Προς το περιεχόμενο

Gps tracking ως αντικλεπτικό για αυτοκίνητα

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ναι δεν ειπαν τιποτε. Πως και ειναι καταλληλη και παιζει η eurosim, ενω η classic economy που πηρα εγω, δεν παιζει;

Η eurosim καλει κατ'ευθειαν, ενω η classic καλει με call back.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 1/11/2018 στις 3:02 ΜΜ, nek4d είπε

Ναι, τελεια λυση για οποιον δεν θελει να ανανεωνει καθε τρεις και λιγο το καρτακινητο του νουμερο και τον καλυπτει η περιστασιακη αναζητηση με sms.

Plug n forget !

Μοναδες δεν λήγουν και sms κοστος, οντως 0.07!, παναθεμα το καρτελ τους εδω, πιο φθηνα ειναι τα sms με roaming απο την Εσθονικη σιμ, παρα απο τις Ελληνικες εταιρειες!

(Το σημα gps δεν εχει σχεση με παροχο, το sms θελει τον παροχο του).

Έχεις δίκιο για τον πάροχο, αναφερόμουν στα sms αλλά δεν το έγραψα. Αν ο πάροχος δεν έχει σήμα, τότε δεν θα σου έρθει η ειδοποίηση ότι η μηχανή-αυτοκίνητο κουνήθηκε ( αν υπάρχει αντικραδασμικό φυσικά ).. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά κάποια σίγουρη συνολική λύση έχει να προτείνει κανείς? Συνολική εννοώντας συσκευή και κάρτα sim.

Επίσης για την εγκατάσταση στο αμάξι πόσο χρεώνουν στο περίπου?
Μίλησα με αντιπροσωπεία honda και μου είπαν ότι δεν το αναλαμβάνουν.

Υπάρχει γενικά συνεργείο που να στο αναλάβει εξ ολοκλήρου?(συσκευή και εγκατάσταση)

5 ώρες πριν, Xvipes είπε

Τελικά κάποια σίγουρη συνολική λύση έχει να προτείνει κανείς? Συνολική εννοώντας συσκευή και κάρτα sim.

Η eurosim που αναφέρεται πιο πάνω φαίνεται πως είναι η καλύτερη περίπτωση, εφόσον ξαναγίνει διαθέσιμη.

Για συσκευή μπορείς να πάρεις κάποια που μπαίνει στην obd 2 θύρα, με κόστος εγκατάστασης ΜΗΔΕΝ.

Στις 28/11/2018 στις 6:19 ΜΜ, Doubt είπε

Για συσκευή μπορείς να πάρεις κάποια που μπαίνει στην obd 2 θύρα, με κόστος εγκατάστασης ΜΗΔΕΝ.

Ναι αλλα θα το δει κατευθείαν ο κλέφτης και θα το βγαλει και χωρίς τροφοδοσια τελος.. γενικοτερα τα gps  δεν εχουν και πολύ νόημα γιατι κυκλοφορούν μεσω κινας gsm jammers με πολυ λιγα χρήματα που σίγουρα θα κουβαλανε μαζι τους οπότε δεν θα εχεις σημα για να στείλε το αμαξι πίσω συντεταγμένες

Αν ήσουν κλέφτης ΙΧ θα είχες εμπιστοσύνη στο φτηνοκινέζικο jammer?

Υπάρχει λύση για να μην το δει άμεσα με λίγα ευρώ παραπάνω, αλλά κι αν το βρει και το βγάλει θα σου έρθει αλάρμ. Το είχε βγάλει μπροστά μου μηχανικός για να βάλει το διαγνωστικό του και χτύπησε SMS κατευθείαν.

Τες πα...με 25 ευρώ συν την κάρτα sim, θαύματα δεν γίνονται.

Στις 4/8/2018 στις 2:48 ΜΜ, YourTrueLegend είπε

Συνεχιζεις να υπερβαλλεις για μια αυξηση 10 ευρω/χρονο. Ουτε large στο επαιξε κανεις, ουτε εχουν σχεση με το θεμα τα μισα απο οσα γραφεις.

Αν και οταν κοπει η 5ευρη ανανεωση ελα ποσταρε, να δουμε και τις εναλλακτικες που (ηδη) υπαρχουν. Μεχρι τοτε προτρεχεις και οδηγεισαι σε αυθαιρετα συμπερασματα.

Με τα σημερινα δεδομενα λοιπον τα 2 ποστ που εχεις κανει, αφορουν αυξηση 80 cents τον μηνα. Ε οπως και να το κανουμε, εισαι υπερβολικος, αντικειμενικα.

Κι αν εσυ μιλας για large Ελληνες ,  μπορω κι εγω με το ιδιο δικαιωμα να μιλησω για μιζερους και μιρλες Ελληνες που κλαψουριζουν για 0.80 ευρω/μηνα.

Και σου ξαναλεω, αν -οπως ηδη εγραψες- θεωρεις πως "το συντομο ταξιδι σου στο χωρο των gps trackers τελειωσε" λογω της συγκεκριμενης αυξησης, ειμαι εδω εγω για να σε διευκολυνω. Δωσε τηλ, διευθυνηση κι ερχομαι να μου χαρισεις το gps tracker σου που πλεον σου ειναι αχρηστο και επειδη ειμαι και large οπως αναφερες, θα σου δωσω κι ενα 10ευρω να αισθανθεις λιγο καλυτερα τους επομενους 12 μηνες. Γιατι για αυτο το 10ρικο λες οσα λες.

Kαταλαβαινω οτι η αυξηση οποιουδηποτε εξοδου δεν ειναι ευχαριστη, ιδιως επειδη συμπιπτει και με αλλες οικονομικες επιβαρυνσεις, αλλα καπου-καπου καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν αρχισουμε τα συμπερασματα και τις υπερβολες τυπου "τελος το πολυ συντομο ταξιδι στον κοσμο των gps trackers". Ουτε ενα ατομο δε θα κοψει το gps tracking για 80cents/μηνα, ουτε κι εσυ. Αλλα οπως τα γραφεις νομιζα οτι ειχαμε να παμε σε καμια κηδεια... Ωσπου εβγαλα το κομπιουτερακι κι ειδα οτι ολο αυτο ειναι για 80cents/μηνα και αρχισα τα facepalms.

Η δικαίωση μου, ηρθε μολις εντος λιγων(4) μηνων δυστυχως. Η cosmote, εκοψε ηδη την 5ευρη ανανεωση. Επονται οι αλλες δυο εταιριες. Ημουν προφητης εγω; Οχι. Εσυ δεν ηθελες να παραδεχτεις την πραγματικοτητα.

1 ώρα πριν, madtracker είπε

η classic και η direct δεν μας κανουν?? μονο ευροσιμ?

Στις 5/11/2018 στις 1:40 ΜΜ, nek4d είπε

Η eurosim καλει κατ'ευθειαν, ενω η classic καλει με call back.

Στις 1/11/2018 στις 4:41 ΠΜ, nek4d είπε

Σας εχω καλα νεα. Τα γραφω και στο αλλο θεμα.
Μολις δοκιμασα με τα sms, την planetsim eurosim, στην συσκευη TKSTAR - TK915 και δεν χρειαστηκε τιποτε ιδιαιτερο, κατ'ευθειαν επαιξε!
sms, admin ok, και μετα δωρεαν αναπαντητη κληση και ληψη sms με google maps συντεταγμενες.

Με data δεν δοκιμαζω, αφου για data ειναι καλυτερα με εγχωρια σιμ.
Οποτε δεν δοκιμαζω το σχετικο app.
Με τρωει ομως να δοκιμασω με εγχωρια καρτα για συνδυασμο GPS/GPRS.

Στο μελλον, ισως να βαλω την eurosim στον συναγερμο για τον οποιο προοριζοταν και μια Q τελικα στο αμαξι..., θα δω.

Επι του παροντος, αφου λοιπον βασιζεται στο GPS, και οχι στο GPRS, φανταζομαι οτι  πρεπει να εχει οπτικη επαφη η συσκευη με τον ουρανο.
Εχετε προτεινομενη θεση? Εχετε δοκιμασει σε κρυμμενη θεση ή το αποκλειουμε?

..για να μην απαντησει καποιος ..μονοδρομος τελικα ειναι η μή διαθεσιμη planetsim eurosim.

την συσκευη TKSTAR - TK915  απο που την πηρες αδερφε? την εχει το αμαζον το ebay ... και τελωνειο πληρωσες?

Προσωπικα την πηρα απο ευρωπαικο αμαζον (οπερ σημαινει, χωρις τελωνειο), για λογους αξιοπιστιας.

Κυκλοφορουν πολλα μαιμουδακια στα κινεζομαγαζα και στο ebay.

Παρολα αυτα, αν καποιος θελει να το ψαξει με την αξιοπιστια πωλητη/προιοντος, θα βρει σαφως καλυτερη τιμη απο Κινα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

βλέπω ότι η eurosim είναι πάλι διαθέσιμη, αλλά στους όρους χρήσης αναφέρει ότι:

"Ο αριθμός της Planetsim σας δεν λήγει ούτε χάνετε το υπόλοιπό σας αρκεί μια φορά το χρόνο να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μία κλήση .

Επίσης υπάρχει εμπορική πολιτική ορθής χρήσης του πακέτου «Οι κάρτες PlanetSim που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να αναγομώνονται με ελάχιστη αξία και συχνότητα τα 20€/3-μηνο χρήσης.

Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μπλοκάρει προσωρινά την PlanetSim έως ότου ο κάτοχος-χρήστης εναρμονιστεί με την εν λόγω οδηγία. »

Ακόμη όμως και αν προσωρινά μπλοκάρει η κάρτα σας λόγω μη εναρμόνισης με την εμπορική πολιτική μας , ο αριθμός σας και το υπόλοιπό σας παραμένουν ενεργά, ώστε όταν ανανεώσετε (εντός δυο ετών) το  ανανεωθέν υπόλοιπο προστίθεται στο προηγούμενο και ο αριθμός σας αυτόματα τίθεται σε λειτουργία".

Ισχύει στην πράξη το μπλοκάρισμα στο τρίμηνο ; Γιατί αν ισχύει μάλλον είναι καλύτερη κάποια εγχώρια κάρτα.

7 λεπτά πριν, nikko_ είπε

Οι κάρτες PlanetSim που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να αναγομώνονται με ελάχιστη αξία και συχνότητα τα 20€/3-μηνο χρήσης

Αν είναι έτσι, μια χαρά είμαι με το CU και την ανανέωση με 5 ευρώ το μήνα. Εμπειρία κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...