρέχεις πάλι καλά να λες.Όλα είναι φυσιολογικά.Η ρίχνεις settings η σκας χρήμα.Ότι και να αλλάξεις διαφορά θα δεις.Για να παίζεις όμως σε ultra θελουν αλλαγή όλα.

Δημοσ.

Btf1. Gta5 resintent evil 7. Nfs money back. Tom raider. Όλα τα τρέχω σε ultra αλλά χαμιλα fps. Xεγω νομίζω ότι είναι ο επεξεργαστής. Την κάρτα την έχω για καλή! Αν βάλουμε δεύτερη gpu???

Όλα τα καινούργια games δλδ. Αλ αν είναι να σκάσω καμία 300αρα να πάει σε δεύτερη κάρτα ή να πάω σε έναν i5. Φίλε ο επεξεργαστής πάει στο 99%

Από πού κατεβάζω το πρόγραμμα που λες??

Δημοσ.

Σε λίγο θα έχεις νέα. Να πω ότι η μητρική είναι asrok fatal1ty k4 z170 κ οι μνήμες είναι corsair 8gb & 4gb= 12gb. Στα 2133 Παίζει να μου την κάνουν οι μνήμες?

Δημοσ.

Σε λίγο θα έχεις νέα. Να πω ότι η μητρική είναι asrok fatal1ty k4 z170 κ οι μνήμες είναι corsair 8gb & 4gb= 12gb. Στα 2133 Παίζει να μου την κάνουν οι μνήμες?

Και επεξεργαστης και κάρτα.

Βρες έναν μεταχείρο I5/Ι7 να βάλεις επάνω , πούλησε την κάρτα και ψάξε για κάτι σε AMD 390/390X  , NVIDIA 970/980  , όλα αυτά στα μεταχειρισμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να παίζεις σε ultra settings θέλει αλλαγή και το cpu και η gpu. Η RAM είναι μια χαρά. Για cpu κοίτα τουλάχιστον για κάποιο μεταχειρισμένο ή καινούργιο i5 και για gpu κοίτα σε GTX 1060 μιας που οι RX 570/580 είναι σε έλλειψη. Κατά τη γνώμη μου κανούργιος i5 δεν αξίζει αυτή την περίοδο, οπότε μόνο αν βρεις κάποιο μεταχειρισμένο σε καλή τιμή προχώρα. 

EDIT: Με πρόλαβαν :P

Δημοσ.

Εντυπωσιάζομαι που η 290 ζορίζει τόσο τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, αλλά αν δεν πρόκειται να αγοράσεις και cpu και gpu τότε άλλαξε οπωσδήποτε gpu.

Δημοσ.

Δεν μπορεις να τρεχεις ULTRA με αυτη την καρτα...βαλε med/high mixed

και θα εισαι μια χαρα, αλλιως πας για αλλαγη επεξεργαστη για αρχη...

• Like 2
Δημοσ.

Αν βάλω δεύτερη κάρτα πανό δε θα δω διάφορα? Τώρα που έβαλα το nfs rivals με το msi στη δεύτερη οθόνη γιατί στο παιχνίδι δεν έβγαζε πληροφορίες είδα την κάρτα να φτάνει το gpu used% sto 38-40% k η cpu στο 90-95%. Τα fps κολημενα στα 30 που βλέπω από ένα άλλο πρόγραμμα (το frap)

Δλδ κάρτα αξίας 240 € πριν 2 χρόνια άχρηστη κ ο επεξεργαστής τον 80 ευρώ θηρίο? Μπιτη αποτυχημένο το χτίσιμο pc που έκανα. Εγώ ήξερα ότι πείρα low cpu κ επενδησα τα χρήματα σε καλή κάρτα γραφικών!!!

Τη δεύτερη κάρτα γραφικών δε τη συζητάτε καν ε?

Να πω ότι οι drivers είναι ενημερωμένοι

Δημοσ.

Aναποδα τα λες φιλε μου. Αν η cpu ειναι στο 90-95% σημαινει οτι αυτη φταιει για τις κακες επιδοσεις. Ουσιαστικα δουλευει τερμα και καταφερνει μονο 30fps. Η GPU ειναι στο 40% γιατι η CPU σου δεν εχει αρκετη δυναμη να την σπρωξει.

Δημοσ.

strawman και εγώ πιστεύω ότι ο επεξεργαστής είναι. Η κάρτα είναι της προκοπής νομίζω. Τι λέτε κ οι υπόλοιποι?? Υπάρχει τρόπος να μου λέει το msi της πληροφορίες μέσα στο game?

Δημοσ.

Αν βάλω δεύτερη κάρτα πανό δε θα δω διάφορα? Τώρα που έβαλα το nfs rivals με το msi στη δεύτερη οθόνη γιατί στο παιχνίδι δεν έβγαζε πληροφορίες είδα την κάρτα να φτάνει το gpu used% sto 38-40% k η cpu στο 90-95%. Τα fps κολημενα στα 30 που βλέπω από ένα άλλο πρόγραμμα (το frap)

Δλδ κάρτα αξίας 240 € πριν 2 χρόνια άχρηστη κ ο επεξεργαστής τον 80 ευρώ θηρίο? Μπιτη αποτυχημένο το χτίσιμο pc που έκανα. Εγώ ήξερα ότι πείρα low cpu κ επενδησα τα χρήματα σε καλή κάρτα γραφικών!!!

Τη δεύτερη κάρτα γραφικών δε τη συζητάτε καν ε?

Απλα τα σκετα δυπυρηνα intel ηταν για καρτες μεχρι 750ti,η 290x ειναι πολυ πιο πανω απο τις δυνατοτητες τους.Αν αποφασισεις να αλλαξεις κατι,το πιο αμεσο που θα σου προτεινα να  ειναι ο επεξεργαστης μιας και η καρτα κραταει καλα ακομα,οχι βεβαια για ultra αλλα medium high τα εχει αναλογα το παιχνιδι βεβαια.

Πιο οικονομικη λυση ειναι να βαλεις καποιον μεταχειρισμενο i3 κοντα στα 70-80 ευρω ή τον g4560 αν τον βρεις σε λογικη τιμη δλδ περιπου στα 70 ευρω,προυποθεση ειναι να τον υποστηριζει η μητρικη σου(ισως με bios update) και να πουλησεις τον παλιο για να μικρυνεις την χασουρα.

Απο εκει και περα κοιτας για ι5-ι7 μεταχειρισμενα μονο επισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...