avisinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 παρατήρησα στον υπολογιστή ενος φίλου μου ότι σε ένα αρχείο μεσα απο στο winzip όταν έκανα δεξι κλίκ έβγαλε ένα μενού που περιειχε μόνο open,copy,kai properties νομίζω ενώ στο δικό μου pc με τα ίδια win βγάζει open, print, delete, extrackt,view with external viewer,view with notepad exe κτλ γιατί αυτή η διαφορά?
nikolaos_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Εξαρτάται από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει. Πολλές (π.χ. Paint Shop Pro) αλλάζουν το right-click menu για να βάλουν τις δικές τους ενέργειες. Νομίζω μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο στα folder options, αλλά εγώ ψάχνω κάτι τέτοια απευθείας στο registry (μπρρ)
Kserolas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Μπορεις να κανεις και δικο σου Send To εαν πας στο C:\Documents and Settings\το ονομα του user\Send To και βαλεις συντομευση απο το προγραμα που θες. Η μπορει να κατεβασεις καποιο tool οπως τοTweakUi της microsoft apo ta power tools και να τα φτιακσεις οπως θες.
Mihos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 8a sou preteina auto edw to site.... http://www.jfitz.com/tips/rclick_custom.html Goodluck...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.