paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 εχει χρησιμοτητα αν θα το χρησιμοποιείς σε gprs mode = μονιμη μετάδοση δεδομένων σε πλατφόρμα. στο gms mode που απλα το παιρνεις και απαντάει δε χρειαζεται λοιπον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 H θυρα φορτισης, δεν ειναι micro-usb? Την βλεπω, και μαλλον ετσι ειναι, ακομη πιο στενη απο την micro-usb. Ειναι ας πουμε 'custom made'? Πχ θα θελα να μπορω να αγορασω ενα μακρυ καλωδιο και να το φορτιζω, αλλα δεν ξερω αν πουλανε τετοιου τυπου(με τετοια ακρη/βυσμα) στην αγορα. Αρα προς το παρον ή και μονιμα, οτι και αν θελω να κανω, ειμαι 'εγκλωβισμενος' στο να χρησιμοποιω το συγκεκριμενο καλωδιο που ηρθε μαζι με τον tracker και ισως με μια επεκταση usb, αλλα οχι ενιαιο μεγαλο καλωδιο (πχ διμετρο) που θα συνεδεα απο πριζα usb στον tracker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν είναι. Ίσως όμως μπορείς να κανείς την δουλειά σου με μια επέκταση usb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 paylidis το on/off κουμπι, θελει απλο πατημα ή παρατεταμενο πατημα; Γιατι με απλο πατημα το λαμπακι εξακολουθει να ειναι αναμενο. Κι οταν ειναι σβηστη η συσκευη, πατωντας παλι παραμενι σβηστο. Δεν ξερω αν θελει απλο ή παρατεταμενο πατημα. ---- Παντως σημερα που εκανα δοκιμες, και ομολογω οτι ολα πηγαν μια χαρα, ωστοσο, διαπιστωσω το αυτονοητο στην πραξη, οτι οταν πχ ειναι σε μια πυλωτη, το gps δεν πιανει σημα... Θελω να πω οτι ναι μεν αυξανεις τις πιθανοτητες που εχεις να βρεις το αμαξι σου αν συμβει το μοιραιο, αλλα δεν ειναι πανάκεια, αφου αν πχ το φορτωσουν σε κλειστο φορτηγο ή το πανε προφανως σε στεγασμενο χωρο, μετα την πατησες....ακομη και αν το gsm εχει σημα, δεν θα εχει gps coordinates να σου στειλει.... Αρα, δεν ειναι μονο να μην το ανακαλυψουν και το ξηλωσουν πριν προλαβεις να επικοινωνησεις, είναι και να προλαβεις να επικοινωνησεις πριν το πανε καπου που δεν πιανει πια gps... Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια, θα πρεπε εστω και μεσω gsm να δινει η συσκευη εστω και ενα ευρυτερο στιγμα μιας περιοχης... Σκουρα τα πραγματα παντως, και απλα κανουμε προσπαθεια αυξησης των δικων μας πιθανοτητων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Σε κάποιους κλώνους δεν κάνει τίποτα αυτό το κουμπί. Ίσως είσαι σε αυτή την περίπτωση. Γενικά όμως θέλει παρατεταμένο πάτημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Εχω τοποθετησει καπου στο αυτοκινητο τον gps tracker. Την ειχα κλειστη την συσκευη ολη την εβδομαδα. Σημερα πηρα το powebank ανα χειρας, και πηγα να το βαλω να φορτισει, την ωρα που θα εκανα κατι αλλες δουλειες τριγυρω. Σημειωτεον οτι το powebank εχει και οθονιτσα, να δειχνει ποσο φορτιο διαθετει, αν δεχεται ή αν δινει ρευμα κλπ. Λοιπον, δοκιμασα επι ωρες, και με ανοικτο και με κλειστο τον tracker(κανονικα θα επρεπε να φορτιζει και κλειστό), και το powebank, ενω εδειχνει οτι οντως εδινε 'καπου' ρευμα με την ενδειξη out, επι της ουσιας, το ποσοστο του 'ρευματος' που διεθετε, δεν επεσε καθολου!!! Εγω περιμενα, θα φορτισει ο tracker, θα μειωθει το φορτιο στο powebank. Δεν συνεβη ομως. Οτι ειχε πριν το συνδεσω με το tracker, είχε και μετα απο τη συνδεση, μετα απο ωρες! Τι συμβαινει; Μηπως ηταν γεματη η μπαταρια του tracker επειδη το ειχα κλειστο ολη τη βδομαδα, οποτε δεν χρειαζονταν επιπλεον ρευμα; Ή δεν φορτισε καθολου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koiliodoulos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα παιδια! Εχει κανεις δοκιμασει το ΤΚ104? Επισης ποια η διαφορα Β με Α? πχ 102Α με 102Β?? Προσανατολιζομαι στην αγορα του 104 λογω του οτι εχει μεγαλη μπαταρια γιατι δεν θελω να τη συνδεσω στη μπαταρια του αυτοκινητου! Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Πρόσφατα αγόρασα το 104Β απο εδώ και είναι πολύ καλή συσκευή! Είναι λίγο ακριβή βέβαια, αλλα αξίζει τα χρήματα της! Και απο eBay να ψάξεις, η αυθεντική συσκευή πάλι ακριβή ειναι! (Εγω βιαζόμουν και για αυτό το πήρα απο Ελλάδα) Ανακαλυψα κι αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.austral.gpscartracker Την εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτη την free version; Εχω δοκιμάσει μια παρόμοια για mobile tracking και πραγματικά αξίζει τρομερά! Βέβαια δουλεύει μονο σε Android συστήματα, άλλα είναι πολύ δυνατό! Το είχα βρει για το σωματείο ταξί του θείου μου! Αντι να εγκαταστήσουν GPS Tracker βάλανε αυτή την εφαρμογή στα tablets τους και κάνουν δουλειά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Λοιπον, 10 μερες με ανοικτο το gps tracker, και μολις σημερα τελειωσε η μπαταρια! Ναι, αυτονομια 10 ημερων! Φυσικα, δεν το εχω να κανει συνεχες tracking κλπ, αλλα στην πιο απλη λειτουργια, να το καλω και να μου στελνει συντεταγμενες. Αψογα! Ξερει κανεις ομως πως απενεργοποιω το low battery alert στο tk102? Γιατι με ζαλισε στα μηνυματα, και φυσικα στις αναλογες χρεωσεις, με το να μου στελνει sms, μεχρι να μπορεσω να παω στο αυτοκινητο και να το βαλω να φορτιζει. Ποιο sms πρεπει να στειλω για να γινει deactivate το low battery alert? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μπορει καποιος να με βοηθησει για το πως θα απενεργοποιησω την αποστολη sms απο τον tracker προς το δηλωμενο κινητο μου, οταν η μπαταρια τελειωνει; Επειτα απο google search, αφου το manual δεν βρηκα να λεει κατι σχετικο, βρηκα 2 εντολες τις οποιες δοκιμασα, αλλα διχως επιτυχια. nobattery(password) lowbatt(password) 0 Δυστυχως ο tracker δεν ανταποκριθηκε οταν εστειλα αυτα τα sms, που σημαινει οτι δεν αλλαξε κατι στις ρυθμισεις του γιατι προφανως δεν καταλαβε αυτες τις εντολες. Μπορει καποιος αν ξερει να μου πει πως θα κανω αυτη την απενεργοποιηση; Την περασμενη φορα που τελειωσε η μπαταρια, κοντεψε να μου τελειωσει την καρτα με sms κατα ριπας καθε ενα/δυο λεπτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 nobattery123456 Replace 123456 with your password αν εχεις αλλαξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 nobattery123456 Replace 123456 with your password αν εχεις αλλαξει To εστειλα. Να σαι καλα για την επιβεβαιωση. Το εγραψα και πιο πανω στο προηγουμενο μηνυμα μου οτι εστειλα αυτο το sms. Ομως, δεν πηρα απαντηση. Μηπως τελικα ομως δεν απαντα σε ολα τα αιτηματα ο gps tracker, ως επιβεβαιωση; Στις αρχικες εντολες σεταρισματος, παντα μου επεστρεφε sms, και ηξερα οτι εγιναν οι αλλαγες. Υπαρχει περιπτωση να δεχτηκε την εντολη nobatterypassword και να μην μου εστειλε επιβεβαιωτικο sms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 O gps tracker απαντα σε ορισμενα μονο μηνυματα ή σε όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Είχα παραλάβει εδώ και καιρό το TK102B αλλά το χρησιμοποίησα πριν λίγες μέρες. Αρχικά να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την λήψη και την ακρίβεια του gps του. Τώρα, όσον αφορά την λειτουργία Move που σε ειδοποιεί με sms αν μετακινηθεί έξω από ακτίνα 200 μέτρων: όταν πρωτοσέταρα την συσκευή (αριθμό admin και ενεργοποίηση της επιλογής Move) ήμουν στο σπίτι. Έκτοτε έκλεισα την συσκευή. Την επόμενη ημέρα που κινήθηκα με το αμάξι και το πάρκαρα έξω, άνοιξα την συσκευή και την άφησα στο αμάξι. Αυτή άρχισε κάθε 3 λεπτά να μου στέλνει sms με την λέξη Move και τις συντεταγμένες οι οποίες ήταν ακριβώς εκεί που άφησα το αμάξι σε όλα τα sms (10 sms περίπου). Δηλαδή ο tracker έχει σαν μνήμη την θέση του σπιτιού όπου το πρωτοσέταρα και κάθε φορά που τον ανοίγω σε ακτίνα έξω από 200 μέτρα θα ειδοποιεί για move;; Αν είναι έτσι είναι άχρηστη η λειτουργία αυτή καθώς πρέπει κάθε φορά να τον κάνεις reset και να τον ξανασετάρεις. Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Αυτό λογικά πρέπει να λειτουργεί σε parking mode. Ποτέ θα υπάρχει εντολή sms πως φεύγεις από το σημείο και αντίστοιχα αν πας σε άλλο με άλλη εντολή το ορίζεις ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα