Προς το περιεχόμενο

Gps tracking ως αντικλεπτικό για αυτοκίνητα

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παλιοτερα ειχα αγορασει απο το mediamarkt μια sim απο virtual provider, για αλλη χρηση (τοτε δεν ειχα car gps tracker).

Δεν περασε καιρος απο την αγορα, κι η εταιρια εκλεισε! Οτι χρηματα ειχε μεσα φυσικα χαθηκαν, και κατσε εσυ τωρα απο Ελλαδα να ψαχνεις να βρεις το οποιο δικιο σου με την κλεισμενη εταιρια στην Πολωνια... αντε γεια...φεσωμα, αρπαχτη, χασουρα, πειτε το οπως θελετε, στο ιδιο καταληγει...

Οποτε απο τοτε καταλαβα, οτι δεν μπορεις να βασιστεις ουσιαστικα σε κατι τετοια τερτιπια. Ο κλασικος παροχος εχει απαιτησεις μεν, αλλα εχει υποδομες, δεν κλεινει ετσι για την πλακα, με οτι σημαινει αυτο.

Απο τοτε για μενα εφαγαν X ολοι οι virtual mobile carriers... δυστυχως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/8/2018 στις 3:17 ΜΜ, spyrossss είπε

Ρίξτε μια ματιά εδώ

https://planetsim.gr/el/

Δεν λήγει ποτέ: SIM – Αριθμός – Χρόνος.

Τελικα ειπα να εξετασω αυτη την προταση που εκανες, παρα την αρνητικη εμπειρια που ειχα με virtual mobile carriers. Επισης, το γεγονος οτι δεν ληγει ποτε, ειναι σημαντικο ατου.

Ομως, οπως ανακαλυψα απο τη διερευνηση μου, δεχεται μεν sms, αλλα οταν θες να στειλεις, πρεπει μπροστά απο το κινητο που θες να στειλεις sms, απαραιτητως να βαλεις το προθεμα της χωρας, δηλαδη για Ελλαδα 003069...

Η απορια μου ειναι, θα μπορει το gps tracker να απαντα στις κλησεις και τα sms μου, στελνοντας μου sms;

Δεν βρηκα να μπορω να ορισω καπου σχετικα με το προθεμα.

Θα τα καταφερει μονο του/αυτοματα το gps tracker, ή δεν θα μπορει να μου στειλει sms, λογω προθεματος;

Πειτε μου οποιος εχει την planetsim, ή εχει ψαξει τα θεματα αυτα λιγο παραπανω, μην παω και αγορασω την sim αδικα....

Επεξ/σία από mindreader

48 λεπτά πριν, kikos7 είπε

Δες και εδώ https://www.intertelecom.gr/mobile/sim-card και ψάξε και στο Google για απόψεις όσων τη χρησιμοποιούν. 

Τι να δω φιλε μου;

Οκ, αναφερει οτι δινει 'ελληνικο αριθμο', αρα με τετοια sim δεν υφισταται ο προβληματισμος περι αποστολης sms απο τον car gps tracker.

Δεν βλεπω ομως να λεει πουθενα αυτο που αναφερει η planetsim περι μη ληξης της καρτας/χρονου/αξιας, και αυτο απο μονο του ειναι αρκετο για να μην κανω μια επιλογη σαν την intertelecom.

Ψαχνω το θεμα της planetsim για χρηση στο car gps tracker. Σημερα πεταχτηκα μεχρι ενα καταστημα Ελτα απο αυτα που εχουν στη λιστα τους στο site της planetsim, αλλα τα πακετα που ειχε ηταν παλια, καμια σχεση με τα σημερινα, και δεν ηθελα να παρω κατι παλιο. Θα ξαναδω τα πακετα, κι ισως παρω την αποφαση να παραγγειλω online.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Ξερει κανεις, αν αλλαζει κατι σε οσα ειχα ρυθμισει στο gps tracker, αν του βαλω μεσα αλλη καρτα sim? Εννοω, οτι το κινητο απο το οποιο θελω να το καλω, ειναι το ιδιο(το δικο μου, αυτο που εχω ολα τα χρονια ως βασικο νουμερο μου). Αν μπει νεα sim στον car gps tracker, θα υπαρχουν οι ρυθμισεις που ειχα περασει με την προηγουμενη sim που του ειχα βαλει, ή πρεπει ολα παλι να σεταριστουν απο την αρχη;

----

Να φανταστειτε οτι οι καρτες planetsim που ειδα στα Ελτα, εγραφαν πανω στο πακετο οτι συμπεριλαμβανει φπα...9% !!!! Δεν μπορω να υπολογισω ποσο παλιες ηταν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Το μονο καλο, ειναι οτι ανακαλυψα οτι η planetsim ειναι μια εταιρια με 'ιστορια', αρα δεν φαινεται να ειναι της αρπαχτης και να κλεισει ετσι απλα!

Αλλα να πουλανε sim δεκαετιας....δηλαδη τι να σχολιασει κανεις, ή απο Ελτα, ή απο planetsim...

Επεξ/σία από mindreader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις, αν χρειαζεται καποιου ειδους καταχωρηση στοιχειων σε ηλεκτρονικη φορμα, αν αγορασεις την planetsim? Η απλα την βαζεις και παιζει;

Επεξ/σία από mindreader

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπον, επανερχομαι γιατι αποφασισα και αγορασα μια planetsim, θελοντας να δωσω μια 2η ευκαιρια στο κεφαλαιο car gps tracker, με μια sim που δεν ληγει ποτε, ουτε σου παιρνει το χρονο η εταιρια αν δεν βαλεις χρηματα....

Ομως, οσο και αν προσπαθησα, δεν καταφερα να εχω επικοινωνια με το gps tracker.

Δοκιμασα την sim σε κινητο, συνδεθηκε με wind(συνεργαζονται και με vodafone στην Ελλαδα, αν θυμαμαι καλα με οσα εχω διαβασει).

Οταν ομως στελνω sms απο το κανονικο-ελληνικο κινητο μου, προς τον εσθονικο αριθμο της planetsim (κανονικα με 00 μπροστα), δεν εχω καμια αποκριση απο τον tracker. Δοκιμασα οτι μπορουσα να φανταστω και να δοκιμασω.  Απο authorization ξανα(αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι χρειαζεται, ειχε γινει παλιοτερα με vodafone sim), αποστολη sms 'tracking one' για να μου στειλει gps coordinates, τσεκαρα οτι αναβε το πρασινο λαμπακι του tracker κλπ

Αποτελεσμα 0 ομως. Περιττο να πω, οτι ο τροπος που το δουλεψα για λιγο καιρο με vodafone, οταν ειχε σεταριστει, ηταν με απλο (voice)-call. Σε αυτη την τηλεφωνια ομως, παιζει μονο με call back! Δε βαριεσαι λεω, αντι για κληση, θα στελνω sms, τα gps coordinates θελω εγω, ανεξαρτητα αν θα κανω αναπαντητη(μη χρεωσιμη ομως) ή θα στελνω sms(χρεωσιμο ομως!). Βρηκα λοιπον την sms εντολη tracking one, που σου στελνει μια φορα τα gps coordinates. Αλλα τιποτε δεν ελαβα ως sms απο τον tracker.

Για καποιο λογο, που δεν μπορω να εντοπισω, είτε τα δικα μου sms δεν φτανουν στον tracker, είτε φτανουν αλλα δεν μπορει ο tracker να μου απαντησει πισω.

Αν καποιος εχει καμια ιδεα, ας μου πει. Φανταζομαι, οτι καποια λυση πρεπει να υπαρχει, αλλα εγω δεν βρισκω ακρη. Σε αλλο forum που συζητω, συμφορουμιτης εχει αγορασει planetsim για χρηση καποιον αλλο tracker, και του δουλευει κανονικα, αλλα δεν εχει τον tk102 για να μου πει περισσοτερα.

Ελπιζω να βρεθει ακρη.

:(

Μπορεί να είναι και άσχετο...

Βάλε τη sim σε κινητό και από τις ρυθμίσεις κατάργησε το κλείδωμα της, το κινητό να ανοίγει χωρίς pin δηλαδή. Από το κινητό αυτό κάνε ότι θα έκανες αν ήταν στο τράκερ, κλήση sms κλπ. Αν γίνονται όλα κανονικά δεν βλέπω το λόγο να μη σου δουλέψει.

Επίσης θα μπορούσες να καλέσεις την εξυπηρέτηση τους, πολύ πιθανό να είχε κι άλλος πρόβλημα πριν από σένα και η λύση να είναι γνωστή και απλή.

1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Μπορεί να είναι και άσχετο...

Βάλε τη sim σε κινητό και από τις ρυθμίσεις κατάργησε το κλείδωμα της, το κινητό να ανοίγει χωρίς pin δηλαδή. Από το κινητό αυτό κάνε ότι θα έκανες αν ήταν στο τράκερ, κλήση sms κλπ. Αν γίνονται όλα κανονικά δεν βλέπω το λόγο να μη σου δουλέψει.

Επίσης θα μπορούσες να καλέσεις την εξυπηρέτηση τους, πολύ πιθανό να είχε κι άλλος πρόβλημα πριν από σένα και η λύση να είναι γνωστή και απλή.

Εκανα πειραματισμους. Την εβαλα σε κινητο, δεχεται κανονικα sms. Pin δεν εχει ενεργοποιημενο, οποτε κανενα προβλημα με αυτο το θεμα. Θα προσπαθησω να μιλησω και μαζι τους.

Απλα παει το μυαλο μου σε καμια πιθανη 'αλλαγη' του 'κεντρου μηνυματων'(τηλεφωνικο νουμερο), και ειχα ξεχασει αυτες τις εννοιες καθως με ειχαν απασχολησει πριν καμια...20αρια χρονια(τοτε που ηταν στις αρχες της η κινητη τηλεφωνια), και να δω αν παμε σε καμια τετοια λυση πως στην ευχη θα 'πω' στον tracker ποιο κεντρο μηνυματων να χρησιμοποιει... ιδωμεν...

• Like 1

Μετα απο επικοινωνια με την τεχνικη εξυπηρετηση της planetsim, οταν δεν μπορεις να στειλεις sms, προτεινουν να περασεις χειροκινητα το κεντρο μηνυματων, συγκεκριμενο αριθμο.
Οπως το φοβομουν...
Δεν ειμαι σιγουρος καν αν γινεται αυτο στα νεα android κινητα, γιατι αυτα ειναι προβληματα που τα ειχαμε στο απωτερο παρελθον...
Στο gps tracker, πως μπορει να περαστει αυτο;
Δεν βρισκω κατι στο google...

Το θεμα ειναι οτι η κληση, δεν μας βολευει, γιατι ειναι call back.
Το sms επισης εχει το προβλημα που δεν μπορει ο gps tracker να στειλει sms.
Υπαρχει τροπος να λυθει με καποιο τροπο το προβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...