mepanousis Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Καλησπέρα , έχει δοκιμάσει κανείς την PlanetSim Data για Gps Tracker - λειτουργία με data ; Φαίνεται να είναι ότι πιο φθηνό υπάρχει με χρέωση 10 ευρώ τον χρόνο - όπως τα υπολόγισα - , βέβαια πρέπει κάθε χρόνο να κάνεις ελάχιστη φόρτιση 20 ευρώ αλλά και πάλι συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, mepanousis είπε Καλησπέρα , έχει δοκιμάσει κανείς την PlanetSim Data για Gps Tracker - λειτουργία με data ; Φαίνεται να είναι ότι πιο φθηνό υπάρχει με χρέωση 10 ευρώ τον χρόνο - όπως τα υπολόγισα - , βέβαια πρέπει κάθε χρόνο να κάνεις ελάχιστη φόρτιση 20 ευρώ αλλά και πάλι συμφέρει. Νομιζω το πηγαν κι αυτοι σε υποχρεωτικη ανανεωση καθε διμηνο ή τριμηνο, αλλιως χανεις το υπολοιπο σου. Για ψαξτο λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 καλησπερα παιδες αν και λιγο ετεροχρονισμένα ελεγα να παρω τον 106 αλλα δεν καταλαβα τελικα......η σιμ θελει να εχει αγορασμενα sms για να σου στελενει που ειναι και να επικοινωνεις μαζι τις η data? δεν εχω καταλαβει.................;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στις 21/4/2019 στις 12:37 ΠΜ, mindreader είπε Νομιζω το πηγαν κι αυτοι σε υποχρεωτικη ανανεωση καθε διμηνο ή τριμηνο, αλλιως χανεις το υπολοιπο σου. Για ψαξτο λιγο. εμαθε κανενας αν ισχυει αυτο? εστειλα ιμειλ αλλα απαντηση δεν εχω παρει... σκεφτομαι να βαλω μια πλανετσιμ στον νεο συναγερμο, γιαυτο ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 μου απαντησαν τελικα αυτο" Η PanetSim /Eurosim όπως και όλες οι υπόλοιπες κάρτες της οικογένειας PlanetSim δεν λήγουν ποτέ όμως με βάση την πολιτική ορθής χρήσεως θα πρέπει να γίνετε μια ή τμηματικά , ανανέωση τον χρόνο της τάξεως των 20€ " το θεμα ειναι αν απλα χανεται το υπολοιπο,ή απενεργοποιειται η καρτα. γιατι εγω πχ μπορει σε εναν χρονο να εχω βαλει 10 ευρω. και επισης μηπως ξερει κανενας το πιο μικρο ποσο που μπορεις να φορτισεις την καρτα ποιο ειναι? στην ιντερτελεκομ ισχυουν τα ιδια? ή υπαρχει διαφορετικη πολιτικη? αν πχ δεν υπαρχει ελαχιστο ποσο που μπορεις να την φορτισεις αν ετος, ισως και να συμφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2020 στις 7:14 ΜΜ, burnin είπε μου απαντησαν τελικα αυτο" Η PanetSim /Eurosim όπως και όλες οι υπόλοιπες κάρτες της οικογένειας PlanetSim δεν λήγουν ποτέ όμως με βάση την πολιτική ορθής χρήσεως θα πρέπει να γίνετε μια ή τμηματικά , ανανέωση τον χρόνο της τάξεως των 20€ " Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπιστέψει.. Ξεκινώντας από την ερώτηση και με βάση τα όσα αναφέρονται στο σαιτ τους, όχι το υπόλοιπο δεν χάνεται (έστω και μετά την εφαρμογή πολιτικής ορθής χρήσης), αν σε διάστημα δύο ετών γίνει ανανέωση υπολοίπου. Συγκεκριμένα, το αναφέρει στα FAQ εδώ : Η Planetsim μου λήγει, χάνω τον αριθμό μου και το υπόλοιπό μου; Ο αριθμός της Planetsim σας δεν λήγει ούτε χάνετε το υπόλοιπό σας αρκεί μια φορά το χρόνο να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μία κλήση. Επίσης υπάρχει εμπορική πολιτική ορθής χρήσης του πακέτου «Οι κάρτες PlanetSim που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να αναγομώνονται (μάλλον ανανεώνονται ήθελαν να γράψουν) με ελάχιστη αξία και συχνότητα τα 20€/3-μηνο χρήσης. Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μπλοκάρει προσωρινά την PlanetSim έως ότου ο κάτοχος-χρήστης εναρμονιστεί με την εν λόγω οδηγία. » Ακόμη όμως και αν προσωρινά μπλοκάρει η κάρτα σας λόγω μη εναρμόνισης με την εμπορική πολιτική μας , ο αριθμός σας και το υπόλοιπό σας παραμένουν ενεργά, ώστε όταν ανανεώσετε (εντός δυο ετών) το ανανεωθέν υπόλοιπο προστίθεται στο προηγούμενο και ο αριθμός σας αυτόματα τίθεται σε λειτουργία. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπιστέψει.. Ξεκινώντας από την ερώτηση και με βάση τα όσα αναφέρονται στο σαιτ τους, όχι το υπόλοιπο δεν χάνεται (έστω και μετά την εφαρμογή πολιτικής ορθής χρήσης), αν σε διάστημα δύο ετών γίνει ανανέωση υπολοίπου. Συγκεκριμένα, το αναφέρει στα FAQ εδώ : Η Planetsim μου λήγει, χάνω τον αριθμό μου και το υπόλοιπό μου; Ο αριθμός της Planetsim σας δεν λήγει ούτε χάνετε το υπόλοιπό σας αρκεί μια φορά το χρόνο να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μία κλήση. Επίσης υπάρχει εμπορική πολιτική ορθής χρήσης του πακέτου «Οι κάρτες PlanetSim που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να αναγομώνονται (μάλλον ανανεώνονται ήθελαν να γράψουν) με ελάχιστη αξία και συχνότητα τα 20€/3-μηνο χρήσης. Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μπλοκάρει προσωρινά την PlanetSim έως ότου ο κάτοχος-χρήστης εναρμονιστεί με την εν λόγω οδηγία. » Ακόμη όμως και αν προσωρινά μπλοκάρει η κάρτα σας λόγω μη εναρμόνισης με την εμπορική πολιτική μας , ο αριθμός σας και το υπόλοιπό σας παραμένουν ενεργά, ώστε όταν ανανεώσετε (εντός δυο ετών) το ανανεωθέν υπόλοιπο προστίθεται στο προηγούμενο και ο αριθμός σας αυτόματα τίθεται σε λειτουργία. 20 ευρο ανα χρονο εμενα μου ειχαν πει. Οτι ναναι; απατεωναρες ολκης. Θα φανει στον ενα χρονο που την εχω τι να πω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Επίσης υπάρχει εμπορική πολιτική ορθής χρήσης του πακέτου «Οι κάρτες PlanetSim που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να αναγομώνονται (μάλλον ανανεώνονται ήθελαν να γράψουν) με ελάχιστη αξία και συχνότητα τα 20€/3-μηνο χρήσης. Κάτι τέτοιο είχα δει κι εγώ και δεν τους προτίμησα τελικά, πήγα intertelecom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 47 λεπτά πριν, burnin είπε 20 ευρο ανα χρονο εμενα μου ειχαν πει. Οτι ναναι; απατεωναρες ολκης. Θα φανει στον ενα χρονο που την εχω τι να πω.... Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι τους έστειλα email και εγώ και μου απάντησαν το ίδιο που είπαν και σε σένα (σήμερα έλαβα απάντηση). Μάλιστα τους παράθεσα και το απόσπασμα από το σαιτ τους, το οποίο ωστόσο δεν σχολιάστηκε από την πλευρά τους. 40 λεπτά πριν, Doubt είπε Κάτι τέτοιο είχα δει κι εγώ και δεν τους προτίμησα τελικά, πήγα intertelecom. Έχει χαθεί το τόπι, άλλα γράφουν άλλα λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι τους έστειλα email και εγώ και μου απάντησαν το ίδιο που είπαν και σε σένα (σήμερα έλαβα απάντηση). Μάλιστα τους παράθεσα και το απόσπασμα από το σαιτ τους, το οποίο ωστόσο δεν σχολιάστηκε από την πλευρά τους. Έχει χαθεί το τόπι, άλλα γράφουν άλλα λένε. 19 Μαη κλεινω τριμηνο. θα ενημερωσω αν γινει καμια λαμογια. θα παει η καταγγελια συννεφο. αλλα ας ελπισουμε οτι ολα καλα. γιατι αν δεν σε αναγκασουν για 20ευρη ανανεωση στο ετος, ειναι καλα. κανεις μια 5ευρη και τελειωσες. για να δουμε. 19 φλεβαρη εβαλα καρτα για τον συναγερμο. ανκαποιος εβαλε πιο νωριςας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μόλις μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους προκειμένου να αποσαφηνιστεί το όλο θέμα (δοθέντος ότι μεθαύριο θα αντικαταστήσω τη Sim την εγχώρια με μια planet). Οι πληροφορίες του σαιτ είναι παλιές, ισχύει ο,τι γράφτηκε και από όσους είχαμε ενημέρωση μέσω email (τουέιντι γιούρος περ γίαρ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Μόλις μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους προκειμένου να αποσαφηνιστεί το όλο θέμα (δοθέντος ότι μεθαύριο θα αντικαταστήσω τη Sim την εγχώρια με μια planet). Οι πληροφορίες του σαιτ είναι παλιές, ισχύει ο,τι γράφτηκε και από όσους είχαμε ενημέρωση μέσω email (τουέιντι γιούρος περ γίαρ). Και παλι πολλα ειναι βεβαια. Θα δουμε αν στον χρονο μπαινει φραγη ή οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, burnin είπε Και παλι πολλα ειναι βεβαια. Θα δουμε αν στον χρονο μπαινει φραγη ή οχι... Αυτό θα είχε ενδιαφέρον, πράγματι. Αν και απέχεις παρασάγγας απο την πάροδο ενός χρόνου, θα ήταν χρήσιμο να γράψεις αν το θυμηθείς τότε, τι πραγματικά συνέβη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Από ποιόν παίρνει δίκτυο αυτή η planet sim ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα θα κανω και εγω ενα σχολιο ισως οχι τοσο σχετικο με το θεμα σας αλλα γενικοτερα με την προστασια του αυτοκινητου σας. βλεπω την ταλαιπωρια σας καθως και την οικονομικη αφαιμαξη που υφισταστε.το σκεφτομουν και εγω στο παρελθον να βαλω gps trucker αλλα εβλεπα οτι εχω να κανω με νταβατζηδες των καρτελ κινητης τηλεφωνιας με τις χρεωσεις που ολοενα και αυξανονται και λεω μια ζωη θα πληρωνουμε και το παραμικρο χωρις βεβαιο αποτελεσμα. υπαρχουν ομως και εναλλακτικες λυσεις που θελουν πειθαρχια και τολμη. η μια ειναι να εχεις ενα αμαξι παλιο που ακομη και να στο κλεψουν δεν θα βαλεις πλερεζες. η αλλη λυση ειναι περαν του ενος συναγερμου ή ειναι μπαστουνι σε εμφανες σημειο που πολυ λιγα πραγματα κανουν αν πεσεις σε επαγγελματια ειναι να ΄΄κλεινεις΄΄ απο τη μηχανη την τροφοδοσια καυσιμου-στα πετρελαια ειναι πιο ευκολο ακομη- ή να βγαζεις καποιο μπουζι ή τον λεγομενο ΄΄παπα΄΄. και μια αλλη κουφη λυση που την κανει ενας φιλος μου που εχει βρει τον τροπο να μπαινοβγαινει γρηγορα ειναι το τιμονι.ναι καλα ακουσατε.η αφαιρεση του τιμονιου. του ειχαν κλεψει το αμαξι 3 φορες και το παρατουσαν σχετικα κοντα στο σπιτι του ωστε να το ξαναβρισκει.τι εκαναν οι κλεφτες λοιπον συμφωνα με τα λεγομενα της αστυνομιας.το αμαξι του,του ειπε η αστυνομια το χρησιμοποιουσαν μαλλον για αλλες κλοπες ή αλλες εγκληματικες ενεργειες και μετα το παρατουσαν κοντα στον ιδιοκτητη ωστε να ξερουν σε ποιον ανηκει και να το ξαναπαρουν γιατι ηταν ευκολη λεια. ο φιλος λοιπον μετα την τριτη κλοπη εβγαζε το τιμονι οποτε δεν το χρησιμοποιουσε το αμαξι και το κολπο επιασε! φανταστειτε την εκπληξη των κλεφτων οταν μαλλον θα ξαναπηγαν να το ξαναπαρουν και ειδαν οτι ελειπε το βολαν.χαχα εγω τον φιλο μου τον κοροιδευα λεγοντας του οτι αυτα ουτε ο μιστερ μπιν δεν τα εκανε αλλα το κολπο επιασε ομως. θα μου πειτε τωρα αν ειχαν ενα γερανο σαν και αυτους της οδικης βοηθειας και το φορτωναν ολοκληρο το αμαξι τοτε τι γινεται? ε δεν μπορεις να καλυψεις ολες τις εκδοχες τι να κανουμε. αλλωστε πιστευω οτι αυτοι που κλεβουν δεν φερνουν νταλικες και φορτηγα γιατι κανουν φασαρια και προτιμουν η κλοπη να γινει αθορυβα μην ξεσηκωσουν ολη τη γειτονια.απλα να το βαλουν μπρος το αμαξι και να φυγουν θελουν. αν θελετε πειτε καμια κουφη λυση σε λογικα πλαισια.ξερω οτι ακουγεται τελειως αστειο αυτο με το τιμονι αλλα πιστεψτε με ο φιλος μου εδω και πεντε χρονια εχει το κεφαλι του ησυχο και του εχει φυγει τελειως το αγχος γιατι ειχε ταλαιπωρηθει πολυ πριν.ειχε αγανακτησει και μονο με αυτη τη λυση σωθηκε.τρελο αλλα αληθινο. εγω ειχα σκεφτει παλιοτερα να βγαζω τους πολους της μπαταριας ή και ολοκληρη την μπαταρια αλλα αυτο δεν ειναι λυση ειναι και πολυ κουραστικο συν οτι οι κλεφτες μπορει να κουβαλουν και δικη τους μπαταρια.ενω το τιμονι αν το μαθεις σε καθε μοντελο πως βγαινει ειναι πιο ευκολο συν οτι ειναι ελαφρυ και αποκλειεται οι κλεφτες να εχουν ακριβως το ιδιο τιμονι στο ιδιο μοντελο που να ταιριαζει στις εγκοπες. επισης αν πατε σε ενα μηχανικο αυτοκινητων καλο μηχανικο και ρωτησετε ισως σας πει και αλλους τροπους και κολπα προστασιας του αυτοκινητου σας. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από sonikk 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα