Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας, εχθές μου έπεσε το κινητό από το χέρι και άνοιξε το καπάκι. Τοποθέτησα την μπαταρία ξανά μέσα και το άνοιξα , έδειξε να λειτουργεί κανονικά. Σήμερα όταν πήγα να τραβήξω μια φωτογραφία, παρατήρησα ότι δεν φαίνονται όλες οι προηγούμενες φώτος - βίντεο μέσα. Το συνέδεσα σε λάπτοπ και δυστυχώς ενώ η μνήμη του κινητού αλλά και η microsd κάρτα που έχω μέσα δείχνουν ότι έχουν μέσα  κατειλημμένο χώρο εντούτοις ΔΕΝ φαίνονται τα αρχεία μου πουθενά παρά μόνο η μία φώτο που τράβηξα το πρωΐ. Σας παρακαλώ βοηθήστε διότι είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Κάποιο πρόγραμμα recovery, δεν μπορεί να έσβησαν όλα τα αρχεία από μέσα. Μάλιστα στην κάρτα έκανα συνεχώς μεταφορά αρχείων από το κινητό στη κάρτα. Έχω στεναχωρηθεί πολύ :(

Δημοσ.

Αυτό που ξέρω και κάνει δουλειά για την sd είναι αυτό http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec

Αυτό που βγάζει είναι σε dos παράθυρα και δεν ξέρω να τα διαχειριστώ. Ήδη έχω κατεβάσει ένα σωρό προγράμματα, και δοκιμάζοντας να συνδέσω το κινητό μου βγάζει "αποτυχία σύνδεσης"  σε όλα. Έχω κάνει και αυτά που ζήταγε στις ρυθμίσεις του κινητού για "usb debbuging" αλλά τίποτα. Δυστυχώς είμαι άσχετη και σε μεγάλη σύγχυση αυτή την ώρα :(

Δημοσ.

Για να αναγνωρίσει ο υπολογιστής το κινητό θέλει να εγκαταστήσεις τους driver .

Αν δεν μπορείς ή δεν ξέρεις καλύτερα να το κάνει κάποιος που ξέρει.

Δημοσ.

Για να αναγνωρίσει ο υπολογιστής το κινητό θέλει να εγκαταστήσεις τους driver .

Αν δεν μπορείς ή δεν ξέρεις καλύτερα να το κάνει κάποιος που ξέρει.

Δεν ξέρω κανέναν δυστυχώς

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Εχθές επιχειρούσα κατεβάζοντας διάφορα προγράμματα άνακτησης δεδομένων να κάνω σύνδεση κινητού και λάπτοπ. Έκανα και διάφορες ρυθμίσεις που μου ζητούσε ανάλογα με την έκδοση του android που έχει το κινητό μου (για "USB debbugging" κ.λ.π) και προσπαθούσα να κάνω σύνδεση κινητού με λάπτοπ και δυστυχώς η σύνδεση δεν ήταν εφικτή. Βέβαια βρήκα έναν αντάπτορα για την microsd κάρτα που είχα στο κινητό προκειμένου να την δω μέσω αυτού στο λάπτοπ (μιας και στο κινητό δεν φαίνονταν τα αρχεία) και, όντως βρήκα τα αρχεία της κάρτας (μάλλον όλα; δεν ξέρω σίγουρα) και τα κατέβασα για σιγουριά. Το θέμα είναι 
1. Τα αρχεία που έχω στην κάρτα είναι όλα αυτά που υπήρχαν στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή όχι; (νομίζω πως δεν είναι όλα, δεν ξέρω κιόλας)
2. Τι κάνω τώρα όσον αφορά το κινητό, προσπαθώ με κάποιο τρόπο να αποκτήσω πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη του κινητού, μήπως μπορέσω να την επαναφέρω στην πρότερη κατάσταση. Μπορεί να γίνει αυτό μέ κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης ή ό,τι άλλο ή πρέπει να το αφήσω έτσι και να μην ασχοληθώ. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία από τέτοια θέματα προκειμένου να με κατευθύνει για να μπορέσω να αποκαταστήσω το πρόβλημα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ
3. Τα καταστήματα τύπου "Γερμανός" "Βόνταφον" κλπ λύνουν τέτοια προβλήματα και περίπου με τι κόστος;
Σας ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας, εχθές μου έπεσε το κινητό από το χέρι και άνοιξε το καπάκι. Τοποθέτησα την μπαταρία ξανά μέσα και το άνοιξα , έδειξε να λειτουργεί κανονικά. Σήμερα όταν πήγα να τραβήξω μια φωτογραφία, παρατήρησα ότι δεν φαίνονται όλες οι προηγούμενες φώτος - βίντεο μέσα. Το συνέδεσα σε λάπτοπ και δυστυχώς ενώ η μνήμη του κινητού αλλά και η microsd κάρτα που έχω μέσα δείχνουν ότι έχουν μέσα  κατειλημμένο χώρο εντούτοις ΔΕΝ φαίνονται τα αρχεία μου πουθενά παρά μόνο η μία φώτο που τράβηξα το πρωΐ. Σας παρακαλώ βοηθήστε διότι είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Κάποιο πρόγραμμα recovery, δεν μπορεί να έσβησαν όλα τα αρχεία από μέσα. Μάλιστα στην κάρτα έκανα συνεχώς μεταφορά αρχείων από το κινητό στη κάρτα. Έχω στεναχωρηθεί πολύ :(

Συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη και κατεβαζεις την free εκδοση του recuva απο εδω

Τρεχεις κανονικα το προγραμμα και επιλεγεις να ψαξει μονο στις μνημες της συσκευης σου. Το κανω εδω και πολλα χρονια με μεγαλη επιτυχια. Μπορεις με αυτο τον τροπο να κανεις ανακτηση ολες τις μορφες αρχειων ή μια συγκεκριμενη.

Δημοσ.

3. Τα καταστήματα τύπου "Γερμανός" "Βόνταφον" κλπ λύνουν τέτοια προβλήματα και περίπου με τι κόστος;

Σας ευχαριστώ και πάλι

VF ναι και έχουν ελ. χρέωση 10ε. Γερμανός αν ξέρει κάποιος ή έχει δοκιμάσει και ξέρει ας μας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...