Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα την αγγλική έκδοση του office 2007, αλλά δεν περιέχει ελληνικό ορθογράφο, ώστε να μου επισημαίνει τις λέξεις όταν κάνω ορθογραφικά λάθη.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google δεν έβγαλα άκρη. Τα περισσότερα Links σε πετάνε στο site της Microsoft για να κατεβάσω κάποια αρχεία ή σου παρέχουν οδηγίες που λύνουν το πρόβλημα όμως.

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Θέλει το πακέτο γλωσσας του office 2007 που ειναι ξεχωριστο iso-dvd. Δεν γνωριζω αλλο τροπο.

Δημοσ.

Κατεβάζεις το πακέτο της ελληνικής γλώσσας από εδώ και το εγκαθιστάς.

ίσως δεν διάβασες το αρχικό μήνυμα, ό,τι έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω από το site της microsoft σχετικά με τα office, μου αναφέρει ότι δεν βρέθηκε η αναμενόμενη έκδοση του προγράμματος στον Η/Υ

Δημοσ.

Στο εγραψα και πιο πανω οτι απο οσο ξερω δεν υπαρχει δωρεαν αυτη η δυνατοτητα και την πουλουσαν σαν ξεχωριστο προιον dvd ως language pack. Πιθανον το download που δινει το λινκ ειναι οι αναβαθμισεις του language pack και οχι το πακετο, γι αυτο και δεν γινεται εγκατασταση. Δεν ξερω αν απο τοτε αλλαξε κατι και το δινουν καπου δωρεαν αλλα οσες φορες εκανα εγκατασταση το office 2007 απο αγγλικη εκδοση μετα εβαζα δευτερο ξεχωριστο dvd και περναγα το λεξικο και τα ελληνικα μενου. Οποτε πρεπει να ψαξεις για iso dvd ελληνικης γλωσσας του office 2007.

Δημοσ.

Στο εγραψα και πιο πανω οτι απο οσο ξερω δεν υπαρχει δωρεαν αυτη η δυνατοτητα και την πουλουσαν σαν ξεχωριστο προιον dvd ως language pack. Πιθανον το download που δινει το λινκ ειναι οι αναβαθμισεις του language pack και οχι το πακετο, γι αυτο και δεν γινεται εγκατασταση. Δεν ξερω αν απο τοτε αλλαξε κατι και το δινουν καπου δωρεαν αλλα οσες φορες εκανα εγκατασταση το office 2007 απο αγγλικη εκδοση μετα εβαζα δευτερο ξεχωριστο dvd και περναγα το λεξικο και τα ελληνικα μενου. Οποτε πρεπει να ψαξεις για iso dvd ελληνικης γλωσσας του office 2007.

Οκ, ευχαριστώ, θα το ψάξω. Νόμιζα ότι υπήρχε πιο απλός τρόπος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...